- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Здравейте!
Един ден едно момче дойде да игре баскетбол в моето училище.Харесах го от пръв поглед.Той тренира баскетбол.След това го видях на една автобусна спирка и аз,сестра му и той чакахме рейса 40минути.След като се качихме в рейса аз седнах срещу него,за да го виждам.Аз не го гледах,ама той ме зяпаше.Знам,че нямам шанс с него,защото той е голям фукльо,а аз не съм.Втълпявам си,че вече не го харесвам,ама не е така.Искам да ви попитам възможна ли е тази лубов?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
за лубовта граници,правила и т.н няма. вси4ко е възможно
ако само се зяпате в автобуса-не,ако направиш нещо по въпроса или предизвикаш обстоятелства,при които той да направи въпросното нещо-да.
Ами ако това за теб е ЛЮБОВ , просто за една минута забрави света и възприемай само него и не го злепоставяй ами ДЕЙСТВАЙ, а това как, сама ще избереш(но само вонзи момент когато си до него).
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Мда... +1Първоначално написано от sapphirr
Животът е адът описан в Библията!
ako e t1k1v kato men moje i ni6to da ne napravideistvai ti
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
тя понеже знае ти какъв си...веднага се сети!Първоначално написано от tqnko
Ахахаха
А ти,ако си такава като мен,ще се получи много яко![]()
А защо да е невъзможна?Сигурна ли си,че е "фукльо",имам предвид,че това може да е само маска.
Какво те кара да си мислиш ,че е "фукльо" ??? Може само да се прави като вид самозащита.Трябва да опиташ!Пък и щом не се познавате нищо лошо няма да стане.
![]()
Успех!
--------------------------------------------------------
Ехмий явно стааш...за т'ва си е погледал пича...не е нужно да си фукла може би просто е намерил нещо секси...дай му знак и стой и гледай :P
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Казвам,че е фукльо,защото съм го чувала как се хвали,колко пари струват дрехите му,къде е ходил.и т.н.Аз също се обличм със скъпи дрехи,ходила съм на много места извън България,но не се хваля с това.Когато го видя,ми се ускорява пулса.Изпотявам се,ставам кашкавалена...........и не знам как да се държа.Моля ви,кажете ми какъв знак да му дам?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Лапешки работи!Знаеш ли,аз къде съм ходила,знаеш ли на мен колко ми струва часовникаПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
Имах един съсед,купи си оригинални обувки за пръв път,и слага дънките зад езика,че всички да видим,че са маркови...Пффф,а преди години,нямаше пари да си обърше задника.
Извода е,че момчето не е фуклю,на това му се казва КОМПЛЕКСАР!Има известна разлика.
Усмивката е достатъчна...той ако те желае ще предприеме нещо...не си ти човека с първата крачкаПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд