- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забравя и да спра да се надявам?
аЕ влюбих се.. нещо което па съвсем малко очаквах..значиии... има едно момченце...живее на 300км от мен.. ся скоро ще ми идва на гости... чуствам се някак глупаво... А и всичко ми изглежда невъзможно...Тъй че чакам съвети как да го забравя и да не се надявам на развитие в тази сфера......как по дяволите да го изтръгна от сърцето си...
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
от сърцето с въжето .... виж те се : ) опознайте се : )
само за няколко дена.. и после не се знае дали пак ще се видим ... и ми е супер шибано щото вече го пуснах в сърцето си...![]()
Бъди силен и я прежали. Ако трябва дори я блокирай в скайп нз. И другия път това да то е като обица на ухото да не се занимаваш с момичета които не са от града ти !Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
аз съм момиче .. :> и предполагам за това сега съм толкова отчаяна приемам всичко твърде не вътре..Първоначално написано от Alabalaportokala
и без да искам си позволих да се влюбя
![]()
Както и да еПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
. Много ми се спи вече и недовиждам
. Надявам се ме разбра
Пуснала си го вече в сърцето си трудно ще е да го забравиш или каквото и да билоМожеш да опиташ с някой ,който не е толкова далеко от теб ...
Искаш да кажеш ,че обичаш човек ,който никога не си виждала ? И си нямала отношение с него .. Хммм .. надали си го допуснала до сърцето си .. само така си мислиш .. била съм в същата ситуация![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Запитай се дали това е истинска любов?!
Някога влюбвала ли си се истински?!
В смисъл за какъв период от време го познаваш това момче
кога се влюби сподели всичко , но по-подробно за да знам
и да ти дам по-добър съвет!
По скоро много силно влечение...Надали любов при положение че не сте се виждали...![]()
виждали сме се веднъж на приятелски отношения.. до сега не съм обичала...в смисъл такъв че до ся просто не ме е интрересувала толкова любовта...всичко започна в ирк...след това се видяхме ала бала.. и постепенно взех да се привързвам към него...единствено заради него влизам в ирк..ставам и лягам с неговото име на уста.. и той ми казва че ме обича..Макар че не вярвам :> ... може би има шанс той да се премести в моя град,но дотогава ми се иска да го забравя...защото може би скоро ще се връщам в БГ и няма да се върна.. и става някфоооооПървоначално написано от MG-X-Power
![]()