- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- да следвам мечтите или..
Убий мечтите си! Разруши бляновете си! Загърби всичко което някога си желала!Първоначално написано от darla_f
Тръгни по петите на онзи който те омайва със сладки приказки, хвани го за напръщялия хуй, изсмучи му го, ожени се за него и му роди 3 деца! След две секунди ще си на 40 години, ще се обърнеш назад и ще си кажеш "ебаси майката, какъв живот живеем"!!!!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ако наистина те обичаше щеше да каже да си следваш мечтите, а не него...
http://www.youtube.com/watch?v=ABqh9...eature=related Шлам тхозе бийтс!!
Според мен тук няма да намериш отговора.Трябва сама да избереш,защото тук всеки мисли различно.Амбицията за успех се проявява различно във всеки от нас.Отговорът е в теб,просто не си го открила още.Аз само ще ти кажа,че животът е пред теб...хората не са безгрешни и се учат от грешките си... , и когато се изправиш пред подобна дилема разбираш до колко желаеш дадено нещо.![]()
Според мен тук няма да намериш отговора.Трябва сама да избереш,защото тук всеки мисли различно.Амбицията за успех се проявява различно във всеки от нас.Отговорът е в теб,просто не си го открила още.Аз само ще ти кажа,че животът е пред теб...хората не са безгрешни и се учат от грешките си... , и когато се изправиш пред подобна дилема разбираш до колко желаеш дадено нещо.![]()
следвай мечтите
Големи мечти обаче..![]()