.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема на разговор

Здравейте. Като цяло за разлика от повечето тук съм страшно красив и интелигентен, богат до някъде може да се спомене Но идва и малкият ми, направо незначителен проблем - обикновено в женска компания съм страшно мълчалив и само от време на време да изръся по някоя шега или удивително заключение. Дори и в чатове не мога да се сетя за тема на разговор - щом се прехвърли вече темата с любими филми и музика и забозвам... Предложения как да стана перфектен?

ПП: Постът ми е пълен с дълбока самоирония, надявам се да няма засегнати.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    еми има един начин да си перфектен, ама трябва да станеш като мен, а тва никога няма да се случи
    tuzaro,vinagi znae6 kakvo da kaje6
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

еми има един начин да си перфектен, ама трябва да станеш като мен, а тва никога няма да се случи
    Напиши наръчник?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от zombieboy
    Напиши наръчник?
    няма такъв филм, тогава всички ше станат перфектни, и аз няма да се откроявам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Напиши наръчник?
    няма такъв филм, тогава всички ше станат перфектни, и аз няма да се откроявам
    Дайте нещо сериозно по темата, че той така казва..

tuzaro нали знаеш ,че съм ти навита от отдаван...
    А по темата ..момче я ми пиши на лично може да ти помонгна малко :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Казваш, че си интелигентен. А знаеш ли, че ако найстина беше такъв нямаше да го споменаваш, както и нямаше да казваш изречения от сорта на "за разлика от повечето тук" !

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Blab
    И аз като теб съм страшно красива, убийствено интелигентна...
    И не спирам да меля, но т'ва 'щото ня'ам кинти сигурно

kfo se pritesnqq6 tolko..bydi malko po otpusnat i spokoen...se edno govorish s nai dobriq si priqtel ili priqtelka..aa i da ti kaja perfektni hora nqma!!!! izbii si go ot glavata...ok
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Град
    Sliven
    Това е подари факта че мислиш ами ако нещо се обърка ?
    не си го слагаи на сърце и ще видиш промяната
    п.с не пренабрегвай по-горе написаното от мен същият бях преди
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Mnogo mi e int sled kato si inteligenten kak ne mojesh da izmislish nishto!?Improvizirai..otpusni se malko be chovek... jenite ne qdat hora!Prikazvai si kakvoto ti padne..taka pone shte te haresat za tova,koeto si.A i ako sednesh da premislqsh vsqko izrechenie ili shte pomislqt,che si tupanar,ili shte iztursish nqkoi glupost naistina
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на maybelline
    Започни да говориш на теми, които интересуват всички момичета. Най-интересната тема е сексът. Научи от тях защо правят секс, искат ли да има и любов или само сексът им харесва, как си избират партньорите, използват ли предпазни мерки и какви, кои пози харесват и на свой ред им разкажи какво е сексът за момчетата. Друга тема, която ги интересува е окосмяването и обезкосмяването. Разкажи им какви момичета харесваш (със или без косми) и защо, попитай ги те как предпочитат (да си ги махат или не) и какво мислят за космите при мъжете (като тук става въпрос не само за гениталното, но и цялостното окосмяване). На това място повечето момичета ще имат възможност и да се оплачат как им боде като не се бръсне гаджето (по лицето де). А ти можеш да им обясниш колко е досадно всеки ден да се бръснеш и т.н. Друга интересна тема е за свалките. Нека ти разкажат как свалят момчета, използват ли някакви хитрини и какви, какви жестове, парфюми и думи използват, за да свалят някое момче, как си набелязват "целта". А ти им разкажи как момчето сваля момичето, някои от вашите хитрини, на това място можеш също да разкажеш за някой твой "провал", което ще внесе дух в цялата компания и вероятно през смях ще ти бъде обяснено защо си се провалил. Можете също за секси бельо да говорите - какво бельо предпочитат момичетата, не са ли им неудобни прашките, ти им разкажи колко секси е когато някое момиче носи еди-какво-си и т.н. Ако се чудиш как да смениш от тема на тема, използвай някой реплики като тези: "Знаеш ли, права си, и аз е харесвам (попълни), но пък нещо, което много ми допада е (попълни)", "Това е много добра идея. Но има ли и друг начин, например (попълни)", "Това и на момчетата им е досадно. Но винаги съм се чудил нещо друго при момичетата. Защо ...(попълни)...?".
    Ако имаш нужда от повече информация за някой въпрос при жените (за да си по-компетентен в разговора), пиши ми ЛС, ще ти кажа каквото те интересува : ) . Успех при следващите разговори с женската компания

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Казваш, че си интелигентен. А знаеш ли, че ако найстина беше такъв нямаше да го споменаваш, както и нямаше да казваш изречения от сорта на "за разлика от повечето тук" !
    Мерси на всички, които помогнаха.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    само да те питам, тво под името как става да ти пише "елф"
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от be_true
    само да те питам, тво под името как става да ти пише "елф"
    Свързваш се с администратор и го молиш да ти смени ранга предполагам

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    точно така!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Автора забрави да спомене и доста скромен .По темата - ако си интелигентен все щеше да захапеш няква тема за разговор...Да не можеш да приказваш за любов добре но за музика туй направо е вица на века...Нещо тука правиш шашми...

Заради ей такива момчета като вас , които нон-стоп се рекламират карам Q7 продължавайте да рекламирате...аз от това печеля пари!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Re: Тема на разговор

Още веднъж ли трябва да се самоцитирам, че вие да вземете да ме разберете... Четете какво пиша бе хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си