- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята голяма изгубена любов...
Мила...вече година и половина...не съм с него...за това време го видях един единствен път,и тогава осъзнах,че този човек никога няма да се изстръгне от сърцето ми...Първоначално написано от `Just_Love`U
Болката..не мога да кажа,че е така силна...благодарение на човека,с който съм в момента,той ми помогна да го "забравя"...Не го обичам вече с тази сила...но винаги,когато поискам мога да възродя лиубовта си към него...
Незнам ... просто поттисни спомена за него ,разкарвай се с приятели , развличай се ....И все някога щте си намериш човека който наистина е за теб...Няя смисъл да се мъчиш за някъф туркмак..българите сме каде каде по-добри![]()
--------------------------------------------------------
Знаете ли преди малко ми каза че ако много го искам може да го имам но замалко.Незнам какво означава това още не ми е казал,но незнам какво да правя.Не искам да се превръщам на парцал,защото каква е гаранцията че няма пак да ме паряса или че няма да иска да е с мен или нея.
Vinagi shte te obicham!!!
Da... tova da go ima6 no za malko mi e dosta poznato.. predpolagam 4e 6te si ne6ty ot roda na lubovnica v smisal.. toi prez pove4eto vreme 6te si e sas sega6noto momi4e a ti 6te si mu kato rezerven plan..Първоначално написано от `Just_Love`U
Ei teq izcepki ot strana na mom4etata"ne mojem da b1dem zaedno" nai gi obi4am.. vsi4ko e v1zmojno na tozi svqt stiga da go isak6 istinski.. ne iskam da ti go kazvam no.. po dobre se otdale4i ot nego ne se 4uvaite i t.n. znam kolko 6te e m14itelno za6toto i az v momenta minavam prez tozi ad.. no s vremeto vsi4ko 6te stava po-leko![]()
ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...
какво 6те рече"за малко"???или е с теб или не.....за трети отговор на въпроса няма място!!!Ама...4е мъжеПървоначално написано от `Just_Love`U
а ако ти си толкова глупава и наивна,му позволи да те обсеби...но ако си момиче на място и с достойнство,би трябвало да му дадеш да разбере,че ти не си"кукла"....за да си с него за малко!!!Дай му строга нота,не позволявай да вижда,,че страдаш и че коленете ти омекват при мисълта за допира му...ако веднъж му го позволиш...оправяне няма!