- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- класът ме мрази
Моят клас е настроен срещу мен като говора неме слушат скачат ми на бой правят ми много гадни номера.Немога да разбера защо са настроени срещу мен.Само с един човек си говора много е свестен но другите просто не знам какво и става.
кой клас си? Може би си направил нещо, корто да ги подразни, или ако не си просто не искат нови ученици в техния клас! Все пак има и някой, с когото да говориш! Попитай него защо те се държат така с теб и покрай него покажи и на останалите че ти си свестен и че искаш просто нормално отношение.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ако не стане така както ти казва габи бии 1 2 и ще имаш респек от др-те вече поне при мен така беше![]()
Кой клас си? Нов ли си или си в този клас от началото? Влизал ли си в комфликти? Каквото и да е,ще е по-добре да не се засягаш. Гледай си кефа,пък нека те те мразят.
+1Първоначално написано от Dan1
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от [BSL
Най-вероятно в твоя случаи си се скарала с някоя тъпа пача ,която е настроила целия клас .. прави се ,че не ти пука и всички са ти `през к***а` ; )) Или в по-горните коментари .. ако някои ти се издърви .. хвани набий му два шамара и да видиш какъв `RESPECT` ще ти вкарат останалите ; ))![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Не осъзнавате ли че всичко се отнася до псииката на човека...видяли са че някой се бъзика с теб и са решили че и те ще могат и предполагам нещо са те нерочили като тоя с който могат да се гаврят...лесно можеш да промениш това...но се иска малко повече време...![]()
Така е. Някой хора се забавляват, измъчвайки другите. Не трябва да им обръщаш внимание. Kaто не те харесват - не те харесват. Чудо голямо.Първоначално написано от BluE_s
Но се замисли все пак, за да откриеш причината за поведението им. Различна ли си от тях по някакъв начин, ти заяждаш ли се с тях... и т.н. А за побоите и номерата - ако са сериозни уведоми класната си.
Не се вживявай толкова .. с тези хора си до време .. само докато учите ; )) те не са ти критерий в живота ( :
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Каквото и да направиш ... ще отнеме време докато те приемат ... доста време . + едва ли е в тях проблема . Почти във всеки клас има такъв като теб , който не може да се пригоди с другите . За т'ва промени се малко...![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Ако тя се харесва такава каквато е няма нужда да се променя! А относно това че е временно с тях...не бъди само с тази мисъл щото половината ти ден минава с тях и това не трае кратко...Първоначално написано от Roiroi
И 'фо ше постигне така?...няма смисълПървоначално написано от extreme_
Седни и поговори с 1-2ма от класа, попитай ги защо така правят и т.н., и ако са достатъчно порастнали ще те разберат и ще бъдат сериозни.
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
защо се впрягаш?не им обръщаи внимание ... сигурно просто го правят защото са видяли че им се дразниш .. пък и чесно казано имам много познати които не се разбират с класа им и .. не ги инт изобщо![]()
И мен ме мразеше в средното,хич да не ти пука. Все пак преразгледай поведението си де
Първоначално написано от kapinka
Майко чуваш ли се ?????
Как да не са й критерии.
След време след като завърши би й било много трудно да общува защото именно през годините в училище ти научаваш много неща и се изграждаш като характер.
Тука не е недоразбиране те всички я тъпчат.Първоначално написано от [B
И аз бях като нея обиждаха ме ,връзвах се и така до 7 клас. После нещата в 8 и 9 се промениха защото се смесихме и трите паралелки а от стария клас не останаха тези които ме тъпчеха.Те сега са в другата паралелка , но и да не бяха аз се оправих и сега се поздравяваме по коридорите дори си говорим много повече отколкото преди.
Според мен трябва да им покажеш че и ти можеш да си като тях,да правиш нещата както и те и да им покажеш че ти си силен човек който вече не се връзва на глупостите им
Здравей, аз също бях пуснала подобна тема "Защо винаги отбягват новите ?" Еми скри се някъде тази теми1ка, но ти казвам че начина е един"Не се хващай за всичко , което ще или са ТИ сторили, не бягай от конфликти- разбери спораи се оправи с децата, контактувай повече с други хора от училището" и т.н ама ти нов/а ли си?
Smile is my style!
razli4nite vinagi sa takiva i men neme haresvat koi znae kolko no jivota e takav 4e neharesva6 li tova koeto haresvah te ti stava6 razli4en i zapo4vat s gadnoto darjane pravise 4e neti pyka i im pokaji 4e si podobara ot vseki dryg v toq klas i 6te zapo4nat da te haresvat a vse pak ako tova nestane prosto popitai nqkoi za6to e taka
Хах... познато.
Особенно когато 25 човека слушат чалга, а останалите 2, аз и най-добрия ми приятел слушаме рок и метъл...
Първоначално написано от ^Santra^
Имам същия проблем-целият клас е настроен срещу мен.Докато един ден не разбрах,че едно момиче от класа ми ги настройва,говори им глупости и те я слушат.Проучи дали някой от класа ти не настройва всички срешу теб и ако е така се разбреви и кажи на всички,че не ги мразиш и искаш да бъдеш приятелка с тях,но някой,който ти завийда за интелекта и хубостта иска да си отмъсти и...
Възможните причини са няколко: някой ги настройва срещу теб, просто са видяли че лесно се фащаш на бъзици и си идеална жертва за тяхно развлечение, нова си в класа и трудно те приемат. Начините да се справиш с тях е да поразпиташ приятеля си защо всички се държат така с теб или седни на 4-ри очи с някой друг от класа и се опитай да разбереш причината за кофти отношението по мирен начин. А пък ако пак някой ти се дърви да те бие земи му отвърни, плесни му 2 шамара и можеш да получиш някакъв респект (поне няма да ти посягат повече) И кат се бъзикат с теб бъзикай се и ти с тях, няма да си мълчиш и да ги оставиш да си праят кефа за твоя сметка!
Недей да обръщаш внимание,или някой ги настройва срещу теб или просто те мразят,защото се рзличаваш с нещо от тях.Като ти се дървят и ти посягат не стой и не им мълчи,отвърни им.Нека видят че нищо не могат да ти направят![]()