- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скромностт
Така моят въпрос е следния към мъжката чааст от форума. та понеже има прекалено много момичета в даскало,натделяващи скромните и срамевливите момичета от доста време си мисля вие момчета по какви момичета повече си падате по срамежливи или от тези с курженските номера които скачат на всяко момче![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си падам по хубавите![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако е сладка не ме интересува дали е срамежлива
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Евала на момчетата с мнения до тука!![]()
+това обичам аз да действамПървоначално написано от mrysnika
![]()
![]()
Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?
Интелект,социално положение и начина по който се държи с мен по такива си падам.
А отностно повечето в училище може да ми хване окото момиче,което се облича в черно ... незнам защо
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
Аз познавам перфектното (за мен момиче), но ходи с най-добрия ми приятел от повече от година и половина и за мен е табу![]()
Определено не е надута! Реалистка, интелигентна, не ползва гримове, не носи прилепнали или разпокъсани дънки, "фешън" блузки и якенца, нито си прави косата (само я изправя от време на време). И въпреки всичко това е много хубаваХодили сме на басейн - има перфектно тяло. Не ходи по дискотеки, нито пие и пуши
Моя приятел (с който ходи) кара комби 97г. (тоест не някаква "гъзарска" кола), няма много пари (води нормален живот), не се гласи (нито прически, нито модерни дрешки нито пък се поддържа като тяло - има шкембе) и въпреки това, тя е с него и го обича.
За мен това е перфектното момичеЖалко, че не мога и аз да си намеря такава
![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Доста си прав същност... Чак и аз по принцип бих казал, че си пада по скромните момичета ... ама май приятелката ми е да не кажа к**ва, ама се раздава момичетоПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!