.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Страх от отхвърляне

Така от много време харесвам едно момче от моето училище(по-голямо от мен) и все незнам как да му изразя чувставата си.Някакси имам страх от отхвърляне.Страхувам се ,ако не ме харесва и не изпитва нищо към мен после той и приятелите му ще ме гледат със съжаление и ще ми е гадно.Дайте съвет как да му намекна без да му го казвам дирекно.Благодаря предварително.Съжелявам ,ако има подобна тема.

Пишете де моля................................

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Винаги го има варианта и да те отхвърли,но има и вариянта да се получи.Не знам конкретната ситуация в която се намираш т.е дали самият той има някакви симпатии към теб,но ще ти кажа само едно живей и прави това което искаш.Живей така,че когато се обърнеш назад да си доволна от себе си.Понякога в живота трябва да се рискува.Аз смятам,че трябва да рискуваш,пробваи може и да не му казваш директно просто му покажи,че проявяваш интерес към него,но продваи може и да си струва.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ами даи малко повече инфо... познавате ли се? кои клас сте.. ми може да си размените скуповете да се запознайте да излезете на кафе и така..

Супер фен
    Ако успееш да преодолееш страха си от отхвърляне и си кажеш че това момче ще тръгне с тебе може да имаш повече успехи. Вярвай в себе си. Не питай във форум такива неща или ако питаш давай повече инфо за да можем да ти дадем по - адекватни отговори

Ами познаваме се имаме си скайповете дори сме приятели ,но само това .Той е две години по-голям от мен.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    просто бъди по-уверена в себе си,не до степента че той НЕПРЕМЕННО ще тича след теб,но до степен в която си казваш''ето ме,аз съм супер..изглеждам добре,интелигента съм,забавна..''и земи го покани на кафе или на някаква разходка..щом и скайп си имате и сте приятели..няя ти е трудно да го заговориш..а на самата среща се усмихвай и се забавлявай..
    Успех
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Е мисля че всеки има страх от отхвърляне ... Може би дори и той ..ако чувстваш че има някфи симпатии а нищо не прави.. ;РР Никой не е казал че трябва да отидеш и да му кажеш в очите че го харесваш.....просто бъди умна малко по малко се приближаваи към него , нее казано че винаги момчето трябва да прави първата стъпка (нищ0 че аз винаги тфа чакам )
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Да,но аз никога не бих направила първата крачка ,а и плюс това той се държи странно в един момент се държи мило и изглежда че го интересувам ,а в друг момент дори не ми казва здрасти като се засечем.

ами добре де, на кафе канил ли те е ? е ок притесняваш се той може да си мисли че не го харесваш ся примерно като те е срам на живо можеш в скайва да му пишеш първа а не да чакаш

Град
    STARA ZAGORA
    razpitai go v skype..kak sa gajetata..tui-onui..s teq skypove ve4e si4ko e po-lesno ... :P uspeh

Благодаря мнного на всички(дадохте полезни съвети)

е какво стана писа ли му нещо той отговори ли ти аи успех

"Дайте съвет как да му намекна без да му го казвам дирекно.Благодаря предварително."

Хммм..сега ще ти кажа какво мисля аз по въпроса щом нямаш
    смелостта да му го кажеш директно едва ли си толкова добра
    в намеците за да се справиш добре трябва да си смела..и да ти кажа
    по-добре ще е да му го кажеш директно отколкото да се опитваш
    да правиш намеци и да се натягаш на момчето не сме животни
    имаме си усти трябва да ги използваме рационално!Опитай и ще видиш ,че не боли и няма да умреш!А и той е достатъчно голям предполагам за да те разбере!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Има две мъдрости: "От опит глава не боли" и "Това, което ни убива, ни прави по-силни". Едно настрана, че ще разбереш какво чувства към теб, пък ако другите почнат да ти се смеят и да те гледат "със съжаление", да не ти пука, важното е, че си намерила смелост. Ала отначало е трудно да се почне.. опитай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си