- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- третия е излишен, нали?!
хора, трябва ми съвет!запознах се с едно момче, което е с около 4 години по-голямо от мен, аз го харесах, той ме хареса, всичко вървеше чудесно, докато не се появи другото момиче...работата е там, че тя много му се натяга, даже бих казала, че попрекалява.по принцип аз съм си доста ревнива, но ме е страх да го покажа...наий-гадното е че той и се връзва на простотиите и не му прави впечатление че всеки момент ще избухна от ярост! МРАЗЯ ЯЯЯЯ!какво да правя сега?да я убия ли?или да почна и аз да се правя като нея на селска кифла,за да ми се обърне поне малко внимание?помогнете плс!
Според мен го остави той да избере ... Ако избере нея,поне 6те знае6 4е не е в тебе гре6ката и не си виновнаИ аз съм много ревнива,искам моето да си е мое,но ината ми надделява
![]()
![]()
![]()
ami v nikav slu4ai nedei i ti se prai na "selska kifla".. namekvi mu 4e ne ti e priqtno ili.. vsa6nost kvi sa vi otno6eniqta snego??
Spored men trqbva da govorish s nego a ne da si promenqsh darjanieto.Mislq che toi shte iska da chue kakvo mislish i shte vnimava v kartinkata![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Добре де.Ти хубаво си ревнива,ама поне имаш ли повод эа ревност?Тя му се натяга-окей.Нормално е да се драэниш.Ама той отвръща ли и?Ако не и се връэва,не се тормоэи иэлишно.Ако и се връэва,просто говори с него.
[size=7][b][u]fosse cos
Spored men trqbva da bude6 sebe si,a ne da se pravi6 na "selska kifla".Ako toi ne i otvra6ta,nqma za kakvo da se pritesnqva6.Moje bi e dobre da pogovori6 s nego i da mu kaje6 kakvo misli6.![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Значи й се връзва и не я подминава ей така. Отговарям ви вместо нея.Първоначално написано от trinaaa
Душка... разговори, разговори и пак разговори.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от SmeX
![]()
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
Просто спри да му обръщаш толкова голямо внимание!За кучките не си струва човек да се ядосва дори и за секунда(личен опит)!Първоначално написано от trinaaa
![]()
Kazvam mu na nego,che taq te nervi kato se pravi na luda...toi nali e s teb..da spre da i obrushta vnimanie...
Ako ne.. tva koeto az pravq po princip v takava situaciq.. otivam pri neq..narejdam q nabyrzo.. teglq i edna dulga i shiroka..ako ne razbira ot duma i malko boi moje da i pomogne i spira![]()
Da gi znam v tiq kurvi we...nqmat li svyrshvane!![]()
![]()
Изчакай без да се караш с него и тем подобни, да видиш дали ще продължи да се занимава с нея и дали ще те потърси. Насила хубост не става ! Ако държи на теб - ще я отреже и ще те потърси, ако не - не си струва да се занимаваш с него !![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Ами, конкуренция...винаги има такава, обаче ти трябва да се справиш със ситуацията, независимо какъв ще е изхода.Говори с него и виж какво ще ти каже.Щом й се връзва, значи има нещо...
Ако наистина те харесва и иска да бъде с теб няма място за притеснение!
Ако харесва теб , но в същото време иска нещо и от онази другата....
какво мога да ти кажа освен ,че такива хора са долни използвачи...
за мъже е още по-зле да си такъв (боклук) и ако наистина е второто
просто няма смисъл да си до такъв човек...защото никога няма да си хепи!
abe s boi nqma da stane...to onova e dekar na dva bate a az sum...to4no obratnoto![]()
a ina4e za otno6eniqta ni s nego - nie ne hodim vse o6te, no e qsno 4e i dvamata imame ne6to kum drugiq, prosto tq se namesi, zapo4na da mu pravi nameci...be mani mani! smisal, prosto ve4e nemoga da q tyrpq! i na vsi4koto otgore se opitva i na men da mi se mazni! ama 4e dosada!
![]()
Селска кифла! :Д:Д: даваййй
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Е щом не ходите нямаш право да ревнуваш!ТУк вече опира до коя ще му замае главата повече!Първоначално написано от trinaaa
ooo povqrvai mi, v tozi slu4ai specialno si imam pulnoto pravo da revnuvam!osven tova si mu li4i ot vsqkude 4e haresva pove4e men, no kakvo moje da stane kato taq e vinagi okolo nas i nemojem dve dumi bez tq da se namesi!VINAGI E TAM!a predi nqkolko dena kategori4no mi zaqvi 4e toi ne e nein tip i ne mu se kefi osobeno...togava kakvo mu se mqta f racete postoqnno?!razbirate li, ne e problema v nego, a v neq, samo trqbva da se razkara, da q nqma za pove4e ot 15 minuti!
Нямаш право замисли се.Първоначално написано от trinaaa
Той не е твой свободен е и може да прави каквото си иска.
Това ,че те харесва и ти него не значи ,че някаква си там неможа му се мята ако станете двойка тогава може да притендираш за каквото и да е!
Сега просто трябва или да се конкурираш с момичето
или да строиш кротко отстрани и да гледаш сеира и простия акъл на такива момичета "хиени" и натегачки!
[quote="MG-X-Power"]+10000000000000000000000000Нямаш право замисли се.
Той не е твой свободен е и може да прави каквото си иска.
Това ,че те харесва и ти него не значи ,че някаква си там неможа му се мята ако станете двойка тогава може да притендираш за каквото и да е!
Сега просто трябва или да се конкурираш с момичето
или да строиш кротко отстрани и да гледаш сеира и простия акъл на такива момичета "хиени" и натегачки!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Чакай... Ама вие ходите ли или само се харесвате? Защото ако не ходите и той й се връзва, ясна е работата...