.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мнението ми че твоята приятелка просто си няма работа и е решила да види до къде стига един мъж заради една жена.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Мнението ми че твоята приятелка просто си няма работа и е решила да види до къде стига един мъж заради една жена.
    абсолютно съгласна... всяко момиче е изнервено през този период,но чак пък толкова...

приятелю, не знам как позволяваш такова отношение към себеси. как така ще ти прави сцена за 300г банани.. трябва не да е неразположена, ами да е на смъртно легло за да си позволи такова нещо. също така не разбирам как като знаеш що за човек е бившия толкова благосклонно се отнасяш към срещата й с него, да не говорим за това, което ти е казала после. Моя личен съвет е да се разделиш със нея докато не се научи как да се контролира и да се държи, като хората. Цикалът не може да бъде оправдание за подобно отношение. Но тъй като виждам, че прекалено мн я обичаш за да говорим за каквото и да е било себеуважение, има и вариант просто за тези 5-6 дни да не се виждате и чувате, защото това наистина те потъпква като човек.

... и те така

алеее това истина ли е ???!
    излиза с бившия ? хаХа-излез и ти с някоя мацка и се постарай тя да те види..ако попита коя е,казваш само,че тя те разбира най-добре
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз съм изнервена по време на този период, но чак пък толкова... То е прекалено просто. Вероятно имаш железни нерви щом я търпиш с такива абсурдни капризи Трябва да си поговорите. Не може да търпиш такова отношение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си