- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Препоръчайте ми!
Препоръчайте ми свястни кондоми които са с повече смазка и са по здрави.
Probvai hand made! Edno vreme sa vruzvali gushite na na puikite kato gi kolqt i sa si gi nadqvali. Biologichno chisto e i shansa da se skusa e maluk. Nqma nujda ot lubrinaciq![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Сериозно питам бе мурук.Не ми осирайте тематаПървоначално написано от amatorium
I az seriozno ti otgovorih. Kazah ti nai-nadejdnite. I ne e hubavo da obijdash btw.![]()
Sportex кфо му се чудиш![]()
Наистина съм уязвима,
ала съм неповторима!
айде вечната война: Sportex vs Durex
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Dolu Durex-a!Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
![]()
![]()
Durex,Lifestyles, Sportex!!!
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Durex много стягат поне при мен е така иначе Sportex.
Eventful past is everclear.
пичагата,темата ти е осрана още на момента в който се е зародила в главата ти ...много ясно че като питаш за най - здрав кондом тук ще има 50 различни опции което само ще ти утежни положението..бега у аптетака и си питай тамПървоначално написано от Mamut
lifestylesкогато ползвам кондом единствено на тази марка се доверявам. спортекс са много смешна марка...
П.С. вечната война е Durex vs Lifestyles. кои пък бяха спортекс, че не се сещам...
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Sportex.. uuu![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Predi bqh na Sportex no izqzoha novi G-unit ... mn dobri
dovolen sum