- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво животно оприличавате гаджето си ? :D
Нещо подобно е и при менПървоначално написано от Cradle of tears
![]()
Моето сладко жабчеее![]()
![]()
Mi kato spinka mi prilicha na Mecho Puh, po vreme na sex na diva,pobarkana gorila,a ponqkoga i na hishtnik.A inache nz,ne moga da go opredelq
Ако нямам гаже може ли да кажа за една приятелка?
Айде ще кажа.Лъвица - дива и красива.Когато се лигави е като Диего от Ледена Епоха 2![]()
Скайп: doombringer2006
Понякога на прасенце,друг път на котенце![]()
offline forever!
уу лигли , никоя не каза къртица примерно![]()
Пф, веднага се сещам за опосумОсобено за тези от "Ледена епоха"... Истината е, че ако съм запомнила нещо от него, е, че на котките се вика "опосум" и това ми се е набило в главата... Особено след като нарича и своята котка "опосуме" (макар че е женска).
Това, когато прави щуротии. Иначе, когато се сгуши в мен, мога да го оприлича на мишле.Тогава е много мил и красив...
Когато се стигне до любвеобилност и привързаност, той е по-верен и от гълъб...
А когато стане дума за нещо по-сериозно (), определено става дума за тигър.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Тъй като съм свободна , оприличавам гаждето си на липсващия чист въздух , ако мога така да се изразя !![]()
na nekoe jivot de te palen idio egoisti4no v sa6toto vreme e miloviden inatliv i opr znae kakvo iska a pogleda mu e kakto to ikazva kato na krav tamni o4i s vlajen pogled... nekafo idiot4e![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Как се казва тоз юнак?Първоначално написано от B3B0K
Щото държанието ми е познато.
mi...moito otka4eno hlape do men go oprili4avam na akyla---mn e div!!!mn obi4a da hape ama kat zahape i stiskaaa-----sq cqlata sum v belezi ot zubi ot nego...ni6to 4e go nari4am me4ence...6toty nqkoi put e mn saladi4uk...aayy--------------------------------------------------------------------------------
yy... :P![]()
![]()
![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
на шимпанзе
![]()
Омг, хора.. Побъркани горили? Шимпанзета?
Ужас![]()
![]()
Робинята на Quench
хаха ..... амммм ужас егати яката тема![]()
мойто гадже ........ лебед с ко3и акъл![]()
Fuck me I'm famous
В момента нямам но бившия го оприличавам на Хипопотам![]()
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
На мече по-точно Мечо Пух,не че е дебел ,а просто е миличък,глуповат и сладък![]()
Като рибка...(Той е и зодия риби и затова може би.) :P
ахахахахх, странното е че съм чувал същото само че за женитеПървоначално написано от kapinka
![]()
![]()
![]()
, иначе по темата. В момента нямам обаче бившата ми беше точно като лисица
хитра и локава
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Говедо.... Тъпо и упорито (възможно най-ужасната комбинация)![]()
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
1вото ме4ка
2рото Като най-хубавото моми4е в цялата джунгла
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.