.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Искуствени КОСИ4КИ ;)

Здравейте!!!Тук всяка мацка да сподели дали има изкуствена коса,дали иска да има,дали е доволна и т.н .Ли4но аз съм на 14 и имам и мисля 4е е доста готино и красиво

ами мисля че ако полагам големи грижи ( както сега) за косата ми няма да ми дойде мерак за изкуствена...не ме привличат...не бих си взела

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не ми допадат подобни "екстри".Пък да не говорим, че на повечето им седи много изкуствено и от километри си личи, че е "кърпена" работата.Може и да има такива, на които всичко е изпипано и идеално нагласено, но в повечето случаи не е така.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Апф,изобщо не ме кефи..
    А ти на 14 па за къде си тръгнала ми не е ясно

Град
    blg
    amii to tai kato moita mn se iztio6ti ot izpravqne i t.n mislq da si q postrija 6ot sega e dalga dosta i da si zema izkustvena

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Апф,изобщо не ме кефи..
    ми ако не знае6 на мом4етата съ6то им харесва

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Апф,изобщо не ме кефи..
    ми ако не знае6 на мом4етата съ6то им харесва
    На момчетата също им харесвало! Зепни си изкуствена коса, щото им харесва. Ама на тях им харесват много работи... Нищо, жертвай се за всичко което има харесва, силикона да не забравиш! Ае, ходи си слагай коса...
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

оффф аман от злееета

оффф аман от злееета
    ne gi sly6ai mn qko si stoi mene me kefi q dai pic da te vida.az ne sum probvala 6toto moita e mn dulga

Цитирай Първоначално написано от krasiva_luja
    оффф аман от злееета
    ne gi sly6ai mn qko si stoi mene me kefi q dai pic da te vida.az ne sum probvala 6toto moita e mn dulga
    ДАЙ SKYPE

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    оффф аман от злееета
    бе нямам нищо против изкуствената коса стига да седи по не маааалко естествено.....ама няква 14 годишна дрисла(без извинение) да се прави на кукла барби само за да се хареса на мом4етата не6то и4 не ме кефи...поне като го прави6,го прави 6тото на тебе така ти е кеф,а не да дава6 обяснение от сорта"е да ама на мом4етата им харесва"....... или се опитва6 да излгеждаш като поредната напълно изкуствена фолк- "звезда"?!??!!

mi ne nqmam a i neiskam da imam, za6toto kosata mi e dostata4no hubava i dalga i sega za da i lepq nekvi bokluci (izvinqvam se na mackite koito ne sa saglasni s men, ne go kazvam za ad se zaqjdam a samo li4no mnenie ) :P

И ЗАЩО МОМЧЕТАТА ДА ХАРЕСВАТ ИЗКУСТВЕНИ КОСИ? МОГА ДА ТИ КАЖА , ЧЕ МОМЧЕТАТА ПРЕДПОЧИТАТ ЯКА , ЕСТЕСВЕНА МАЦКА , ПРЕД НЯКОЯ СИЛИКОНОВА ПРИНЦЕСА С ИЗКУСТВЕНА КОСИЧКА, КОЯТО КАТО СИ СВАЛИ ГРИМА НЕ МОЖЕШ ДА Я ПОЗНАЕШ

ОК КАКТО КАЖЕТЕ НАЛИ НА МЕН МИ СЕДИ ГОТИНО КВО МЕ БОЛИ ЗА ВАС

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    И ЗАЩО МОМЧЕТАТА ДА ХАРЕСВАТ ИЗКУСТВЕНИ КОСИ? МОГА ДА ТИ КАЖА , ЧЕ МОМЧЕТАТА ПРЕДПОЧИТАТ ЯКА , ЕСТЕСВЕНА МАЦКА , ПРЕД НЯКОЯ СИЛИКОНОВА ПРИНЦЕСА С ИЗКУСТВЕНА КОСИЧКА, КОЯТО КАТО СИ СВАЛИ ГРИМА НЕ МОЖЕШ ДА Я ПОЗНАЕШ
    mm tva ne e to4no taka.. za grima ok.. ama silikona.. dosta hora biha se pozamislili...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еее кво пак ще рече 14-годишна дрисла... вие все едно като сте били на 14 сте се мислили за малки и не сте мислили хич за момчета...

По темата.. аз лично нямам ама доста мои приятелки си сложиха... най-важното е да си избереш цвят който да отива на твойта коса и на самата теб... и редовно трябва да я подържаш като я решеш с гребен с широки зъбци, за да не се заплита... естествено не може да я ползваш много дълго ама изглежда добре... и ако ти не можеш да си я сложиш след като си я купиш съветвам те да отидеш при фризьорката си да ти я сложи нормално

Град
    blg
    mm macka i az iskam pic

dai skye

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    mm macka i az iskam pic
    dai skye

Да си сложа изкуствена коса на 14,за да ме харесат момчетата?

Да си сложа изкуствена коса на 14,за да ме харесат момчетата?
    AЕ СТИА ВЕ !!!!!!!!!!

ae sprete se puk vie 6te si slaga za kvoto si iska tva si e neino re6enie ae na bas 4e kosata i sa e mn po qka ot na pove4eto zlobli misle6ti se za mn inteligentniii

хаха...
    що пък да съм злобна-всеки да си слага квото си иска
    аз си казвам мойто мнение
    а ако на тебе не ти изнася-не пишеш

хаха...
    що пък да съм злобна-всеки да си слага квото си иска
    аз си казвам мойто мнение
    а ако на тебе не ти изнася-не пишеш
    ne govora to4no za tebe

добре тогава

Мен ме кефят цветните донякъде