- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Опитвам се да откажа наркотиците
zdr imam edin golqm problem tova sa narkoticite!Zapo4nah da gi vzimam predi edna godina,parvo zapo4nah kakto vsi4ki drugi s marihuanata i sled tova iskah da probvam po silni opitah ot vsi4ko - treva ,kokain ,extazi,heroin i o6te mn drugi bokluci,zapo4nah da gi vzimam v edin ot nai trudniq period ot jivota si,bqh prestrastena sa6to kam alkohola sexa i 6umnite sbirki i kuponi ,ne hodih na daskalo a kogato hodeh po4ti vseki pat mi se iska6e da si vzema porednata doza i ne sam obra6tala vnimanie na tova koeto mi govorqt drugite!Izleznah ot tozi ismislen svqt edva kogato razbrah 4e nai dobrata mi priqtelka e na kra4ka ot smarta zatova 4e e vzela svrah doza!No za 6tastie se opravi i osaznah kakav raspusnat i opasen jivot vodq,4e jivota e vejan i hubav edva kogato si zdrav i 4ust!NA6TE NE ZNAEHA ZA TOVA,te sa izvan bulgariq az jiveeh s baba si i dqdo si no nali razbirate 4e lipsa na roditeli sa6to dovejda do tova!?!Na tqh dalja izvinenie i pro6ka za tova koeto im pre4inih kato gi nakarah po tozi na4in da stradat!sa6to sam blagodarna dr mi priqtelki koito me na karaha da se vrazomq,koito postoqno obijdah i gi praveh po dolni ot men a vapreki vsi4ko bqha s men v nai trudniq moment v jivota mi za koeto nikoga nqma da zabravq!pred okolnite sam edna narkomanka mn me sram da izlezna navan i da pogledna dr v o4ite,za6toto si mislq 4e 6te mi kajat boleznenata istina v o4ite!!!RE6IH DA SPRA S GLUPOSTITE I OT EDIN MESEC NE SAM VZIMALA NI6TO I POVE4E NQMA DA VZIMAM!kAJETE MI KAK DA POGLEDNA V O4ITE PRIQTELKITE MI, HORATA KOITO OBI4AM,BABA MI I DQDO MI,RODITELITE MI,A I 4OVEKA S KOGOTA SAM V MEMENTA I KOITO ME PODKREPQ I OBI4A A NZ ZA6TO GO PRAVI?KAJETE MI KAKVO MISLITE VIE?
т.7 и т.1
krem4et0
Triabva da pogledne6 blizkite si ne s navedena glava, a s gordost. Mislia 4e vsi4ki sa naiasno kolko lesno e da se hvurli6 v sveta na narkoticite i kolko e TRUDNO da izleze6 ot tam.Malko sa horata,koito uspiavat. Vseki dopuska gre6ki.Niakoi po-malki,drugi po-golemi. Vajnoto e ,4e ti si se spravila s problemа. Pak povtariam,gordei se s tova. Davai napred I pokaji na blizkite si kolko si im blagodarna I ,4e balgodarenie na tiah sega 6te po4ne6 da vodi6 normalen jivot. Sigurna sum,4e samo kato te vidiat,4e si dobre I te 6te se po4uvstvat dobre.
Uspeh![]()
Радвам се че си осъзнала грешката сиа за това как ще ги погледниш аз мисля че не трябва да се притесняваш всеки човек прави грешки и е хубаво е че си я осъзнала и мисля че всичко ще е наред и съм сигурна че близките ти и приятелите ти ще те разберат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
успехчета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно нещо е живота ...
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Vinagi sym kazval,4e nqma glupavi i umni hora,ima samo takiva koito iskat da mislqt i takiva koito ne iskat ....za men takiva hora kato teb ne zaslujavat pro6ka ,no tova si e moe mnenie.Imala si izbor -naravila si go i sega si patish .Nenavijdam narkomanite !! i kolkoto i da kazvate,4e te ne sa vinovni ,ne e taka !
Искрено ти пожелавам да намериш пътя си ............
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Ем според мен ще потърпиш доста упреци и обиди от страна на хората докато не простят и да забравят.Но нали сме хора за да грешим и да се поправяме.Аз лично съм имала приятел като теб и чрез подкрепа от приятели успя да се поправи.Пожелавам същото и на тебУспех
как ще ги отказваш бе? толкова е яко да вкараш една сутрешна линийка :Р
Здравей.Важно е, това че вече от месец, не приемаш наркотични вещества.Това, е достатъчно показателно, че осъзнаваш грешката, която си допуснала.Няма защо да се срамуваш от себе си и да се страхуваш да погледнеш най-близките си хора в очите.Радвай, се че ги има и че не са те изоставили, когато ти е било най-трудно, а напротив дори-подарили са ти ръка, указали са ти подкрепа, въпреки несправедливото ти отношение.Ти не можеш да върнеш времето назад, можеш само да си подсигуриш едно по-добро бъдеще, такова в което ще се гордееш със себе си, такова в което няма да се чувстваш зависима и неуверена в себи си.Всичко зависи от теб.
Понякога, именно любипитството ни погубва, не му позволявай да надвие и теб.Стистай зъби и никога, повече не се връщай към предишния си начин на живот.Сама виждаш, колко беди ти е навлякъл.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
SpOReD MeNe tVa 4e sI ySpQlA dA Gi OtKaJe6 E nE6toTo kOeTo tE PRaVi DoStOiNA! vSeKi PrAvI gRe6ki8! ImA HoRa kOiTo Ne gI oSazNaVaT(IlI nE IsKaT) Ima i TAkIva KoITo Gi oSazNavAt(PoNQkOGa kUsnO)! V Slu4aQ tI si Si oSaZnAlA gRe6kAta I miSlQ 4e nE e TolKOvA KUsNo! Ti ZaSlYjaVa6 prO6kA, No TRqBVa I dA DaDe6- IzViNi Se Na HoRatA KOiTo Si nArAnIlA oBqSnI iM 4e Ve4e Ne6tAta StOqT pO dRYg Na4iN i 4e Si GOtOvA Da zaPo4nE§ nOv JiVoT nA 4isTo! NqMa PeRfEkTnI I bEzGRe6ni HoRa OsVeN v PrIkAzKItE, No NIe nE SmE V pRiKaZkA... YSPEH! =]]![]()
Покажи им, че си различна. Бъди по-добра както към себе си, така и към тях. Ако те все още те обичат един ден отново ще те приемат.
Как да ги погледнеш ли?Вдигаш главата и право в очите!Знаеш ли защо защото ти си се отказала....чиста си от месец(това предполагам найстина е много)....решила си да се оттърсиш от този начин на живот и да почнеш нов,по интересен и разкриваш хубавата част на живота без опиати!Смелостта,силата която си намерила от някъде си да кажеш "стоп" е причина да ги погледанеш и да се гордееш с новото си аз! Така,че набери хъс и почни на ново историята!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
да не те ебе за околните..
Важни са приятелките ти, баба ти, дядо ти и момчето с теб.
Едно голямо БРАВО за това, че си успяла да спреш и да се осъзнаеш. Наистина браво.
Обаче само с приказки няма да стане. Трябва да покажеш, да ДОкажеш по-точно. Не съм бил в такава ситуация и не мога да ти дам никакви предложения..
Поне си преминала по-трудната част...успех!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
щом си издържала месец ще издържиш още 101 месеца спокойно само трябва да имаш непоклатима воля и желание за промяна
Това че от месец не си взимала наркотични в-ва е наистина похвално! Имаш воля и трябва да продължаваш само така! Бъди горда от факта че си осъзнала вредата на наркотиците и най-вече че си осъзнала на време всичко! Трябва да заслужиш отново доверието на семейството и близките си, защото малко или много ти си им го загубила! Покажи им че си пораснала и осъзнала се навреме! Бъди до тях в трудните им моменти и ги подкрепяй, показвай обичта си! Така те ще видят едно пораснало и силно момиче! Успех![]()
ебавайте се вие,ебавайте се.....дееба и говедата!Първоначално написано от Psychopath*
Поздравления,авторката,въп реки че излиза,че не ти е било толко трудно да спреш......абе ок ако е така-браво![]()
друсаш херо и кокаин.. и пиеш и ... ахХАха аре стига сте се ебавали
не се ебавам...нека си друсаПървоначално написано от AtMosFera