Първоначално написано от
krem4et0
Браво за граммотно написаната тема. Изчетох я от край до край и в някой неща като че ли видях себе си. само, че аз съм такава, когато не съм правила секс над 1 седмица или веднага след края на менструацията ми. какво да се прави мой човек-това са си женски хормони. да, тя не е права, ама изобщо, защото прави скандали от незначителни неща като 35 секунди закъснение или 300 грама подове повече. Само за носната кърпа я разбирам. Преди година се бях облякла в розово-панталон, ластик за коса, чанта, чехли, потниче, но бях хремава и извадих от джоба си розова ностна кърпа(все пак исках да е в тон). И приятеля ми ми се присмя, че съм вманиачена по розовото....1 час не му поговорих, само ревях, че ми се подиграва и ме засяга на тема стил(а аз много държа всичко по мен да е в тон). това беше малко лирично отклонение.
Жените сме странни същества, а менструацията ни влияе зле-кървиш 5 дена, боли те корем, кръст и глава, гади ти се от болка понякога, отпаднал си, а и женските хормони са малко и преобладава тестостерона. малко на мъже почваме да приличаме-избухливи сме. какво да направиш не зная. ще е добре, ако й кажеш всичко, което си написал в темата,а и няма да е лошо да не й обръщаш внимание или да не излизаш с нея в тези дни. поговорете си спокойно(и гледай да не е неразположена). Абе жените не сме лесни същества!