.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Пожелание за РД

Molq kajete edno hubavo pojelanie za rojden den , za mn liubim 4ovek - mom4e Razgledah v google i oste kup saitove , no navsqkude edno i sy6to Ako znaete ne6ty qko s dulbok smisyl , a ne ne6to obiknovenno - napi6ete mi go plss
    Mojete da kajete i pojelanieto , koeto ste izpolzvali,za da 4estitite rd-to na va6iq pritel/priqtelka

т.7
    krem4et0
    Не страдай за някой, който не те обича и не изпитвай любов към някой, който няма да отвърне на чувствата ти

Честит Рожден Ден ****

Искам да ти пожелая много здраве, щастие, късмет и любов и стига си ме зяпал в деколтето!

Бог да те пази и трактор да те сгази

Мило мое бебче честит рожден ден пожелавам ти да се препекан като хлебче,да ме обичаш без да ме одричаш и да пееш както живееш.

Мило мое бебче честит рожден ден пожелавам ти да се препекан като хлебче,да ме обичаш без да ме одричаш и да пееш както живееш.

Честит рожден ден ,знам че нашата любов е мъчение ,но всичко това е от значение.Много те обичам...........

Pojelavam ti buket ot rozi
    vodka v dvoini dozi
    i sex v razli4ni pozi! :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Честит рожден ден женкар неден,тва че имаш рд не значи да ти пусна абдал прост..Желая ти мн щастие и престани да ме ебаваш с шибаните си лафове шот нали се сещаш шибания лаф "Пълен си с лафове като лайно с витамини" аре...дгд нууб....

Бахти толко ли не мое измислиш нещо от сърце

Ч.Р.Д всичко,което пойскаш в ръчички да го стискаш

Нека всички твои желания,бъдат мои пожелания

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от SmeX
    Честит рожден ден женкар неден,тва че имаш рд не значи да ти пусна абдал прост..Желая ти мн щастие и престани да ме ебаваш с шибаните си лафове шот нали се сещаш шибания лаф "Пълен си с лафове като лайно с витамини" аре...дгд нууб....

+1
    ;]

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от SmeX

Е на това му викам аз яко пожелание
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Искам да ти пожелая нещо аз,
    в този славен ден и час.
    Ден специален за тебе мило,
    ден в който ти си се родило.
    С много искрени пожелания
    и мои лични изповедания,
    бих искал да ти кажа: Честит Рожден Ден - обичам те!

Ей това ми дойде в главата за 1 минута да го измисля, дано се е получило добре...

Град
    Бургас
    гуг ърллллллллллл
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си