.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Обърках се тотално!

Помощ!как да разбера кого си харесвам?!До преди около 3 дни нямах проблеми с това,но сега не съм сигурна по кого си падам.Миналата седмица наистина бях влюбена до уши в човек,който не ми обръща и капка внимание,по който плаках всяка нощ,заради това че не изпитва мойте чувства.Но на свети валентин един приятел се беше натряскал здравата и ми се обясни в любов,опита се да ме целува и ме държеше за ръчичка,но аз нищо не наравих по въпроса и вчера го попитах дали си спомня всичко и той потвърди.Да не говоря,че цял ден бяхме студени един към друг,а попринцип с него си говоря най-много.Не съм сигурна дали това е някоя от неговите ебавки или...незнам просто.
    А днес,един познат ми каза че си пада адски много по мен,но той знае че си харесвам неговият {този за който говорих най-напред} приятел и за това се сближих и с него.Обаче отново не можех да схвана дали се бъзика с мен или говори насериозно.
    Та мисълта ми...как да разбера кого от тримата харесвам най-много.Бях сигурна че съм влюбена в един от тях,но сега и тримата си харесвам и незнам какво да правя
    побърках се......

мамата си трака ... не мога да ти помогна ... прецени си сама ... не се казвам Георги Бедников .... 3ма

Iron Maiden - the number of the beast 666

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ние няма как да ти кажем кой от тримата си харесваш,това ти трябва да го разбереш.Изясни си първо ти самата чувствата към всеки един от тях и ще разбереш.Общо взето и ти самата не знаеш какво искаш,но с времето ще пораснеш и ще разбереш,а за сега просто си изястни какво чувстваш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ти не знаеш, ние ще знаем.. Можеш да си изясниш само и единствено като седнеш сама и помислиш.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    София
    Странна работа.Очакваш ние да ти кажем ти какво искаш.А това е невъэможно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Spider4eto
    да не сме бюро справки че да ти кажем кой харесваш

ХаХа... майко и твоята не е лесна... абе я си са връщай при първия заради когото си плакала дълго време! Пробвай пък ако не стане хващай някой от другите двама... Те нали много ти са обясняват в любов и много та обичат, тъкмо ще ги тестваш колко държат на тебе ...

Мале 3-ма! Наистина си в затруднено положение! На мен това не ми се е случвало и не мога да ти дам съвет! Но поне ги намали до 2-ма и тогава избери! Просто забележи с кой от 3-мата като си ти се ускорява най-много пулса, може би това ще ти помогне!

Супер фен
    az sym za piqniq

3ma Spored men tova ne e vlubvane a uvle4enie .Puk i sled kato ti nz kak nqkoi ot foruma da ti kaje v koi si vlubena.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

spored men vij koi se darji nai dobre s tebe i koi e po skoro tvoi tip i ti haresva nai mnogo..za6toto kato se hvane6 s nqkoi samo zaradi van6niq mu vid bez da mu opoznae6 haraktera sled tova moje mnogo da se razo4arova6/li4en opit/
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Намери си четвърти

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    mai i az sum na tva mnenie..nameri si chetvyrti..kato ne znaesh koi se ebava i koi ne... NEXT
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

хас - приятелски съвет - порасни..... и аз съм за пияния... нз защо, ама на онче - бонче той излезе...пробвай и ти така,може да ти помогне.. :P
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

ami... slojna rabota! Ne milq 4e moga da ti kaja koi haresva6 ti sama trqbva da preceni6! :)

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Явно на тебе който ти каже че те харесва и почваш и ти...Тва е малко ненормално.И сигорно си на не повече от 15 щом не знаеш какво искаш или по точно кой искаш.

Град
    ПлуТоН
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    да не сме бюро справки че да ти кажем кой харесваш

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Избери си го на принципа "онче-бонче"
    You are broken, I can fix you...

mI... teq 3-ma hi4 ne sa malko na broi.. ama si mislq 4e 2-riq i 3-tiq sa samo nekfo tapo ovle4enie ... apak 6to msi revala za parvoto mom4e tfa ne zna4i li 4e naistina iam6 4uvstva kam nego? 6toto ne se reve ei tai za kef..
    ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...

Как да ти кажа аз, ти кой харесваш?!

Град
    Варна
    Тази тема трябваше да я направиш като анкета и да гласуваме
    Според мен при този за когото си плакала няма смисъл да се връщаш щот само ще страдаш! Аз съм за пияния ... Успех
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си