- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към какво сте пристрастени....
Пристрастена съм към : семейството си,приятелите си,позитивно настроените хора,хубавата музика,яките купони,бързите скорости,шоколада,натурале н сок на банан,екзотичните места,пътуванията и още много много други неща :P
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Най-добрата ми приятелка, гаджето ми, шоколад, музика...
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
кат съм в лошо настроение искам сау една песничка с хубав биит..дам..към музиката съм пристрастена..и към сладкото![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
към .. МУЗИКАТА .. аз буквално се ДРОГИРАМ С МУЗИКА.. не мога Без нея ...
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
И моита, идва ми да я избеся. Ще тръгна и онлайн игри да играе баси....Първоначално написано от [LP
Ще ме накара да спра нета или да сложа пас на сайтовете или направо на уиндолса ама това ще е много брутално![]()
Иначе съм пристрастен към coca cola
Карането с вратите напред и адреналина, който приижда от това![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
ммм шоколад,музика и фотоапарата ми .. това са предметите а като хора.. хммм може би само по големия ми брат![]()
Аз пък знам,че към това не можеш да се пристрастиш.Т.е може-ама става след много дълго взимане.Първоначално написано от SmeX
![]()
offline forever!
1.Тя
2.Цигари
3.Музика
Музика.
Имам голяма воля и във всеки момент от живота си мога да се откажа от всичко останало.
Можеш... Веднъж направих 3 линии и 4-5 дни след това мислех само за амфети. На много от приятелите ми им се е случвалото същото.Първоначално написано от princesa_viki
Ахам добре.Значи не съм разбрала правилноПървоначално написано от Pliok0019
![]()
offline forever!
винаги това което най-много ме е държало жива е интереса от утрешния ден![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
otkakto si svalih obicata ot ezika kum blizalki i bonboni (bez zadni misli molia)
Пристастен съм към музика и приятелите.
Интересно ми е какво ще ми предстои за в бъдеще.
Винаги съм била инатлива мечтателка, дълбоко в която живее мъничка надежда и оптимизъм, дори на пръв поглед да съм непоправима негативистка...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Каквото и да става МУЗИКАТА е моят стимул, да продължа напред.И в подписа си съм го написала,че музиката е моя свят,в който живея.По цял ден пея и това ме кара да се чувствам значима и ЖИВА!!!![]()
![]()
Обичам шоколада много,семейството ми и малкото,но стойностни хора до мен.
![]()
от всичко бих се отказал но музиката и мойта приятелка не бих заменил за нищо ..... бих платил всякаква цена бих дал и това което нямам за тези 2 неща
музика и любов = неочаквано добра комбинация !![]()
Музика и 6околад![]()
![]()
към какво съм пристрастена....към гаджето ми немога да живея нито ден без него
OnLy God CaN Judge Me !
Не съм пристрастен към музиката , защото не я приемам като нещо вредно.Към компютъра...
Скайп: doombringer2006
към въздуха, без него не мога да дишам!![]()
![]()