- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към какво сте пристрастени....
Уфффф към Еминем...към някои метълски групички...Бе рапа и метъла ме спасяват...За мен музиката е много съществена част от живота ми : )) Около себе си не виждам човек,който да "ме поддържа жива" ...Та се към някви такива материални неща...Последната ми зарибявка е цигарите : )) Бе добре съм си...Но наистина човек има нужда от нещо в живота си..ей така...за стимул и за кеф : )) Наистина добра темичка : ))
Приятелите на първо място..компютъра и колкото тривиално да звучи .. цинагите![]()
Майка ми и вуйчо ми - майте най - добри приятели .... колкото и странно да звучи! Както и моя приятел, когото много обичам![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Пристрастена съм към човека, който обичам само той ми дава сили да продължа колкото и спорове да сме имали![]()
Амииии от почити 2 месеца насам си имам някого който ме кара да живея, да тръпна, да сънувам, да обичам и да чакам слдващия ден с нетърпение.. Друго към което съм пристрастен - мечтите каквото и да става не мога да спра да мечтая, а на последък мечтите ми са свързани само с нея..![]()
![]()
When I am around, words lose their meaning... =)
Цигарите,приятелките ми,кучетонцето ми,чалгата,и към това винаги да си драскам некфи неща![]()
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!
Не мога без музика,без шоколад...но не това ми дава стимул да живея...Стимулът е обичта на приятелите ми,родителите ми...на най-ценното съ6тество за мен-приятеля ми...Какъв по-голям стимул му е нужен на човек...да знае,че е обичан и да върви напред![]()
Към компа , към шоколад....Към дъвки.....![]()
![]()
Близките ми хора ме крепят да живея, приятелите, спорта, музиката...
Some things are better left unsaid!
semeistvoto mi, i nai-ve4e malkata mi sestri4ka kakto i roditelite mi
iskam da dokaja 4e i az moga da postigna tezi ne6ta koito sa postignali te drugoto mislq 4e e nezna4itelno![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
БЪЛГАРИЯ
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
пристрастен съм към баскета и шоколада![]()
хаха към смучещи бонбони :Р (това е истина),но,ако трябва да съм по-сериозна ...Пристрастена съм към желанието си за живот![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Закачен съм за хипхоп културата,венозно пък боча аерозол от флакони монтана...ако няма се задоволявам с инструментали подкачващи ми адреналина за съвкупление на ненормални вокали...
Пристрастен съм към адреналин като се замисля...към секс на публични места,към шапки ахаах...и естественно кецове![]()
Пристрастявам се и към пристрастяване
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Дава ми сили това че може би утрешният ден ще е по добър, това че трябва да се радвам на това което имам на хората които са около мен, защото не всеки го има тва дори на повечето да ви се струва като даденост. Не! Приятелите, роднините близките те не са даденост те са подарък дар от съдбата. А иначе сега ми дава сили детето което чакам, мъжа ми и нямам търпение вече да си го гушкам(бебето)
Пристрастен съм към музиката и заглеждане на хубавите момичта.Вмомента се пристрастявам към prakour и графити
![]()
--------------------------------------------------------
^ Това за стимула за живот. Колкото до пристрастяванията... към книги.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Пристрастена съм към сладкото, към интернета, към дрехите..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love