.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Парола на компа...

Хора моля ви помагайте ;( Майка ми ми е сложила парола на компа и не иска да ми я каже.....Пробвах мн думи , но нищо не става....Има ли някакъв начин да я сменя без да трябва да въвеждам старата ?? Плс хелп.... Ще се побъркам.....

А сега откъде пишеш? Ако тя е влязла с администраторския акаунт и сега пишеш от него има начин... кажи все пак.

I az imam parola na kompa ama se praq 4e ne q znaq i taino si igraq...brei daje go rimuvah ta...parolata probvai si4ko...nai 4esto se izpolzvat nomera na koli...naprimer na6ta ne nomera na kolata moje da e rojdenna data ime ili p1rvite bukvi ot trite ti imena ili imenata na maika ti... probvai i telefoni..ne6to koeto se zapomnq nai veroqtno 6te e s cifri uspeh!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    ооо пробвай с 123456 или нещо такова може и да стане

Ами майка ми ми я пише за по 1 час на ден....Пробвах какво ли не...Имена....рожденни дати.....номера....Нищо Но все пак не съм изцяло ограничена....Ще трябва да свиквам

хахахха мога да ти кажа начин по който да я махнеш :Р ако искаш пиши на личну

оф и моита същата стока .. ама аз я гледам като я пише и винаги и научавам пасовеете за сега сигурно 5 6 е сменила и е нямало такава която да не разбера гледаи и ти мое да стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си