.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    sledvai me4tite si

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    sledvai me4tite si
    \/
    +101! мъжете са до време-особено тези,които те убеждават да загърби всяка цел заради тях!
    Убий мечтите си! Разруши бляновете си! Загърби всичко което някога си желала!
    Тръгни по петите на онзи който те омайва със сладки приказки, хвани го за напръщялия хуй, изсмучи му го, ожени се за него и му роди 3 деца! След две секунди ще си на 40 години, ще се обърнеш назад и ще си кажеш "ебаси майката, какъв живот живеем"!!!!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Ако наистина те обичаше щеше да каже да си следваш мечтите, а не него...

Град
    Sofia
    Според мен тук няма да намериш отговора.Трябва сама да избереш,защото тук всеки мисли различно.Амбицията за успех се проявява различно във всеки от нас.Отговорът е в теб,просто не си го открила още.Аз само ще ти кажа,че животът е пред теб...хората не са безгрешни и се учат от грешките си... , и когато се изправиш пред подобна дилема разбираш до колко желаеш дадено нещо.

Град
    Sofia
    Според мен тук няма да намериш отговора.Трябва сама да избереш,защото тук всеки мисли различно.Амбицията за успех се проявява различно във всеки от нас.Отговорът е в теб,просто не си го открила още.Аз само ще ти кажа,че животът е пред теб...хората не са безгрешни и се учат от грешките си... , и когато се изправиш пред подобна дилема разбираш до колко желаеш дадено нещо.

следвай мечтите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си