.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Сънсилк - права коса.

Чух че имало Сънсилк за да си изправяш косата Дали действа .. Тъй като моята коса е доста къдрава .. се чудя .. Ако искате ще ви дам и снимка. Но кажете ми някой пробвал ли го е и изобщо има ли ефект ?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

не може само от шампоана да ти се изправи косата...това е примерно ако имаш права коса или ако си я изправяш редовно то заглажда косъма...аз също съм с много къдрава коса , но си я харесвам и изпозлвам продукти за къдрава коса и тя придобива невероятно сладка форма

Град
    blg
    m ne ti prepora4vam sansilk ako iska6 si zima6 krem za kosa na loreal i nqkakav drug 6ampoan zaglajda6t no 6te trqbva i da q izpravq6 samo sas stilizanti ne stava

Супер фен
    emi az sam go probvala i mi haresa,no sam s prava kosa!i nz dalipri teb 6te ima efekt,no moje bi 6te pomogne
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Еми аз по едно време го използвах, изхабих 3 шишенца и не, нямаше резултат.

Takiva producti nemogat da ispravqt kosata ti edinstvena nachin e s presa za kosa ili da idesh pri frizior ... no tova sasipva kosata naistina mnogo, a i ne e traino

шампоан неможе да ти изправи косата .. или преса или си отиваш на фризьор

сънсилк за да си изправиш косата могата но не само шампоана а и крема ...само дето косата се напълва с пърхот и се омазнява след 1 ден

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    глупости аз си го купих и изоб6то не ми изпраи коста само мн малко остана си на4упена а и мн ми се наелектризирва6а и когато я топирвах изоб6от не се задърж а6е
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си