- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Израстък във вагината?Проблем или не?
Приятелката ми може би има проблемКато влизам с пръст още почти в началото има не6то като израстък...Дали някое момиче има не6то подобно или да се консултираме с генеколог
Моля помогнете
![]()
какво значи израстък![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ми нещо като топченце....
Ъъъ да не би да говориш,че в началото има грапава повърхност,все едно на вълнички?
Да точно за това говори. За това ми е смешно![]()
Не,не е товамалко след грапавата повърхност е...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитай докато я лижеш да натискаш лекичко в такт тази грапава повърхност,пък да видим функциите на този "израстък"
На колко години сте?![]()
Начи трябва яка консултация с гинеколог щом тва е проблемаПървоначално написано от &ILoveU2
Ще взема да ходя да ми го махнат,че много пречи
![]()
![]()
![]()
Абе смотаняци аз да не съм на 2 години ве или некъв вчерашен :/ като ти казвам че има проблем не се ебавай :/
Уголемява ли се при възбуда и приятно ли и става като го бутнеш с пръстче,усеща ли все едно и се допишква при по-продължителна стимулация?![]()
хахахахахаПървоначално написано от Канела^
![]()
много ми е забавно, някой като си няма представа и като се шашка за такива работи![]()
Ne moje da e G to4kata,ne govorete gluposti. Nai-dobre e da ia vidi ginekolkog.Vsi4ko moje da e. A dali ia boli?
Ами да това е проблема...Като се натисне и я боли
Ami ne iskam da te striaskam,no po-dobre da otide na lekar o6te v ponedelnik. Sigurna sum,4e ne e opasno,no neka vse pak otide za6toto moje da se ugolemi.
Vij, ne sum mnogo kompetentna v tazi oblast,no spored men tozi boleznen izrastuk ne e normalen i triabva da se otstrani.
Първоначално написано от Канела^
![]()
без ПОДПИС ... xD
Отидете на гинеколог за да разберете какво е!
За такива неща не питайте тук,защото или ще почнат да се правят на интересни, или ще ви кажат да ходите на гинеколог, както ти каза в първият твой пост.![]()