- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми и нейният месечен цикъл!
Мнението ми че твоята приятелка просто си няма работа и е решила да види до къде стига един мъж заради една жена.
приятелю, не знам как позволяваш такова отношение към себеси. как така ще ти прави сцена за 300г банани.. трябва не да е неразположена, ами да е на смъртно легло за да си позволи такова нещо. също така не разбирам как като знаеш що за човек е бившия толкова благосклонно се отнасяш към срещата й с него, да не говорим за това, което ти е казала после. Моя личен съвет е да се разделиш със нея докато не се научи как да се контролира и да се държи, като хората. Цикалът не може да бъде оправдание за подобно отношение. Но тъй като виждам, че прекалено мн я обичаш за да говорим за каквото и да е било себеуважение, има и вариант просто за тези 5-6 дни да не се виждате и чувате, защото това наистина те потъпква като човек.
... и те така
алееетова истина ли е ???!
излиза с бившия ? хаХа-излез и ти с някоя мацка и се постарай тя да те види..ако попита коя е,казваш само,че тя те разбира най-добре![]()
![]()
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
И аз съм изнервена по време на този период, но чак пък толкова...
То е прекалено просто. Вероятно имаш железни нерви щом я търпиш с такива абсурдни капризи
Трябва да си поговорите. Не може да търпиш такова отношение...
![]()