- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос относно тежести
Принципно не се занимавам с тежести, а само с упражнения, вклюващи собствено тегло, и затова искам да попитам дали тежести от сорта на гирички (5 кг.) пречат и деформират тялото. Тъй като адски много хора се занимават с фитнес и тежести, е логично да не вредят по особен начин, но дочух, че били кофти... Ако може някой да ме "светне", ще съм благодарен.
Глупости, няма такова нещо.
Просто няма да заякнеш, а ще станеш издръжлив и орелефен малко повече. Пробвай да се боксрираш докато държиш гирите
Ако си намериш поне 8-10 кила ще си бомба
Цъкай си на воля суперсерии - демек примерно правиш лицеви опори или там каквото правиш и след като вече не можеш веднага ставай и почвай да блъскаш с гирите да се натовариш на макс.. и тогава лекото ще ти се види тежко![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Пълни глупости. Замисли се щом правиш упражнения със собствено тегло,че вдигаш по 70-80 кг,пък се плашиш от 10 кг гири. Тялото е подложено на натоварване и при едното и при другото въздействиеПървоначално написано от 1n5ub0rd1na73