- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как действа Ескапеле?
няма какво повече да те успокояват...пила си го 3 часа след това значи трябва да подейства...ако искаш да си по сигурна си пресметни кога ти в овулацията..
Ami, ne bi trqbvalo da mi e dva dni sled kraq na menstruaciqta...
Еми тогава за какво си пила Ескапел...само се тровиш...да си беше пресметнала овулацията първо.
Misleh sled kraq na menstruaciqta (kryvote4enieto).Първоначално написано от Kras4eto_lp
Какво...нещо не разбрах какво каза.Ти знаеш ли как се пресмята овулацията???
Ami, ne sym mnogo sigurna... Dokolkoto znam, ot sledva6tata o4akvana menstruaciq se otnemat 12-16 dni...
Ето прочети тука малко
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...86%D0%B8%D1%8F
Както и да е...не е било нужно да пиеш Ескапел според мен.Вече си го пила така че поне можеш да не се притесняваш![]()
Male kolko mnogo vaprosi zadava tova momiche![]()
E, iskam vsichko da znamПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Ami i az imam podoben vapros edno momi4e mi kaza 4e sled kao e pilo Escapel i se razvalil cikala (aide tva go znam) oba4e kaza 4e ima dosta silni bolki tva normalno li e a momi4eta ? I kaza 4e e pila spazmalgon ama mai ne deistvalo.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Първоначално написано от ancika
Chovek kogato iska da bade usvedomen za neshto,bi trqbvalo da vlezne v google i da potarsi kakvoto mu e nujno.Daje tuk v saita ima obshta sexualna kultura,mojesh tam da vleznesh i da chetesh kakvoto te interesuva mislq,che ima informaciq za podobni hapcheta(ne sam sigorna),no ne e umestno da zanimavash foruma s tolkova mnogo vaprosi.
Otgovoriha ti i ti zadavash pak i pak i pak kato malkite deca.
V Google tiq ne6ta gi tyrsih, ama ne namreih- namerih samo ob6ta informaciq za escapelle-to.Първоначално написано от hooliganka89
И на мен ми се наложи да пия ...ЗА сега няма никви странички ефекти дойде ми тогава когато трябваше и единственото отклоннение е , че течеше малко по мъничко от преди ама при мен иам случаи ,в които е река и такива котио е оскъдно още от момента в котйо ми дойде първата менструация..
I az imam takiva momenti- po princip edin mesec mi te4e mnogo, drugiq malko. Sega e na red da mi te4e malko.Първоначално написано от Dark_Angel_F
Dneska e deseti den ot poloviq akt i o6te ne mi e do6lo- nali sled kato se pie escapelle po princip ti idva na shesti, sedmi den ot izpivaneto na hapcheto. Vchera napravih edin test- "Sure check"- beshe otricatelen, no, chak sled kato go napravih razbrah, che toi otchita bremennosta ot pyrviq den sled zakysnenieto na cikyla. Dneska napravih vtori test- "Easy check"- na negovata opakovka pishe, che otchita bremennost edna sedmica sled zachevaneto. I toi beshe otricatelen. Ima li vyzmojnost da e stanala greshka v otchitaneto? V plan sym sled nqkoi den pak da si napravq test.
Имам един въпрос.И на мен ми се наложи да пия Ескапеле,днес е втория ден от половия акт и много се притеснявам дали това хапче ще ми подейства.Нямаше и 10 мин(след като установихме,че презерватива е скъсан)и веднага изпих хапчето.Та въпросът ми е дали ще ми подейства хапчето?моля ви отговорете ми!
Отговориха ти, темата са заключва.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire