Помощ!как да разбера кого си харесвам?!До преди около 3 дни нямах проблеми с това,но сега не съм сигурна по кого си падам.Миналата седмица наистина бях влюбена до уши в човек,който не ми обръща и капка внимание,по който плаках всяка нощ,заради това че не изпитва мойте чувства.Но на свети валентин един приятел се беше натряскал здравата и ми се обясни в любов,опита се да ме целува и ме държеше за ръчичка,но аз нищо не наравих по въпроса и вчера го попитах дали си спомня всичко и той потвърди.Да не говоря,че цял ден бяхме студени един към друг,а попринцип с него си говоря най-много.Не съм сигурна дали това е някоя от неговите ебавки или...незнам просто.
А днес,един познат ми каза че си пада адски много по мен,но той знае че си харесвам неговият {този за който говорих най-напред} приятел и за това се сближих и с него.Обаче отново не можех да схвана дали се бъзика с мен или говори насериозно.
Та мисълта ми...как да разбера кого от тримата харесвам най-много.Бях сигурна че съм влюбена в един от тях,но сега и тримата си харесвам и незнам какво да правя
побърках се......