.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна

Следната ситуация...

Значи запознах се с едно момиче на един рожден ден малко преди Коледа...Всичко беше много хубаво изкарахме си много яко заедно накрая даже успяхме да подремнем малко заедно На второто излизане на кафе се целунахме и от тогава всеки път като излизаме на кафе го караме на целувки,държене на ръце и влюбени погледи,казва ми че много често мислила за мене ( в което не се съмнявам при положение че приятелите и ми казаха че доста често говорила за мене ).Аз съм на 18 тя на 17 но си има приятел който е 81 набор Беше ми казала колко много го обичала,как държала на него и такива неща,а един път когато я попитах защо правим така тя ми каза "Ми като те погледна в красивите ти очи и някак си ми се струва редно".Та въпроса ми е какво да направя че да е с мене защото наистина много я харесвам ( и тя ме харесва много ),обаче не зарязва авера си заради мене .Страх ме е че ако заговоря за връзка и я накарам да избира между мене и гаджето си ще избере него пред мене а пък не искам да я губя...Някой съвет какво да правя?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хах, запази си достойнството. Питаш "Той или аз?" Ако каже той - тва е положението, тя губи, тя ще съжелява!

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Хах, запази си достойнството. Питаш "Той или аз?" Ако каже той - тва е положението, тя губи, тя ще съжелява!
    otkade znaesh 4e gubi ?! pyk i tova ne e redno spored men ,tq e s nego vmomenta ni6to nemojesh da napravish.Znae 4e q haresvash ... zsega drugo nemojesh da napravish ...

Град
    Варна
    И това го има...от една страна мн ми е приятно с нея от друга пък ми е кофти че не е с мене но не искам да я губя защото много държа на нея пък и наскоро не съм срещал такова момиче като нея

Град
    STARA ZAGORA
    ako te haresva6e tolkova.. ve4e 6te6e da e skusala s drugiq.. dam opr ima vuzmojnost ako q nakara6 da izbira da izbere nego...
    vse pak ti re6ava6 ako ne ti pre4i tolkova 4e hodi i s nego,ne i prai problem..no ako naistina q obi4a6 ... po-dobre i kaji da izbira..vse pak po-dobre da bide6 sam otkolkoto da si snqkoi koito nemoje da otvurne na 4uvstvata ti (az li4no tara razsujdavam,zatova i sega sam sama ;P )

Град
    Варна
    Еми така като гледам май ще продължа както досега...Кофти е но не искам да съм напълно сам...

Мега фен
    Град
    София
    Мацката явно е куха лейка.Не се эанимавай с нея.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    STARA ZAGORA
    ahum... nqma da si napulni sam se 6te se nameri nqkoe momi4e koeto te zaslujava.. vse pak ti re6ava6 .. aide uspeh

Може би и е хубаво с тебе защото по този начин си запълва времето и те разиграва! Но меже и наистина да те харесва, но да обича приятеля си и да не иска да слага край на връзката си с него! Така че и задай направо въпроса си! Не оставяй нещата да се протакат, защото накрая има голяма вероятност да страдаш повече от колкото ако сега приключите с тези жзаимоотношения!

1. Не я кефи секса с оня...шибан путьо
    2.Оня некъде др и нема кво да праи,що да не се понатиска с теб
    3.Мисли те за яко тъп,че и се връзваш,но тва и харесва
    4.Еби му майката...

Град
    Варна
    Мерси много за съветите...Скоро ще се разбере ко ще стаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове