.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен

Въпрос относно тежести

Принципно не се занимавам с тежести, а само с упражнения, вклюващи собствено тегло, и затова искам да попитам дали тежести от сорта на гирички (5 кг.) пречат и деформират тялото. Тъй като адски много хора се занимават с фитнес и тежести, е логично да не вредят по особен начин, но дочух, че били кофти... Ако може някой да ме "светне", ще съм благодарен.

Глупости, няма такова нещо.
    Просто няма да заякнеш, а ще станеш издръжлив и орелефен малко повече. Пробвай да се боксрираш докато държиш гирите
    Ако си намериш поне 8-10 кила ще си бомба
    Цъкай си на воля суперсерии - демек примерно правиш лицеви опори или там каквото правиш и след като вече не можеш веднага ставай и почвай да блъскаш с гирите да се натовариш на макс.. и тогава лекото ще ти се види тежко
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен

Re: Въпрос относно тежести

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Принципно не се занимавам с тежести, а само с упражнения, вклюващи собствено тегло, и затова искам да попитам дали тежести от сорта на гирички (5 кг.) пречат и деформират тялото. Тъй като адски много хора се занимават с фитнес и тежести, е логично да не вредят по особен начин, но дочух, че били кофти... Ако може някой да ме "светне", ще съм благодарен.
    Пълни глупости. Замисли се щом правиш упражнения със собствено тегло,че вдигаш по 70-80 кг,пък се плашиш от 10 кг гири. Тялото е подложено на натоварване и при едното и при другото въздействие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си