Виждам, че си интелигентен и си напълно отдаден на приятелката си. Дотук много добре. Но все пак допускаш грешка, която би разрушила напълно психиката на много хора - податлив си да вярваш на всичко, при това не зачиташ себе си, а нея. Тя е наистина щастливка, но как това влияе на теб?

1. Жените са наистина много чувствителни по време на цикъл, също така и лесно раними, раздразнителни и избухливи. Не им е лесно, тук я разбирам. Вероятно не може да намери баланса между емоциите си. Но като се замисли човек логично на повечето хора им е трудно да го правят когато и да е през живота си, и това пак не е причина да се държат така, както тя се държи с теб през тези дни.
2. Теорията за внушенията на Луиз Хей може би не я знаеш, но тя е общоприета истина. Твоето момиче просто е приело за реалност нещо, което е комерсиализирано като идея да е такова. Ами ако в учебниците и теориите пишеше, че през този период жената че чувства най-самоуверена и красива, дали нямаше да им е така на повечето, които се оплакват. Напротив.. Извиням се за грубото сравнение, но тя да няма специфичните качества на мистични същества, че да не може при определени обстоятелства да се държи различно - като принца от народните приказки, който през 4 години за 1 година става змей и т.н.?3. Най ме издразни фактът, че тя се е обърнала към бившия си с този предтекст и това гламаво извинение. Как може да й отстъпиш тук? Не те разбирам.. С какво един женкар, обсебен САМО от хедонистични мисли е пред теб и тя избира него, само защото е в този период? Не, не, не.. не може да бъде истина, че ти правиш всичко за нея и тя само те разиграва. По мнението ти лесно се съди, че си й лесна играчка в ръцете. Понякога човек трябва да прояви характер и да не отстъпи. Както и от нея се изисква да бъде поне малко по-внимателна и да прояви разбиране, да направи компромис, вместо да ти се нахвърля за всичко. Глезене и лиготия е едно, ама нейното граничи с неуважение.
Мисля, че не трябва да й го позволяваш.
4. Относно мнението на Кремчето - ми.. аз те разбирам отлично. Била си засегната и затова си реагирала така, обидила си се..и пред себе си си има причина, все пак това за теб значи много - стилът.
Но нима си се оправдала с мензис? Не мисля.. както и не съм съгласна авторът така да се отдава на един човек, който в един момент му тегли майната, защото прищявката й не е задоволена. Кремче, ти не би направила така, доколкото съм чела мненията ти.

Любовта винаги достига фаза, в която компромисите играят важна роля.. Ти, авторе, си направил толкова много, раздал си се, страдал си заради глупави капризи, а тя? Нейн ред е. Сериозно трябва да говориш с нея, и колкото повече отстъпваш, толкова повече ще си раняван и накрая ти ще си този, който страда и го боли "сърцето". Не може някакви си 5 дена да превърнат жената в "чудовище". Щом на физическа болка издържат хората и не се озлобяват към близки, макар, че едвам седят на крака, атаката на хормоните, не може да повали един разумен човек, до степен, в коята да полудява и да не зная какво говори и прави.

Успех ти желая.
П.П. И сериозно си помисли за върпоса с другото момче.. на мен, лично това ми изглежда "опасна" ситуация.