- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го спечеля отново
с приятеля ми се разделихме преди 1 месец някъде,аз го оставих.но няколко дена след това,може би седмица,осъзнах,че искам пак да се съберем.той учи в друг град и като си дойде се видяхме,всичко беше нормално,държахме се така сякаш не бяхме разделени,вечерта дори спах у тях.и когато му казах,че искам да се съберем,говорихме и той ми каза,че вече няма чивства към мен,че не иска да е с мен,а преди твърдеше,че много ме обича.като ме е обичал толкова много,как за една седмица тези чувстава ще умрат.искам пак да си го върна.как да го спечеля пак?дайте ми съвет![]()
Нормално е да казва ,че няма чувства ... Все пак ти си играеш с него . Трябва да му докажеш някак ,че си искрена ....
Обича те спокойноПросто не иска да ти се довери отново ....
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Има няколко вероятности ...хммм нека да помислим
значи или те е излъгал ,че няма чувства към теб или
толкова е имал чувства преди демек никога не те е обичал!
Второто е по-разбираемо защото ако те обичаше не виждам смисъл
да го крие...и да те лъже , но незнам незнам сигурно е някой
хлапак на 16 години за това прави така!![]()
Но все пак трябва да поговорите с него на четири очи тук няма
как да ти помогнем!С проблем който засяга изцяло вас двамата!
сигурна ли си че те е обичал?- ако да,то сигурно сега е наранен..незнам .. помисли на какво може да се дължи това и намери начин по който да му се извиниш може би и да си го върнеш.успех!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Emi dokaji mu che si iskrenna i che naistina jelaesh da se syberete.Hayde uspeh :P ....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Според мене просто един вид се затвяра за тебе само и само да не го нараниш отново...Ако те обичаше истински и толкова много колкото е казвал щеше да се върне при тебе на момента ( бил съм в такава ситуация знам за какво говоря ).Според мене няма да се получат пак нещата но все пак късмет![]()
Напълно възможно е вече да няма чувства и ако изобщо ги е имал да са се изпарили ,когато си се подигреала с тях и си го оставила!![]()
мерси на всички![]()
+1Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
щом си противоре4и сам,зна4и незнае какво иска.и това,4е ти е казвал,4е те оби4а,не зна4и,4е е осъзнавал на кое хората викат любов или 4е го е мислел.може пък и да те оби4а,но с това,което си направила да си го наранила отново и да го е страх това да се слу4и пак.
И мен да ме зареже някой,после няма да му кажа,че го обичам,става въпрос на достойнство тук.
А ти явно не знаеш какво искаш,за което не мога да те обвиня,защото и аз съм същата![]()
+1Първоначално написано от hooliganka89