Започни да говориш на теми, които интересуват всички момичета. Най-интересната тема е сексът. Научи от тях защо правят секс, искат ли да има и любов или само сексът им харесва, как си избират партньорите, използват ли предпазни мерки и какви, кои пози харесват и на свой ред им разкажи какво е сексът за момчетата. Друга тема, която ги интересува е окосмяването и обезкосмяването. Разкажи им какви момичета харесваш (със или без косми) и защо, попитай ги те как предпочитат (да си ги махат или не) и какво мислят за космите при мъжете (като тук става въпрос не само за гениталното, но и цялостното окосмяване). На това място повечето момичета ще имат възможност и да се оплачат как им боде като не се бръсне гаджето (по лицето де). А ти можеш да им обясниш колко е досадно всеки ден да се бръснеш и т.н. Друга интересна тема е за свалките. Нека ти разкажат как свалят момчета, използват ли някакви хитрини и какви, какви жестове, парфюми и думи използват, за да свалят някое момче, как си набелязват "целта". А ти им разкажи как момчето сваля момичето, някои от вашите хитрини, на това място можеш също да разкажеш за някой твой "провал", което ще внесе дух в цялата компания и вероятно през смях ще ти бъде обяснено защо си се провалил. Можете също за секси бельо да говорите - какво бельо предпочитат момичетата, не са ли им неудобни прашките, ти им разкажи колко секси е когато някое момиче носи еди-какво-си и т.н. Ако се чудиш как да смениш от тема на тема, използвай някой реплики като тези: "Знаеш ли, права си, и аз е харесвам (попълни), но пък нещо, което много ми допада е (попълни)", "Това е много добра идея. Но има ли и друг начин, например (попълни)", "Това и на момчетата им е досадно. Но винаги съм се чудил нещо друго при момичетата. Защо ...(попълни)...?".
Ако имаш нужда от повече информация за някой въпрос при жените (за да си по-компетентен в разговора), пиши ми ЛС, ще ти кажа каквото те интересува : ) . Успех при следващите разговори с женската компания