.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Мислите ли, че ако се прави секс всеки ден човек се изтощава

Мислите ли, че ако се прави секс всеки ден човек се изтощава?

Аз често стигам до този извод.

Голям фен
    Не мисля,че бих искала да правя секс всеки ден.... не толкова до изтощаването ами просто съм на принципа- "Рядко,но сладко" :P

Всеки ден надали скоро ще ми се случи, а и дори да стане ще си наваксам пропуснатото. ^^

Иначе ако веднъж ти се отдаде възможност почти всеки ден в седмицата да правите секс - ще ти бъде яко. Но ако наистина буквално всеки ден правите... 0.0 ти ще се изхабиш и няма да я има оная тръпка, когато 1седм, че и повече, си била 'на сухо'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на amatorium
    Vseki den ako se pravi pisva po-skoro. No inache ima edna stara pogovorka, koqto kazvashe i treniora na Rocky: Jenite otslabvat krakata!
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен
    Град
    SF
    Ми то аз съм от този тип жени, които си искат секс редовно.. Имам периоди, в които имам мераци да го правя всеки ден по няколко пъти..
    Oба4е буквално всеки ден... винаги... Писва

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ми то аз съм от този тип жени, които си искат секс редовно.. Имам периоди, в които имам мераци да го правя всеки ден по няколко пъти..
    Oба4е буквално всеки ден... винаги... Писва
    напълно съм съгласна
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami az i priqtelqt mi v na4aloto pravihme seks po 3puti na den,poneje bqhme ot razli4ni gradove i kato se videhme samo tova ni be6e v glavata,no sega ve4e kato jiveem zaedno ima i drugi ne6ta s koito da se zanimavame,osven s tova

еми баш всеки ден е рядкост...през ден примерно по-става...може да омръзне,не да изтощи...аа може и да те зареди с енергия

to ako go prai6 seki den 6te ti omr1zne i 6te ti stane sku4no no ako smenq6 pozite 6te e po dobre :P :P :P

Голям фен
    Абе чак всеки ден си е изтощително, пък и ще ти писне всеки ден това да правиш - 3-5 пъти на седмица ми е добре, в зависимост от периода. Преди няколко седмици примерно бях в умрял период и почти нямах истинско желание за секс ( то тая сесия и това желание убива ). Ама сега съм точно обратния и просто нямам спирка

hottie
    Guest
    Ami nie tui kato jiveem zaedno, s priqtelq mi pravim seks vseki den s malki izklu4enia i poddurjame super forma. A dali e sku4no..NE! Za6toto mnogo raznoobraziavame. Ne go pravim "za6toto triabva" prosto i dvamata sme kato zaici i neprekusnato ni se ...

Град
    Бургас
    vseki den, posle mnoo 6e ta bolqt madete, po dobre prez den

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Не мисля ,че ще е такъв проблем да се прави всеки ден..щом има желание не виждам пречки..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

то първо че се истущаваш ама то и писва е
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    to ako go prai6 seki den 6te ti omr1zne i 6te ti stane sku4no no ako smenq6 pozite 6te e po dobre :P :P :P

ama oi pita dali 6te se izto6ti6 ne dali 6ti pisne ako neti pisva 6e sa umori6 li
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

abre narode,nqma takova ne6to kato da ti pisne ot redoven sex osobeno ako ti e qko s nqkoi. e sq kato pravite maraton ot 2 sedmici non-stop mn qsn o4e 6e ima jertvi, kato nekoordiniranost na krainici i t.n. ... be ne znam ima6e edin period, v koito s gadjeto si se opravqhme sutrin i ve4er v prodyljenie na sedmica i toi hi4 ne se oplakva6e
    Those who fear Darkness have never seen what Light can do..

Лично аз мисля , че секса всеки ден умръзва и се губи удоволствието от него.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Не е скоро моментът, в който ще ми писне да правя секс с жена ми. Независимо дали е всеки ден или през три.

Bullshit!...Нищо лошо няа да прайш секс всеки ден,но няма смисъл...толкоз ли няа кво да прайш че само секс ш прайш ахахах...макар че всяка сутрин звучи добре
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

според мен няма да ми писне нито пък ще ми омръзне просто трябва да има разнообразие в секса и ако имах възможността да правя секс всеки ден... и като труп да бъда после..ще правяя..
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Re: Мислите ли, че ако се прави секс всеки ден човек се изто

Цитирай Първоначално написано от mirenceto
    Мислите ли, че ако се прави секс всеки ден човек се изтощава?

Аз често стигам до този извод.

az v produljenie na okolo 2 godini sum go pravila vseki den i nqmam takiva nabludeniia daje sum se zarejdala s energiq
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

зравословно е !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Всеки ден надали скоро ще ми се случи, а и дори да стане ще си наваксам пропуснатото. ^^

Иначе ако веднъж ти се отдаде възможност почти всеки ден в седмицата да правите секс - ще ти бъде яко. Но ако наистина буквално всеки ден правите... 0.0 ти ще се изхабиш и няма да я има оная тръпка, когато 1седм, че и повече, си била 'на сухо'.
    Така си е. Ако е по 5-10 минути на ден едва ли ще се изтощите. но тръпката няма да е на същото ниво.....

Град
    Където сваря
    И аз съм съгласен с повечето потребители отговорили в този пост всекидневното правене на секс не води до нищо добро както бяха писали по напред "колкото по рядко толкова по сладко" така е наистина наи добре :P да може да има тръпка инак всичко замира
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

da, isto6tava se 4ovek fizi4eski, no mislq 4e su6to se tonizira emocionalno i duhovno taka 4e stavame po-veseli, po-spokoini ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си