- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след колко време правите секс
Ми то зависи би...адски мн зависи от мом4етуможи и на 1та седмица можи и на 1я месец
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Първоначално написано от krem4et0
Търпелив мъж...
При мен зависи от ситуацията - 2 седмици, месец, три месеца... Ама на първата-втората среща ми се вижда прибързано.
никога не можа да се каже колко е нормалния период за правене на секс в една връзка...зависи от самите хора..кога ще решат да го направят...естествено при взаимно желание...някои може да го направят дори преди да са тръгнали...други може да го правят без да ходят....3ти може след година-2...зависи...![]()
в малкото връзки които съм имала, винаги след секса идва и идеята за някакви други отношения...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Защо не търпелива жена? не ме е чакал, нито аз него. Просто такива бяха обстоятелствата.......Първоначално написано от Ани
ами аз на 9 месецама ми беше за пръв път и исках да съм сигурна и за това почаках толкова,сега още сме заедно и се обичаме
![]()
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
Не може така да се определят срокове и да се поставят граници-1,2,3седмици,месеци...То просто се случва,когато единият от двама прецени,че е настъпил момента действа,ако другият му отвърне...всичко е ясно.Ако това обаче не се случи,двамата трябва да си поговорят и да обсъдят ситуацията и евентуално съществуващия проблем или причина за неосъществяване на любовния акт.
zavisi mnogo ot 4oveka i ot situaciqta predi pove4e ot sedmica ne e minavalo ama sega tolkova mnogo se nagledah 4e ako trugna tepurva s nqkoi nqma da e tolkova skoro
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!