.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

Възможно ли е?

Здравейте!
    Един ден едно момче дойде да игре баскетбол в моето училище.Харесах го от пръв поглед.Той тренира баскетбол.След това го видях на една автобусна спирка и аз,сестра му и той чакахме рейса 40минути.След като се качихме в рейса аз седнах срещу него,за да го виждам.Аз не го гледах,ама той ме зяпаше.Знам,че нямам шанс с него,защото той е голям фукльо,а аз не съм.Втълпявам си,че вече не го харесвам,ама не е така.Искам да ви попитам възможна ли е тази лубов?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

за лубовта граници,правила и т.н няма. вси4ко е възможно

Голям фен Аватара на sapphirr
    ако само се зяпате в автобуса-не,ако направиш нещо по въпроса или предизвикаш обстоятелства,при които той да направи въпросното нещо-да.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Всичко е възможно. Трябва само смелост.

Град
    Плевен

д

Ами ако това за теб е ЛЮБОВ , просто за една минута забрави света и възприемай само него и не го злепоставяй ами ДЕЙСТВАЙ, а това как, сама ще избереш(но само вонзи момент когато си до него).
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

От опит нищо няма да загубиш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    ако само се зяпате в автобуса-не,ако направиш нещо по въпроса или предизвикаш обстоятелства,при които той да направи въпросното нещо-да.
    Мда... +1

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    ako e t1k1v kato men moje i ni6to da ne napravi deistvai ti
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    ako e t1k1v kato men moje i ni6to da ne napravi deistvai ti
    тя понеже знае ти какъв си...веднага се сети!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ахахаха

А ти,ако си такава като мен,ще се получи много яко

Мега фен Аватара на sasha_90
    А защо да е невъзможна?Сигурна ли си,че е "фукльо",имам предвид,че това може да е само маска.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Какво те кара да си мислиш ,че е "фукльо" ??? Може само да се прави като вид самозащита. Трябва да опиташ!Пък и щом не се познавате нищо лошо няма да стане. Успех!

--------------------------------------------------------

Ехмий явно стааш ...за т'ва си е погледал пича...не е нужно да си фукла може би просто е намерил нещо секси...дай му знак и стой и гледай :P
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Казвам,че е фукльо,защото съм го чувала как се хвали,колко пари струват дрехите му,къде е ходил.и т.н.Аз също се обличм със скъпи дрехи,ходила съм на много места извън България,но не се хваля с това.Когато го видя,ми се ускорява пулса.Изпотявам се,ставам кашкавалена...........и не знам как да се държа.Моля ви,кажете ми какъв знак да му дам?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Казвам,че е фукльо,защото съм го чувала как се хвали,колко пари струват дрехите му,къде е ходил.и т.н.Аз също се обличм със скъпи дрехи,ходила съм на много месна извън България,но не се хваля с това.Когато го видя,ми се ускорява пулса.Изпотявам се,ставам кашкавалена...........и не знам как да се държа.Моля ви,кажете ми какъв знак да му дам?
    Лапешки работи!Знаеш ли,аз къде съм ходила,знаеш ли на мен колко ми струва часовника
    Имах един съсед,купи си оригинални обувки за пръв път,и слага дънките зад езика,че всички да видим,че са маркови...Пффф,а преди години,нямаше пари да си обърше задника.
    Извода е,че момчето не е фуклю,на това му се казва КОМПЛЕКСАР!Има известна разлика.

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Казвам,че е фукльо,защото съм го чувала как се хвали,колко пари струват дрехите му,къде е ходил.и т.н.Аз също се обличм със скъпи дрехи,ходила съм на много места извън България,но не се хваля с това.Когато го видя,ми се ускорява пулса.Изпотявам се,ставам кашкавалена...........и не знам как да се държа.Моля ви,кажете ми какъв знак да му дам?
    Усмивката е достатъчна...той ако те желае ще предприеме нещо...не си ти човека с първата крачка
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си