.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Приятелката ми и нейният месечен цикъл!

Здравейте, много интересен форум сте си направили, и въпреки че, ми остава още малко да края на тийнейджърските години, бих Ви помолил за съвет, защото наистина не знам как да се справя сам. Имам си невероятна приятелка, която много обичам. Заедно сме повече от една година и половина. Всичко е повече от супер - разбираме се идеално, прекарваме си невероятно времето заедно. Въпреки че, не обичам да ползвам клишета, мога да кажа, че съм най-щастливия човек на света! Но (за съжаление винаги има "но"), има един малък проблем - има определени периоди от време, когато изобщо не се разбираме. Въпреки че, полагам големи усилия да я разбирам по това време, нищо не помага. Разбрах, че тези периоди са свързани с месечния и цикъл. Няколко дни преди да и дойде и първите три-четири дни от месечния и цикъл са много трудни. Знам, че по време на месечния цикъл момичетата не се чувстват добре и има промяна в начина им на държане, но никога не съм мислил, че може да се стига чак до там. В това време, приятелката ми може да ми се разсърди дори и за най-малкото нещо... Ще Ви дам няколко примера: Гледаме клипчета на компютъра (примерно във Vbox7) и някъде тя ме моли да превъртя малко напред, защото в момента не и е интересно... Превъртам малко напред, но изглежда не е точно на мястото, където тя иска, ами е примерно 5 секунди по-рано... Веднага се разстройва, пита ме как може да не я разбирам какво иска... Как съм твърдял, че я обичам като не съм правел това, което иска... След това се развиква, че изобщо не съм се старал да се чувства добре... След това плаче поне десетина минути, независимо от това, какво се опитвам да направя за да я успокоя... Друго: разхождаме се и минаваме през една детска площадка и трябва да заобиколим една катерушка. Аз тръгвам да я заобикалям от дясно, а пък тя спира и ми се развиква. Казва, че е искала да заобиколи катерушката отляво... Вика ми поне няколко минути (същите неща, които описах при предишния пример) Друго: обаждам се, да я чуя и в момента не може да говори (лакира си ноктите) и ми казва да и звънна след пет минути. Аз гледам да съм точен и звъня след пет минути и тя като ми вдига ми се развиква: "Пет минути и тридесет и пет секунди, защо не се обади след пет минути, както ти казах? Не съм ли важна за теб, че да не ти пука кога ще ми се обадиш? Ти изобщо обичаш ли ме?" и ми затваря телефона. Случвало се е няколко пъти да се разделяме за няколко дни, заради подобни случки. След като мине този период приятелката ми се обажда и ми се извинява по най-милия начин и после като се видим си и личи, че наистина съжалява, че се е държала така и се чувства много виновна. Говорили сме с нея за това много пъти и тя казва, че не може да се сдържа - просто месечният и цикъл я подлудявал и затова се държала така. Казва, че колкото и да се опитва не може да спре да се държи така в тези периоди. Казва, че много ме обича и независимо какво ми е завлава, по време на месечния и цикъл не е вярно. Тя не го била мислила наистина, а просто го казвала от нерви. Иначе през другото време се е случвало да направя неща, за които наистина би трябвало да ми се сърди - примерно закъснея с пет-десет минути или забравя да и напомня нещо, за което ме е помолила, но тогава, след като и се извиня и я помоля за прошка, тя ме целува и казва, че няма нищо и се случвало на всеки и дори и за момент не ми се сърди. Опитвам се, до колкото мога, да я разбирам и се старая да съм много внимателен, когато тя е в този период, но никога не успявам. Въпреки че, след това ще се сдобрим, на мен ми е много тежко, особено в моментите, когато се разделяме за няколко дни. Но най-тежката, за мен, случка стана преди няколко месеца. Пак по това време от месеца, ние се скарахме, защото тя ме помоли за носна кърпичка и аз и подадох, но тя ми се разсърди защо не съм я разтворил... Тогава тя ме накара да си тръгна (бях и на гости) и каза, че повече няма да се виждаме... Не знаех къде се намирам и се прибрах едва едва в нас... Малко по-късно трябваше да изляза до аптеката, защото майка ми я болеше главата и случайно видях приятелката ми да се разхожда с бившият си приятел и изглеждаше видимо много весела. Това още повече ме съкруши........ Няколко часа по-късно тя ми се обади и с доста весел глас ме помоли за прошка и каза, че съжалява и каза, че не иска да се разделяме. Тогава аз я питах какво е правила за това време и тя каза, че се видяла с бившия си приятел (не, че имам нещо против да излиза с момчета приятели или с който и да е, но просто имам против точно него, защото той е много коварен човек и няколко пъти се опита да ни скара, защото много иска да спи с нея... Те се бяха разделили, защото той и беше изневерил няколко пъти...). Аз я попитах защо и тя каза, че понеже аз винаги съм я натъжавал, когато е в цикъл и само той можел да я развеселява и знаел как да се държи с нея, когато е неразположена, а аз не съм знаел... Тук направо ме заби в земята!!! Не ме е срам да си призная, че цяла вечер съм плакал.... После тя ми обеща, че няма да се вижда с него, защото принципно го мразела и не можела да понася, че е женкар... Въпреки че, винаги след такива случки се сдобряваме и всичко си е точно, мен ме е страх след някоя подобна ситуация да не стане така, че да се разделим завинаги. И освен това се опасявам бившия и приятел да не се възползва от подобна ситуация, защото, както вече казах, той е бил много коварен интригант и много пъти е бил развалял двойки... А пък аз, иначе, знам, че много иска да спи с приятелката ми и за това иска да се съберат пак... Аз много я обичам - тя е супер свястно и готино момиче. Тя е абсолютно различна от повечето момичета днес, от които, честно казано, съм се отвратил! През останалото време с нея се разбираме повече от идеално, всичко е перфектно (даже изглежда нереално перфектно) и аз съм неописуемо щастлив от това, че тя ми е приятелка! Виждам, че тя се опитва да не се държи така с мен, но изглежда това е по-силно от нея... Не знам какво да правя и ако някой може да сподели мнение или съвет, ще съм му безкрайно благодарен! Последната случка е от днес... Преди обяд ми се обади и ми каза, че е неразположена и не и се излиза и ме помоли да и купя банани, защото много и се ядат. Помоли ме да и купя един килограм. Излязох и харесах много една връзка, ама се оказа килограм и триста грама... Взех ги и и ги занесох, обаче заедно с пликчето и етикета на него, на който пише, че са точно килограм, триста и няколко грама... Като видя етикета, веднага ми се разсърди и ми се развика - "Не ме ли уважаваш? Защо не правиш това, за което те моля? Толкова ли е трудно?" Помолих те за един килограм. Май наистина не се стараеш да се чувствам добре, докато съм неразположена?!? Не искам да те виждам!" и ми затвори вратата си пред носа ми... След това се опитах да и звънна, но тя ми затвори и ми прати SMS, в който пишеше, че няма желание да говори с мен... Предварително благодаря на всички, които ще прочетат темата ми и на тези, които биха отделили от времето си, за да напишат нещо!!! За тези, на които им е интересно, аз съм на 19 и малко, а тя ще стане на 18 след два месеца.

Извинявам се за много дългата тема, но просто имах нужда да споделя с някой. Извинявам се, ако евентуално, съм допуснал правописни грешки понеже писах доста бързо.

Весел ден на всички!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Браво за граммотно написаната тема. Изчетох я от край до край и в някой неща като че ли видях себе си. само, че аз съм такава, когато не съм правила секс над 1 седмица или веднага след края на менструацията ми. какво да се прави мой човек-това са си женски хормони. да, тя не е права, ама изобщо, защото прави скандали от незначителни неща като 35 секунди закъснение или 300 грама подове повече. Само за носната кърпа я разбирам. Преди година се бях облякла в розово-панталон, ластик за коса, чанта, чехли, потниче, но бях хремава и извадих от джоба си розова ностна кърпа(все пак исках да е в тон). И приятеля ми ми се присмя, че съм вманиачена по розовото....1 час не му поговорих, само ревях, че ми се подиграва и ме засяга на тема стил(а аз много държа всичко по мен да е в тон). това беше малко лирично отклонение.
    Жените сме странни същества, а менструацията ни влияе зле-кървиш 5 дена, боли те корем, кръст и глава, гади ти се от болка понякога, отпаднал си, а и женските хормони са малко и преобладава тестостерона. малко на мъже почваме да приличаме-избухливи сме. какво да направиш не зная. ще е добре, ако й кажеш всичко, което си написал в темата,а и няма да е лошо да не й обръщаш внимание или да не излизаш с нея в тези дни. поговорете си спокойно(и гледай да не е неразположена). Абе жените не сме лесни същества!

Спокойно всички или поне повечето момичета по време на месечния цикъл сме ужасни мен ме избива на рев и обвинявам приятелите си за всичко и то незначително както прителката ти теб така че просто трябва са си търпелив и да не обръщаш много голямо внимание то е няколко дена и всичко минава успехчета

Нормално е...
    При мен не е чак така, но първия ден е кошмар. Боли ме, изнервям се от болката и се ядосвам от най-малкото.
    Жените просто са такива...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

хаххаха добре ся цикъла е най-гадното преживяване за едно момиче... ама пък тя те прави на шматка мой човек... и ти и тичаш след гъза... и кое и е различното, че ти се подиграва ли? на мен ми се струва, че прекалено много я глезиш госпожицата и си позволява да прави каквото си иска... не си длъжен да и четеш мислите точно на коя секунда да пуснеш клипчето.. кво тя за 350-те грама банани ще те зареже ли?! а си представям, че ако въобще е нямало банани сигурно е щяла да те разстреля... осъзнай се!!!!!!!!!!!!!!!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Евала брат ! Дай боже някой ден всички да сме като теб ... Лично аз нямаше да мога да издържа на това ! Но се надявам скоро и приятелката ти да осъзнае , че получава всичко от което се нуждае
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Пфф и аз съм жена,но никога месечният ми цикъл не ме е карал да си го изкарвам на другите,да се заяждам,нервнича или пък да се развикам на приятеля си,камоли пък за такива простотии като секунди или грамове.Мисля,че не трябва да и се връзваш на лигавщините,ами да и обясниш,че това не е нормално и звучи смешно дори.Стегни я малко твоята лейди

ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ЗА 1 ПЪТ ЧУВАМ ЗА ТАКОВА НЕЩО!!!! НЕЕЕЕ НЕРЕАЛНО Е111
    ДА ТИ СЕ СЪРДИ, ЧЕ СИ И КУПИЛ 30 ГРАМА ПОВЕЧЕ БАНАН9И И ЧЕ НЕ СИ И РАЗТОВРИЛ САЛФЕТКАТА.. НЕ НЕ НЕ НЕ МОГА ДА ГО АСИМИЛИРАМ ОЩЕ.
    ЧЕ ТЯ Е МНОООООГГГООО РАЗГЛЕЗЕНА ГЛУПАВА СМОТАНА ШМАТКА - ДА ТАКА Е.. МА ЧОВЕК ТИ СИ ШЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ОЛИГОФРЕН ДА Я ТЪРПИШ БРЕ.
    ТО ЛЮБОВТА Е СЛЯПА... МА ТИ МАЙ БЕЗ ОЧИ СИ СЕ РОДИЛ, А!?!

Ако на мен ми се беше случило такова нещо.. досега 24 пъти да съм я набил ма яката и щяй да я разрева и напрая на нищо.. ад види как са подминават катерушки от сясната страна и как са превъртат клипчета.

охх сетих са как 35 секунди си закъснял... ма ти сериозен ли си за всичко още не мога да разбера??? Махай, се бе човек.. къде си тръгнал.. с теб не била щастлива а с бившия да.. тцтцтцт.
    Пак казвам: Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето я дава. (в случая, че ти я търпиш..)
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Всяка жена преживява менструацията си различно. Аз например по време на такава се разминавам без болки, играя си физкултура най-спокойно.. Не ми влияе. Обаче, като гледам, твоята приятелка яко си е внушила, че именно мензисът е причината за това нейно неадекватно държание. А според мен тя не знае какво иска. Разбирам те много добре, че ти е супер гадно така да се държи някой, когото обичаш. Ала щом е взела да се събира с бившия, явно още е под негово влияние, както ти каза - той е женкар. Не видях в мнението ти дали мацката е от тези, които флиртуват без задръжки, но ако е, може би на някой от вас двамата ще му писне един ден, колкото ми е гадно да го кажа. Съветвам те в някой ден, когато е в овулация :P , да се съберете, да си говорите спокойно за нещо и по някое време да отвориш темата за това, да й обясниш изрично, че не я обвиняваш, че я разбираш и че само искаш да помогнеш на нея и съответно на вашата връзка завбъдеще. Ако иска, може да се консултира и с психолог.. А пък може всичката тая мешаница да се дължи на ааадския хормонален дисбаланс? Редовен ли е цикълът й? А, също така може да се разберете и за нейното маниакално чувство за точност (говоря за клипчетата, грамажа на бананите и пр.). Също така много съмнителна ми изглежда тая работа с бившия. Какво за Бога е това прехвърляне от теб на него в зависимост от това в какъв период се намира!? Ето това ме кара да се съмнявам, че не знае какво иска... Навеждам се и на мисълта, че този женчо й е повлиял доста и май още й влияе.
    Но ти решаваш в крайна сметка! Не знам много за нея от думите ти, но аз ако бях на твое място, макар че съм момиче, нямаше да й удисвам на акъла.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Tova e napalno normalno...spkoino jenite sme takiva s vkraq na krai6tata tova trae 5 dena v meseca a ne postoqnno

Град
    somewhere over the rainbow
    Честно казано, след като прочетох темата ти,останах без думи.Това е не само най-грамотно написаната тема тук,но и най-смислената.Прблем наистина има и той си е доста голям.Това е един от недостатъците на жените,който не може да бъде отстранен.Трудно можеш да си представиш колко е неприятно,но си длъжен да я разбереш,ако наистина държиш да си с нея.Ако някой ден нервите ти не издържат,аз лично няма да те виня.Ти не си виновен за нищо,а проблема е на лице и вероятно няма начин да се оправи.Опитай се да се поставиш на нейно място,но е по лесно да се каже отколкото да се направи.И все пак тя се държи адски кофти с теб...ти...отвсякъде си личи ,че не го заслужаваш и според мен си живото доказателство за приказката "Любовта е сляпа".

Mislq 4e trqbva da se primiri6,da ne misli6 4e tq go iska,no prosto nqma na4in.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Е, това е просто нереално! Какво са тези глезотии? Ти толкова се стараеш да и угодиш, да я накраш да се почувства добре, а тя май не оценява изобщо усилията ти. Вярно, че в този период момичетата са по-изнервени и т.н., но това си е прекалено и честно казано дори себе си не бих оправдала, ако се държах така!
    ПС: Поздравления за перфектня правопис, отдавна не бях виждала такава тема!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Ауу не...

Виж.. бих те посъветвала да се обърнеш към психотерапевт!

Не е нормално да се развикаш на гаджето си защото ти е купил 300 грама повече банани... дори не по- малко а повече! ами ако беше в магазин и продавачката и ги даде по този начин!? Щеше да каже, че не е достатъчно уважена? та тва момиче кво разбира под любов? ти да не си врачка да знаеш точно на коя секунда да превъртиш или тя няма пръсти да си отвори носната кърпичка... сериозно ти казвам в началото помислих че темата е някаква ебавка. та тва са толкова глупави причини... и как може да измерва времето в секунди? та 35 секунди с кво ги измери!? не отделя поглед от часовника!? але сериозно да не ни баламосваш тука.. тва е нечовешко а гаджето ти е побъркано! в краен случай не се виждайте за тея 5 дни в месеца, което май ще е по-добре и за теб!

Град
    STARA ZAGORA
    neEe..kak moje da kazvate 4e tva e normalno . Verno vsi4ki momi4eta prejivqvat razli4no toz period,no tva ve4e e prekaleno !!! Tva momi4e se durji ujasno i 4esno kazano nemislq 4e e ot cikula i , tva e prosto nqkvo opravdanie..i az stavam dosta razdraznitelna..no tva e prekaleno!!! Vse pak trqa si pogovorite kogato ne e v cikul , ako nemojete da se razberete prosto izbqgvai da se vijda6 s neq v toz period..Vij 4esno kazano az (vupreki 4e sam mmi4e , i q razbiram) ne bih q izturpqla.. Neznam kuv kusmet ima da e steb.. ili mojebi naistina e syper qk 4ovek prez ostanalite 3 sedmici ot meseca...no naistina ne milsq 4e trqa da q turpi6.. i tq samo da te razigrava..

PS..sorry za latinicata,no kompa mi totalno se bugna :S (trqa6e da se opla4a na nqkoi)

Така според мен тя е късметлийка,че има такъв човек като теб до себе си и макар месечният цикъл да е неприятен момент няма никакво право да се държи така с теб.Много я глезиш и вече и тя самата не знае какво иска.Не и угаждай толкова и ше се научи да цени това ,което има.

Приятелката ти е късметлийка ,че има такъм човек като теб до себе си и макар месечният цикъл да е неприятен момент няма НИКАКВО право да се държи така.Според мен много и угаждаш и тя самата не знае какво иска.Не угаждаи на всеки каприз и тя ше усъзнае какво има.

Ами,да ти кажа и аз по време на цикъл ставам много раздразнителна,дразня се от съвсем незна4ителни неща,дори мога да се разпла4а,но неиното е прекалено ми се струва... Не знам какво да ти кажа ... Май наистина по-добре не се виждайте през този период от месеца
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

aa basi romana ne mi se 4etee

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Ауу не...

Виж.. бих те посъветвала да се обърнеш към психотерапевт!

Не е нормално да се развикаш на гаджето си защото ти е купил 300 грама повече банани... дори не по- малко а повече! ами ако беше в магазин и продавачката и ги даде по този начин!? Щеше да каже, че не е достатъчно уважена? та тва момиче кво разбира под любов? ти да не си врачка да знаеш точно на коя секунда да превъртиш или тя няма пръсти да си отвори носната кърпичка... сериозно ти казвам в началото помислих че темата е някаква ебавка. та тва са толкова глупави причини... и как може да измерва времето в секунди? та 35 секунди с кво ги измери!? не отделя поглед от часовника!? але сериозно да не ни баламосваш тука.. тва е нечовешко а гаджето ти е побъркано! в краен случай не се виждайте за тея 5 дни в месеца, което май ще е по-добре и за теб!
    на същото мнение съм извинявай ама тази е няква лигла смешна и ти продава номерцата си и ти като най големия балък и се връзваш я я разкарвай и си намери момиче което наистина ще оцени това което правиш за нея
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Абсолютно нормално. Наще и приятеля ми си ме знаят. Като ми идва и не ме закачат за нищо щото става страшно

Razligavena e ako ti haresva budi s neq ako ne nedei ! Vqrno e che mnogo momicheta prejivqvat tezi momenti mnogo tejko ama tova veche e adski prekaleno. Ne si li se zamislql che moje bi tova i e istinskata vsushnost no znae che ne e hubavo da si takyv chovek taiche izpolzva cikyla si za izvinenie? Tq go pravi taka che dokato e v cikyl neznae kakvo pravi i ne moje da se kontrolira ama izobshto koeto mi se vijda malko stranno.

aбсолютно нормално
    ние с моя фр се кара ме подчти всеки месец за кви ли не глупости..на пример защо не съм му дала молив на секундата ... после разбира се след 5 минути се сдобрява ме...
    в една връзка винаги има и тъга и щастие ,но винаги накрая идва HAPPY END

То бива бива , ама нейното пък ... Добре, че не ми действа на мен така месечният ми цикъл .. лелее От къде имаш нерви и сили да я търпиш тая твойта приятелка още ... Както казаха и другите , трябва да поговориш с нея .. да й кажеш , това което написа на нас тук ... Ноооо , гледай тогава да не е в менструация , чеее лошо ти се пише ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    УЖАС!!!И аз съм жена и месе4ният ми цикъл е най-омразният ми период от месеца,но все пак се съобразяам,4е останалите около мен не са ми виновни,4е съм се родила жена и 4е то4но сега,представя6 ли си,ми е крив целия свят!Но от историите които ти разказа,направо ми сатва жалза теб!Според мен тя просто злоупотребява със твоята всеотдайност и старание, и те върти на малкия си пръст,понеже знае,4е в този период ти за пореден път 6те се съобразиш с нея!Не,4е трябва да пренебрегва6 желанията и мненията и,но 4ак пък толкова,4е да го приеме за дааденост....извинявай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си