.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    пост1пи така както осещаш с1с с1рцето си!Така както го 4уства6! в мн от ситуациите....ние от форума незнаем на 100% как седят нещата за да дадем точен с1вет!ситуацията е мн сложна,мн боли мн е тежко......всеки прави гре6ки.... зависи от вас и взаимоотно6енията ви! помисли си добре и си даи няколко дни по4ивка! успех
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lussi
    Tova e mn gadno naistina...mislq 4e trabva da si zadadesh vaprosa na sebe si kolko go obi4ash, do kakva stepen darjish na nego i dali go zaslujava, ne ostavqi da te naranqva!

--------------------------------------------------------

ако сърцето ти иска да си с него,то бъди! ... ако обаче не си напълно сигурна дали го обичаш и дали можеш да му простиш се опитай да го забравиш !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

ЗАБРАВИ ГО!!!За какво избощо се чудиш...Първо ти е изневерил,после това с бившата, сега му трябва и време?Няма смисъл, аз вече щях да съм го оставила!

Била съм в ... "подобна" ситуация да го кажем...Само че при мен не беше целувка(беше си чиста "пълна програма") и не беше веднъж(беше си цяло лято през 2-3 дена),и си беше с бившата,а единственият плюс беше,че разбрах половин година след това,а тогава той вече беше прекратил тези ... глупости.Та..идеята ми е,че не е кой знае колко зле,с изключение на обидата,че "трябва да си помисли и да избере една".Щом след 2 години още се колебае,мисля,че това е губене на време(сори ) Аз простих и сега ГОРЧИВО СЪЖАЛЯВАМ!!!Защото дори да кажеш "Прощавам ти",мислите какво са правили и КАК няма да ти излизат от главата.
    ..............

hora sme - greshim, hora sme - proshtavame udivitelno e che e priznal podobno neshto pri polojenie che moje da go zarejesh.. za tova si zaslujava proshkata... a za izbora... ne znam nqkak mi se vijda mn naglo da ti zaqvi che mu trqbva vreme.. posle postoqnno she mislish za taq sluchka.. i znam li i az ..
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Тва е то. Гадове са мъжете. Ако го е направил веднъж няма да му е последния помисли си добре заслужава ли си ..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    А от колко време сте заедно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си