- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво животно оприличавате гаджето си ? :D
Знаете, че понякога като се загледате в някой човек го свързвате с дадено животно.На кое животно ви напомня гаджето?
![]()
Eventful past is everclear.
От де да знам на нищо не го оприличвам ....чак пък животно...
![]()
![]()
![]()
Свине са всичките до един![]()
![]()
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
На катеричка ... от влагата косата й се накъдря и натова ми прилича,пък и инстинктите и са понякога като на диво животно наподобяващо несигорност и същевременно се опитва да си осигори уют
демек катерица
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
Аз понеже си нямам приятелка за момента, освен колата я оприличавам на котенце(а и модела и е такъв - Cougar)
А последната ми приятелка беше...нещо много инатливонезнам кои животни са инати
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
приятелят ми го оприличавам на някое голямо красиво животно например: пума/пантера/леопард![]()
![]()
![]()
хаха точно вчера си говорихме на заец![]()
Хаха, не знам, но сигурно някое инатливо такова...айде, няма да го казвам.![]()
Вълк
![]()
Робинята на Quench
Ами тя си е енот!
Точно на Лъвче или Пантера - действията му и погледа са едно към едно с тях..![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Кво да го оприличаваш като те мъжете са си животни![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
mamunka![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
бифшия (а може би и настоящ) на мечка :Д:Д:Д
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Na zaiche,prez denq.A vecher mi prilicha na vulk![]()
Голяяяям мечок...
плюшен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Лъв4е е моето мом4енце....едно голямоо лъв4е
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Лъвченце,точно като зодията си.. :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
лъвче(нищо че иначе си му викам мечо) а понякога и на котенце ама ак му кажа че прилича на котенце сиг нема да оживея![]()
На раче от една страна,щото ако го питаш нещо малко по-лично или да ти се обяснява в любов (почти невъзможно) и се крие,като някое раче в черупка.От друга страна,когато защитава мен или идеалите си ми прилича на орелче или лъвче. От трета пък,като се разлигавим малко става гальовен,като малко меченце.И на мен не ми е лесно...![]()
tigar![]()