- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ за кондома и пениса
който иска да се смее, боли медосега съм бил с 1 момиче през живота си и тъй като си имахме нужното доверие не ми се наложи да ползвам капут. Вече не съм с нея и установявам, че не мога да си го сложа правилно
моя е от малките, съдба, и като го слагам кондомът не се развива целия, неразвитото тръгва обратно и става каша... въпросът ми е кьопав съм в ръцете или ми трябва малък размер или и двете?? Моля който може да помогне на място да го направи, а който му се гаври да се въздържи, след като не може/не желае да помогне
probvai s po-malak a ako pak go opleska6 na4i si mn sra4en.
Bring me to life...
Може би е е по-добре, ако първо опиташ с по-малък размер. В днешно време поне има ибор. После ако отново имаш проблем, пак пиши.
SY
Kajete mu koi e po malak... toi mai tova iska da znae... Bih otgovorila no nqmam predstava kakvi sa razmerite na prezervativite... Iskah da kaja che moje bi zashtoto ne go otvivash do nai dolnata chast na penisa ti.. za tova se otviva... Sledvashtia pyt probvai kondoma da e razvit maximalno za penisa ti... poneje ako trqbva da se razviva celia to po kilometyr shtqha da sa im golemi na myjete![]()
![]()
zashto trqbva da ti se smeem?
ne si li vijdal kak se slaga? ima klip4eta.. ako iskash gledai nqkoe takova i shte se nau4ish
vij tova mislq 4e shte svyrshi rabota![]()
http://vbox7.com/play:c32cf365
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Една приятелка ми каза,че Спортекс се развиват по-лесно от Дюрекс.Провери![]()
Има една тема за презервативите. Там има дадени даже и дължините на различните презервативи - виж и прецени горе-долу кой модел ти трябва.
А бе гледай да си техничен в леглото и да избираш пози, дето влиза докрай и мисля, че всичко ще е наред![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮