- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да простя, дали да забравя!
пост1пи така както осещаш с1с с1рцето си!Така както го 4уства6! в мн от ситуациите....ние от форума незнаем на 100% как седят нещата за да дадем точен с1вет!ситуацията е мн сложна,мн боли мн е тежко......всеки прави гре6ки.... зависи от вас и взаимоотно6енията ви! помисли си добре и си даи няколко дни по4ивка! успех![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от lussi
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
ако сърцето ти иска да си с него,то бъди! ... ако обаче не си напълно сигурна дали го обичаш и дали можеш да му простиш се опитай да го забравиш !
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ЗАБРАВИ ГО!!!За какво избощо се чудиш...Първо ти е изневерил,после това с бившата, сега му трябва и време?Няма смисъл, аз вече щях да съм го оставила!
Била съм в ... "подобна" ситуация да го кажем...Само че при мен не беше целувка(беше си чиста "пълна програма") и не беше веднъж(беше си цяло лято през 2-3 дена),и си беше с бившата,а единственият плюс беше,че разбрах половин година след това,а тогава той вече беше прекратил тези ... глупости.Та..идеята ми е,че не е кой знае колко зле,с изключение на обидата,че "трябва да си помисли и да избере една".Щом след 2 години още се колебае,мисля,че това е губене на време(сори) Аз простих и сега ГОРЧИВО СЪЖАЛЯВАМ!!!Защото дори да кажеш "Прощавам ти",мислите какво са правили и КАК няма да ти излизат от главата.
..............
hora sme - greshim, hora sme - proshtavameudivitelno e che e priznal podobno neshto pri polojenie che moje da go zarejesh.. za tova si zaslujava proshkata... a za izbora... ne znam nqkak mi se vijda mn naglo da ti zaqvi che mu trqbva vreme.. posle postoqnno she mislish za taq sluchka.. i znam li i az ..
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
![]()
![]()
Тва е то. Гадове са мъжете. Ако го е направил веднъж няма да му е последния помисли си добре заслужава ли си ..
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~