.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    там където си излишен!

правилно или не

моля да ми дадете съвет мн съпм объркана имам голям проблем поне за мен е та проблеми е че вярвам на всеки квото ми каже преди седмица се скарах с момчето което харесвам и то мен сащо заради това че повярвах а хората биз даже да се замисле дали не ме лъжат ето че от вчера не си говоря с най добрата ми фр щото ме казаха че е говорила лоши неща за мен даже и не я попитах дали е така тя ми писа а аз не и отг в момента се опитвам да оправя нещата с момчето което хесвам но искам и с фрта ми искам съвет затова дали правя грешка че вярвам на всеки срещнат провалих възможноста да бъда с момчето в което съм влюбена неискам да проваля и приятелството си с моята кифлаа
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Вярвай на това,което виждат очите ти,а не вярвай на втори или на трети източник.Надявам се да оправиш нещата и с двамата.

Не можеш ли да прецениш, на кого да вярваш? Вярвай на тези, които ти доказват, че държат ма теб. Мисля, че трябва да се опиташ да се сдобриш с тях, освен ако не си сигурна за това, което са ти казали другите.

Град
    там където си излишен!
    ЕМИ ТЕЗИ ОРА ДАЖЕ НЕ ГИ ПОЗНАВАМ смисъл кви са като хора
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Трябва да внимаваш и да преценяваш внимателно, дали информацията, която ти се предоставя е достоверна или не.Това е трудно, признавам, но ако още от сега не си дадеш сметка колко злонамерени хора има, за напред ще ти бъде още по-трудно.
    За да не страдаш и за да не си създаваш излишни главоболия, помисли добле преди да направиш каквото и да е.Както е казал народа ни-"3 пъти мери, един пъд режи"!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Явно не разграничаваш приятели от познати

Ти обаче не си наред.Как може да вярваш на хората? Ми не им вярвай! Явно е, че искат да те разделят с приятелката ти.Абе влез в час.

Saglasna sam s ЦвЕтИт0
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    in your sweet dreams
    ..."Ако хората говореха само онова, което знаят, щеше да настъпи неописуема тишина"...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен
    Град
    София
    Естествено,че е грешка да вярваш на всичко,което ти каэват.
    Попринцип не е лошо да се эаслушваш в думите на околните,эащото понякога може и да има някаква истина.Но не е лошо и да се эамисляш.Недей да вярваш на всичко.Осъэнала си си грешката вече,така че не мисля,че ще ти е трудно да я поправиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Карнобат
    Някога трябва да се замисляш преди да направиш нещо ,защото някой път нещата немогат да се оправят и само една грешна стъпка и живота ти рухва.С моя стана така
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Град
    В АдА
    Не трябва да вярваш на всеки който ти направи мили очички и ти каже нещо въпреки че в някой неща има някаква доза истина

егати простотиите,зааеби

по-тъпо нещо от тва да вярваш на думите на околните няма.
    требва око да види,ръка да пипне (евентуално)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си