.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Голямата любов

edit

Град
    там където си излишен!
    според мен мила ще е най добре да се отдалечиш от него за известно време какта разбрах като го е нямяло не си мислила за него ето че той се завръща и старата песен на новглас ограничи писането с него,тдалечи се от него знам че ще ти е мн трудно но както за него живота е продължил така и за теб трябва успех
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

3 години са много време... Замисли се дали искаш така да продължава живота ти. Осъзнай се стъпи си на краката и горе главата !
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Щом ти разказва всичко значи те има само за добра приятелка...
    Опитай се да го забравиш,ако можеш да отдалечи съвсем от него.Последния път когато е станало това си успяла да го забравиш,може и сега да стане...
    Успех!

"Голямата любов" ..ти на тва ли викаш любов ? От кога чатенето в скайп за 5-6 месеца с някой се нарича Голяма Любов..
    Kaто си се мислела за толко влюбена защо не направи нещо по въпроса ?
    Вие прегръщали ли сте се поне 1 път..някога целувал ли те е ?
    Искаш да сте заедно 2 мин..ми хои до тях метни му се на врата целуни го кажи му,че го обичаш и искаш да си с него бе да те еба..толко ли си смотана...ии моля те кажи ми на колко си години за да е ясна цялата картинка !

Ок пак е чатене дрън дрън...пак не каза на колко години си иии другото-->защо не му кажеш,така ли ще си седиш да те боли ии да се чудиш ами ако му бях споделила и той беше отвърнал на моите чувства осъзнавайки колко го обичам ?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    като за начало моят съвет е да му кажеш всичкото това което каза тук на него .. но по възможност да е tete-a-tete ( на 4 очи ) кажи му всичко което мислиш за него .. и само 1 ще кажа още няма не възможни неща доказах го сам на себе си ... щом аз мога можеш и ти вярвам в теб
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Виж...моята история за приятелство е г/д подобна.Нека ти я разкажа накратко: От 8 клас харесвах едно момиче(от моя клас) ама...е така само си я харесвах.Постепенно започнахме да си пишем по-често в скайп,след това си и говорехме често в клас,междучасията на контролни си подсказвахме началото на 9 клас ми споделяше как харесвала нз си кой от нашето даскало,как някой е тъпак защото тя го харесва а пък той се праел на нз си кво..Аз на нея отвреме на време ..иии започнах да я чувствам като единствения човек на когото мога да споделя почти всичко .Тя ме чувстваше по същия начин,но аз ВИНАГИ съм имал по-специялни чувства към нея.НО можех да се задоволя само с писането всяка вечер в скайп иии умирах за контакт с нея,да си говоря с нея,да се смеем за нещо с приятели..Но средата края на 1 срок когато ни уформяха ии ни пускаха от някои часове ние седяхме пред лафката ии си говорехме само двамата на пейката(др или играят карти,тенис ,пушат..) ии често се случваше да си легна а тя да седне ии аз да си сложа главата на краката и...започна се с по-често докосване..въобщее вече се побърквах защото осъзнавах колко силно я обичам а не смея да и кажа,понеже ме е страх че тя не изпитва същото към мен и ще я загуба.После тя тръгна с едно момче ии от време на време пак така си се "гушкахме" в началото,но тя спря ии аз спрях да и говоря защото исках да забравя по някакъв начин за нея.Тя усети това,неможеше без да си пишем,говорим..това продължи почти месец тя ме молеше да и кажа защо,неосъзнавайки причината...ии не ми се разказва мн мн ,че стана мн дълго НО на кратко..след като и споделих всичко защото вече не издържах (ест в скайп,от къде смелост лице в лице) ии отг и беше....От къде знаеш,че и моите чувтства не са по-силни...мн съм глупава,просто ме беше страх да не те изгубя като приятел...и аз умирах за всеки твой допир иии т.н. и т.н. и т.н Сега сме 1 година заедно,от един клас - нон-стоп заедно,толкова мн се обикнахме ии тя толкова мн ме обикна,че не може без мен...в това съм убеден след последната караница,която за малко не беше края.Сега съжалявам ии не искам никога да я загубя...
    Дано разбра какво искам да ти кажа

Премири се ,че в живота винаги се получава така ,че обичаш този който бяга от теб ...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Премири се ,че в живота винаги се получава така ,че обичаш този който бяга от теб ...
    не е така

Цитирай Първоначално написано от SmeX
    не е така

така е -личен опит !

не е така

така е -личен опит !
    Обясни ми подписа си

не е така

така е -личен опит !
    Обясни ми подписа си
    Обичам определен човек 5 месеца и 19 дена...тва трябва да ти е ясно ,а другото отдолу е просто цитат ,който ми напомня на същия този човек .
    Изясни ли ти се ?

не е така

така е -личен опит !
    Обясни ми подписа си
    Обичам определен човек 5 месеца и 19 дена...тва трябва да ти е ясно ,а другото отдолу е просто цитат ,който ми напомня на същия този човек .
    Изясни ли ти се ?
    Пише 5 месеца и 20 дена
    Такам...освен момчето което обичаш да не изпитва същите чувтства към теб др обяснение нямам,за отговорите ти.
    Много хора се отказват от любовта,защото или са изпитали мн болка от неа или никога не са я срещали...всичко си е строго индивидуално,разбираш ли..това че при теб (май) е така не значи,че за всички е така ;P

А ти обичал/а ли си до сега ?

А ти обичал/а ли си до сега ?
    ем..да вече 1 година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си