- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към какво сте пристрастени....
Исках да напи6а тази тема,за6тото ми бе6е доста интересно да разбера за това какво ви дава сили да продалжите да са6тествувате или това коет наи-оби4ате и цените.Говоря за даден 4овек в живота ви,4увства или дори това да е предмет-малак талисман,подарак,дори книга.
4увставаите се свободни да пи6ете каквото пожелаете![]()
The wounds inside my tearing heart,are overflowing
pain in the darck
The emotions i felt in all these moments melt away
инатът ми почти винаги ми дава сили
бтв добра темичка![]()
6okolad
на мен доста пъти ми е писвало от живота...
единственото което ме спира това са приятелите ми и най-вече гаджето ми...супер много държа на него..както и той на мен...и знам че ако на правя някоя глупост той ще страда много...а аз не искам това...
нз до колко един предмет може да ти дава сили да продължиш напред...поне за мен не е така...струва ми се доста странно...но тва си е мое мнение![]()
Аз съм пристрастена към музиката! Не мога без нея и винаги ми помагаНяма значение в какво настроение съм, слушам нещо любимо ми олеква.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
На кратко - музика, приятели, семейство, ЦИГАРИИИИ![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
колкото и странно да звучи към родителите ми! Те са най-добрите ми приятели,не че нямам други...но знаете предатели...към гаджето ми....да може да се каже...в този етап от живота ми когато съм тъжна само гласа му ме прави щастлива!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
към музиката![]()
![]()
offline forever!
Към приателката ми прави какво ли не за да я глезя и да и и добре тя е на първо място![]()
![]()
![]()
Цигари...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
първото,което ми изниква в мозъка е компютъра ми и спорта(сноуборд/ски) и.......разбира се шоколад,от който трябва да се лишавам,ама карай не е болка за умиране ,здраве да е
![]()
Мотора ми...
Музиката ми помага винаги в каквото и настроние да съм
Чувството, че винаги може и по-добре и че рано или късно ще успея в каквото и да било, и че един ден ще оцелея над другите.. щото си знам, че не съм лесен и мога да побеждавам.
Ината мнооого ми помага.
Доста пъти съм се отчайвал.. ма вече го приемам като предизвикателство каквото и дае.. няма друг начин
Понякога като ми се струпат мн неща на главата и като си помисля, че ще ида при пр-ката ми и тя ще ме успокои и погушка и помилва нежно сякаш за момент избягвам и се скривам от всичко докато се заредя с енергия и почвам да газя наред
Общо взето опитвасм се да се справям сам и макар понякога да има трудности.. си знам че аз не съм от слабите и няма да се дам не проблемите щот това дето не ме убива ме прави посилен
Интересна лекция се получи :P
П.п. Готина смислена тема.. Дано само не се напълни с лиготии и всеки да се изкара по-влюбен от останалите и да пише предсказуемите неща за този форум..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много се радвам,4е ви харесва теми4ката и 10x за коментарите![]()
![]()
The wounds inside my tearing heart,are overflowing
pain in the darck
The emotions i felt in all these moments melt away
Какт0 казаха п0-г0ре и аз съм пристрастен към музиката,не м0га без музика![]()
![]()
![]()
![]()
цъкам картите от windows пакета - spider solitaire
немога да спра![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
[quote="trittico"]инатът ми почти винаги ми дава сили
и на мен така..![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
къМ секС![]()
![]()
Цигари и приятела ми![]()
Както и в момента към песента на Elisa - Dancing . Не спирам да я слушам, хем ми писна хем пак я пускам ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Az sym prosto pristrastena kym shokolad LZ :P
...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
наистина немогааааааааа. винаги играя докато съм на компа. когато нямам какво да правя и дори когато чакам да ми се зареди някоя страница в интернет... да си оплатня времетоПървоначално написано от SeRseRi_m3ch0
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Мммм...доста интересно...
не мога да си дам отговор...в предишната ми връзка просто от инат бях с него,но в тази...
чувства,чувства и чувства![]()
и мен музиката ме прави това което съм...без музика съм изгубена, и най-добрите ми приятели - те са всичко за мен, защото гаджетата идват и си отиват, но приятелите (истинските) остават завинаги![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!