.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

третия е излишен, нали?!

хора, трябва ми съвет!запознах се с едно момче, което е с около 4 години по-голямо от мен, аз го харесах, той ме хареса, всичко вървеше чудесно, докато не се появи другото момиче...работата е там, че тя много му се натяга, даже бих казала, че попрекалява.по принцип аз съм си доста ревнива, но ме е страх да го покажа...наий-гадното е че той и се връзва на простотиите и не му прави впечатление че всеки момент ще избухна от ярост! МРАЗЯ ЯЯЯЯ! какво да правя сега?да я убия ли?или да почна и аз да се правя като нея на селска кифла,за да ми се обърне поне малко внимание?помогнете плс!

Според мен го остави той да избере ... Ако избере нея,поне 6те знае6 4е не е в тебе гре6ката и не си виновна И аз съм много ревнива,искам моето да си е мое,но ината ми надделява
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Град
    STARA ZAGORA
    ami v nikav slu4ai nedei i ti se prai na "selska kifla".. namekvi mu 4e ne ti e priqtno ili.. vsa6nost kvi sa vi otno6eniqta snego??

Spored men trqbva da govorish s nego a ne da si promenqsh darjanieto.Mislq che toi shte iska da chue kakvo mislish i shte vnimava v kartinkata
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Мега фен
    Град
    София
    Добре де.Ти хубаво си ревнива,ама поне имаш ли повод эа ревност?Тя му се натяга-окей.Нормално е да се драэниш.Ама той отвръща ли и?Ако не и се връэва,не се тормоэи иэлишно.Ако и се връэва,просто говори с него.
    [size=7][b][u]fosse cos

Spored men trqbva da bude6 sebe si,a ne da se pravi6 na "selska kifla".Ako toi ne i otvra6ta,nqma za kakvo da se pritesnqva6.Moje bi e dobre da pogovori6 s nego i da mu kaje6 kakvo misli6.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Re: третия е излишен, нали?!

Цитирай Първоначално написано от trinaaa
    наий-гадното е че той и се връзва на простотиите
    Значи й се връзва и не я подминава ей така. Отговарям ви вместо нея.
    Душка... разговори, разговори и пак разговори.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

вдигни скандал...ебаси сложното

Цитирай Първоначално написано от SmeX
    вдигни скандал...ебаси сложното
    +1
    нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]

Re: третия е излишен, нали?!

хора, трябва ми съвет!запознах се с едно момче, което е с около 4 години по-голямо от мен, аз го харесах, той ме хареса, всичко вървеше чудесно, докато не се появи другото момиче...работата е там, че тя много му се натяга, даже бих казала, че попрекалява.по принцип аз съм си доста ревнива, но ме е страх да го покажа...наий-гадното е че той и се връзва на простотиите и не му прави впечатление че всеки момент ще избухна от ярост! МРАЗЯ ЯЯЯЯ! какво да правя сега?да я убия ли?или да почна и аз да се правя като нея на селска кифла,за да ми се обърне поне малко внимание?помогнете плс!
    Просто спри да му обръщаш толкова голямо внимание!За кучките не си струва човек да се ядосва дори и за секунда(личен опит)!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Kazvam mu na nego,che taq te nervi kato se pravi na luda...toi nali e s teb..da spre da i obrushta vnimanie...
    Ako ne.. tva koeto az pravq po princip v takava situaciq.. otivam pri neq..narejdam q nabyrzo.. teglq i edna dulga i shiroka..ako ne razbira ot duma i malko boi moje da i pomogne i spira
    Da gi znam v tiq kurvi we...nqmat li svyrshvane!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    pod liubimata
    Изчакай без да се караш с него и тем подобни, да видиш дали ще продължи да се занимава с нея и дали ще те потърси. Насила хубост не става ! Ако държи на теб - ще я отреже и ще те потърси, ако не - не си струва да се занимаваш с него !
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, конкуренция...винаги има такава, обаче ти трябва да се справиш със ситуацията, независимо какъв ще е изхода.Говори с него и виж какво ще ти каже.Щом й се връзва, значи има нещо...

Ако наистина те харесва и иска да бъде с теб няма място за притеснение!
    Ако харесва теб , но в същото време иска нещо и от онази другата....
    какво мога да ти кажа освен ,че такива хора са долни използвачи...
    за мъже е още по-зле да си такъв (боклук) и ако наистина е второто
    просто няма смисъл да си до такъв човек...защото никога няма да си хепи!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

abe s boi nqma da stane...to onova e dekar na dva bate a az sum...to4no obratnoto a ina4e za otno6eniqta ni s nego - nie ne hodim vse o6te, no e qsno 4e i dvamata imame ne6to kum drugiq, prosto tq se namesi, zapo4na da mu pravi nameci...be mani mani! smisal, prosto ve4e nemoga da q tyrpq! i na vsi4koto otgore se opitva i na men da mi se mazni! ama 4e dosada!

Селска кифла! :Д:Д: даваййй
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

abe s boi nqma da stane...to onova e dekar na dva bate a az sum...to4no obratnoto a ina4e za otno6eniqta ni s nego - nie ne hodim vse o6te, no e qsno 4e i dvamata imame ne6to kum drugiq, prosto tq se namesi, zapo4na da mu pravi nameci...be mani mani! smisal, prosto ve4e nemoga da q tyrpq! i na vsi4koto otgore se opitva i na men da mi se mazni! ama 4e dosada!
    Е щом не ходите нямаш право да ревнуваш!ТУк вече опира до коя ще му замае главата повече!

ooo povqrvai mi, v tozi slu4ai specialno si imam pulnoto pravo da revnuvam!osven tova si mu li4i ot vsqkude 4e haresva pove4e men, no kakvo moje da stane kato taq e vinagi okolo nas i nemojem dve dumi bez tq da se namesi!VINAGI E TAM!a predi nqkolko dena kategori4no mi zaqvi 4e toi ne e nein tip i ne mu se kefi osobeno...togava kakvo mu se mqta f racete postoqnno?!razbirate li, ne e problema v nego, a v neq, samo trqbva da se razkara, da q nqma za pove4e ot 15 minuti!

ooo povqrvai mi, v tozi slu4ai specialno si imam pulnoto pravo da revnuvam!osven tova si mu li4i ot vsqkude 4e haresva pove4e men, no kakvo moje da stane kato taq e vinagi okolo nas i nemojem dve dumi bez tq da se namesi!VINAGI E TAM!a predi nqkolko dena kategori4no mi zaqvi 4e toi ne e nein tip i ne mu se kefi osobeno...togava kakvo mu se mqta f racete postoqnno?!razbirate li, ne e problema v nego, a v neq, samo trqbva da se razkara, da q nqma za pove4e ot 15 minuti!
    Нямаш право замисли се.
    Той не е твой свободен е и може да прави каквото си иска.
    Това ,че те харесва и ти него не значи ,че някаква си там неможа му се мята ако станете двойка тогава може да притендираш за каквото и да е!
    Сега просто трябва или да се конкурираш с момичето
    или да строиш кротко отстрани и да гледаш сеира и простия акъл на такива момичета "хиени" и натегачки!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    [quote="MG-X-Power"]
    Нямаш право замисли се.
    Той не е твой свободен е и може да прави каквото си иска.
    Това ,че те харесва и ти него не значи ,че някаква си там неможа му се мята ако станете двойка тогава може да притендираш за каквото и да е!
    Сега просто трябва или да се конкурираш с момичето
    или да строиш кротко отстрани и да гледаш сеира и простия акъл на такива момичета "хиени" и натегачки!
    +10000000000000000000000000
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Чакай... Ама вие ходите ли или само се харесвате? Защото ако не ходите и той й се връзва, ясна е работата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си