.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Виждам, че си интелигентен и си напълно отдаден на приятелката си. Дотук много добре. Но все пак допускаш грешка, която би разрушила напълно психиката на много хора - податлив си да вярваш на всичко, при това не зачиташ себе си, а нея. Тя е наистина щастливка, но как това влияе на теб?

1. Жените са наистина много чувствителни по време на цикъл, също така и лесно раними, раздразнителни и избухливи. Не им е лесно, тук я разбирам. Вероятно не може да намери баланса между емоциите си. Но като се замисли човек логично на повечето хора им е трудно да го правят когато и да е през живота си, и това пак не е причина да се държат така, както тя се държи с теб през тези дни.
    2. Теорията за внушенията на Луиз Хей може би не я знаеш, но тя е общоприета истина. Твоето момиче просто е приело за реалност нещо, което е комерсиализирано като идея да е такова. Ами ако в учебниците и теориите пишеше, че през този период жената че чувства най-самоуверена и красива, дали нямаше да им е така на повечето, които се оплакват. Напротив.. Извиням се за грубото сравнение, но тя да няма специфичните качества на мистични същества, че да не може при определени обстоятелства да се държи различно - като принца от народните приказки, който през 4 години за 1 година става змей и т.н.?3. Най ме издразни фактът, че тя се е обърнала към бившия си с този предтекст и това гламаво извинение. Как може да й отстъпиш тук? Не те разбирам.. С какво един женкар, обсебен САМО от хедонистични мисли е пред теб и тя избира него, само защото е в този период? Не, не, не.. не може да бъде истина, че ти правиш всичко за нея и тя само те разиграва. По мнението ти лесно се съди, че си й лесна играчка в ръцете. Понякога човек трябва да прояви характер и да не отстъпи. Както и от нея се изисква да бъде поне малко по-внимателна и да прояви разбиране, да направи компромис, вместо да ти се нахвърля за всичко. Глезене и лиготия е едно, ама нейното граничи с неуважение.
    Мисля, че не трябва да й го позволяваш.
    4. Относно мнението на Кремчето - ми.. аз те разбирам отлично. Била си засегната и затова си реагирала така, обидила си се..и пред себе си си има причина, все пак това за теб значи много - стилът.
    Но нима си се оправдала с мензис? Не мисля.. както и не съм съгласна авторът така да се отдава на един човек, който в един момент му тегли майната, защото прищявката й не е задоволена. Кремче, ти не би направила така, доколкото съм чела мненията ти.

Любовта винаги достига фаза, в която компромисите играят важна роля.. Ти, авторе, си направил толкова много, раздал си се, страдал си заради глупави капризи, а тя? Нейн ред е. Сериозно трябва да говориш с нея, и колкото повече отстъпваш, толкова повече ще си раняван и накрая ти ще си този, който страда и го боли "сърцето". Не може някакви си 5 дена да превърнат жената в "чудовище". Щом на физическа болка издържат хората и не се озлобяват към близки, макар, че едвам седят на крака, атаката на хормоните, не може да повали един разумен човек, до степен, в коята да полудява и да не зная какво говори и прави.

Успех ти желая.
    П.П. И сериозно си помисли за върпоса с другото момче.. на мен, лично това ми изглежда "опасна" ситуация.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Град
    SF
    О, да.. и аз съм много зла, когато ми дойде. Пове4ето хора около мен си ме знаят и тези 4-5 дена от месеца не ме зака4ат и не ми обръщат внимание на глупостите. Това са хормони все пак.. и организмът ти отка4а.
    Но тая твоята прекалява - това да ти вдига скандали за 300 гр. пове4е банани.. омг.. Аз наистина не знам как я търпиш. В смисъл.. кофти й е, ясно, оба4е да се държи с теб така заради глупости..
    Вземи я стегни малко, прекалено си я разлигавил.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ти ме гръмна.. Никога не съм чувала на някоя жена така да и минава менструацията

Животът е адът описан в Библията!

сори мн е дълго

а защо просто не се разберете да не се виждате тия няколко дена...обясни и ..така хем няма да се карате..хем 6ще ви домъчнее един за друг,хем като и мине ще е весела,няма да ти се сърди и ще и е домъчняло за теб..

а...иможе да осъзнае че с теб и е по-добре и ако иска да си с нея през тези дни трябва да се държи по-добре!

ам..странно..при мен има истерии няколко дни преди да ми доийде и после...съм спокойствие!!

Да, в тези дни от месеца на много жени им е трудно. Ставаме нервни, раздразнителни и неспокойни. Но това, което се случва с приятелката ти е ненормално. Това превишава всякакви граници. Може идеята ти да ми се стори тъпа, но според мен е добре да идете на лекар. Нека да й предпишат нещо, което ще я успокои в дниете преди да й дойде и да намали болката, в първите дни. Не е шега работа това, което й се случва. Разбирам да беше опърничава по характер, но ти казваш, че не е... За мен това, което се случва е ненормално....

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Браво за граммотно написаната тема. Изчетох я от край до край и в някой неща като че ли видях себе си. само, че аз съм такава, когато не съм правила секс над 1 седмица или веднага след края на менструацията ми. какво да се прави мой човек-това са си женски хормони. да, тя не е права, ама изобщо, защото прави скандали от незначителни неща като 35 секунди закъснение или 300 грама подове повече. Само за носната кърпа я разбирам. Преди година се бях облякла в розово-панталон, ластик за коса, чанта, чехли, потниче, но бях хремава и извадих от джоба си розова ностна кърпа(все пак исках да е в тон). И приятеля ми ми се присмя, че съм вманиачена по розовото....1 час не му поговорих, само ревях, че ми се подиграва и ме засяга на тема стил(а аз много държа всичко по мен да е в тон). това беше малко лирично отклонение.
    Жените сме странни същества, а менструацията ни влияе зле-кървиш 5 дена, боли те корем, кръст и глава, гади ти се от болка понякога, отпаднал си, а и женските хормони са малко и преобладава тестостерона. малко на мъже почваме да приличаме-избухливи сме. какво да направиш не зная. ще е добре, ако й кажеш всичко, което си написал в темата,а и няма да е лошо да не й обръщаш внимание или да не излизаш с нея в тези дни. поговорете си спокойно(и гледай да не е неразположена). Абе жените не сме лесни същества!
    Права си изобщо не сте лесни!Има толкова бутони по вас (ако мога така да се изразя) и половината незнам за какво са и изпълнявате толкова много функции!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Всяко момиче мрази времето когато идва месечния цикъл ,така че напълно нормално е да ти се развика и да се дразни дорти и от някакво нищожно нещо или твоя постъпка .Просто бъди мил и и показвай колко много държиш на нея.Когато ти се разсърди и ти каже ,че неиска да говорио сега с теб просто я остави сама ще се осъзнае не се притеснявай...просто тези няколко дена о тнашия живот не само ни подлудяват,но точно тогава си изкарваме всичко на най-невинните .Типично си е за нас момичетата.Не мис е вярва заради някаква такава разправия да те остави и да се разделите .Недей да и противоречиш тогава и се примирявай все пак и на теб да ти е това гадно чувство първите дни и ти няма да си много на кеф и в добро настоение =D>

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

малеее....и аз мн се нервя като ми дойде, ама това нейното е прекалено.....да се сърди за 300 гр. повече банани... ти явно си мн свестно и търпеливо момче...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Spored men ne trqbva da i se vruzva6 vseki put.I na men ne mi e priqten tozi period (kakto napisaxa vsi4ki momi4eta predi men)no tova e prekaleno.I nqkoi be6e napisal 4e tova sa nqkvi si 5 dena i ne bilo koi znae kakvo..da ama ne.Ami ako i mujete imaxa "takiva periodi"po 5-6 dena v meseca..i toi ako i prave6e takiva nomera..egati vruzkata deto 6te6e da e

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Вярно, че на всяка жена и влияе различно времето на месечния цикъл, обаче това е прекалено. Тя крещи за пълни глупости! Изобщо не оценява, че ти се стараеш да се почувства по добре! Според мене при следващата такава изцепка от нейна страна, трябва да и кажеш да се замисли какво правиш ти за нея и какво отношение получаваш в знак на благодарност! Просто и го кажи и тя няма начин да не се замисли! Успех

Егати пачата .. кво правиш с нея бе .. Тая има някакви психични отклонения УЖАССС .. Води я на психоаналитик докато е време .. ЛЕЛЕЛЕЛЕ ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Значи има момичета, които имат хормонални проблеми и при тях цикъла наистина може да протече по подобен начин. Не приемай навътре това, което се случва през тези дни от месеца, тя сама ти е казала, че няма предвид нещата, които ти е наговорила докато е в цикъл. Има момичета, на които не им влияе, но има и такива, които са като болни и са неадекватни пред целия период. Не бързайте да обвинявате момичето, след като се държи нормално през повечето време и след като той я обича значи има причини.
    Чудесно е, че проявяваш разбиране. Може би тя трябва да се консултира с лекар. Опитайте да поговорите, когато е спокойна.
    Иначе и аз се изнервям повече от обикновено и понякога си го изкарвам на приятеля ми, но той е свикнал да търпи. Когато прекалявам му се извинявам след това и всичко е наред.
    Може би наистина една консултация и хормонални изследвания могат да помогнат да се реши проблема. Защото той не е само твой, но и нейн.
    Успех

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И аз в такива дни съм СУПЕР раздразнителна... абсолютно всичко що мърда ме дразни много.. ама това нейното е болестно състояние просто.......
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

hottie
    Guest
    Ami i az sum izbuhliva po vreme na cikul,no tova mi se vijda PREKALENO ! Ne razbiram mnogo ot tezi ne6ta, no mi e interesno dali ako si napravi kruvni izsledvania niama da i otkriqt nqkakuv hormonalen disbalans?
    Drugoto,koeto mi minava prez uma e dali ako ne probva da vzima protivoza4atu4ni niama da i se podobrqt nastroeniqta?

Prosto vednaga si napravih asociaciq s tezi 2 ne6ta. No naistina mi se vijda "too much" i napulno te razbiram kolko si pritesnen.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Леле пич,ни си свръх човекът,честно ти казвам.Аз на твое място отдавна нямаше да търпя,щеше да ми е паднало пердето.И аз съм момиче,и аз имам месечен цикъл,но изобщо не се държа така,нникога и не мога да си представя точно цикълът да ме променя.Аз пак казвам,че ти свалям шапка,че си издържал такива скандали и продължаваш да я обичаш.Единственото,което ми се струва странно е,че тя те казва,че "това" е по-силно от нея.Не мога да си представя да не можеш да сдържаш емоциите си.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Това състояние е болестно...явно наистина страда от зверски менструални болки,много обилно течение и убийствено главоболие.....
    Иначе човек може да си помисли,че не те обича....
    Всъщност всичко върви нормално долу-горе...до момента,в който си я видял с бившия и...
    Поговорете сериозно на тази тема и и дай да разбере,че я обичаш и искаш най-доброто за нея,но ако тя продължи да те отблъсква,ти не си длъжен да се сдухваш заради нейните нерви.
    П.С.Вариантът за противозачатъчни е хубаво да се вземе в предвид....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    То бива бива нерви ама това бие всякакви рекорди! Аз ти се чудя на акъла как още я търпиш!

Тфа беше нещо страшно...
    Не стига,че и носиш повече банани,даваш и кърпичка и превърташ видеото заради нея,тя постоянно ти вика?!?От коя страна си бил заобиколил катерушката...Баси...тя нормална ли е?
    От начина,по който се изразяваш си личи,че си супер точен и че държиш много на нея,но тя явно не го оценява и постъпва УЖАСНО глупаво...Май и тя не знае какво иска от теб...Осигуряваш й всичко,което и трябва и после ти трие сол на главата...Хах...баси,аз ако бях,щях да се отдалеча за известно време,за да разбере какво може да изгуби...
    И коя е причината бившия й да я разбира в този "толкооова труден" период,а ти не?Питай я,да видиш какво ще ти каже...
    Наистина правиш прекалено много за нея и се стараеш да се чувства добре,докато тя разчита на това след 15 скандала да ти каже "Извинявай" и да знае,че ти ще приемеш извиненията и ще продължиш все едно не се е случило нищо...
    Хъхъ...помисли си дали си струва всеки месец да изживяваш такъв стрес,особено щом толкова много я обичаш...
    Тва с бившия наистина е нещото,което трябва най-много да те плаши...
    Let the beats control your soul...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ей, момче, да ти кажа честно твоето момиче направо си те върти на малкия пръст. Тя ти вика, избухва, ИЗЛИЗА С БИВШИЯ СИ, а теб те е страх следващия път да не би да се разделите завинаги...Явно е нацелила слабото ти място и доста добре те манипулира...Замисли се! А как приемаш извинението за бившия и то след ГОДИНА и нещо връзка с теб - според мен след думите й, че само бившия знае как да се държи в такива периоди с нея - ами защо не я отпрати при бившия като само той знае? Въпросът е че нямаш смелост да й го кажеш, за да не ти се разсърди, но до момента в който ти не й се опълчиш и покажеш, че няма да те разиграва повече- ситуажията ще си е все същата. Ти пак ще я обичаш и ще се държиш добре с нея, но няма да й търпиш капризите - трябва да сложиш край на това просто, иначе ще се съсипеш.
    Аз нямам особено тежък цикъл, но е вярно, че в такива периоди сме малко по-емоционални, но нейното прекалява. Замисли се дали ти се живее на периоди и дали те прави щастлива...ДАй й ясно да разбере, че ти не винаги ще си й на разположения и че ако иска да те задържи, то няма да е по сегашния начин! Успех!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Седнете и поговорете на четири очи. Това според мен не може да продължава така....та ти едва ли не ще се съсипеш.....Вярно е, че когато едно момиче е в цикъл, през дните е много чувствителна и раздразнителна, но тя прекалява...Поговори с нея.. както казаха по-горе, може да се каже, че е разглезено момиче.......

мм... и аз я изчетох цялата тема .. доста подробно си описал случаващото се с теб и приятелката ти..

Но това са женски раБоти .. в смисъл, че момичето кат е в цикъл и може буквално д аполудее и за най-малкото нещо,ама трябва да говориш с нея да се сдържа малко..поне да се опитва, т'ва ще е добре не само за теб,но и за самата нея..ако така се държи с всички,а не само с теб..

опитай с раговор,или когато е неразположена, избягвай сдългите срещи с нея.. (тоест, 4/5 дни в месеца няма да се виждате,или ще се виждате за супер кратко време..не е болка за умиране, ... а и поне няма да се карате )
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Може да е нормално но мисля че тя прекалява

Шизофрения? ...или афективно разстройство.
    леките форми на всички заболявания трудно се улавят, а на това още повече.
    Причините?- дълга и широка..серотонинов дефицит общо взето, ама и много други фактори, наследствено предразположение- определено, плюс "отключващи моменти"- раждане, диети,смяна на географска ширина,загуба на партньор, житейски кризи и пр.
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Честно казано незнам как издържаш... Момиче съм и разбирам какво и е, и аз се дразня на някакви малки неща в този период, обаче това... И аз мисля, че е разглезена и освен да поговориш с нея, нз какво друго можеш да направиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си