- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3-Ка (Към Дамите)
бихте ли правили 3-ка с най-добрата си приятелка и някое момче ?
Дам стига да си нямам приятел, или ако той е съгласен!
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
хахаха как може приятеля ти да е съгласен да правиш 3-ка с други хора ... е виш ако тои е момчето с нея тогава може и да се съгласи :Д
Aбе май засега не.. Знам ли, как ще си деля мъжа с друго моми4е?! Пък било и най-добрата ми приятелка..
Определено засега не.
![]()
Робинята на Quench
нЕЕ .. аПсУрТ!!а после нема мога да я погледна в очите
![]()
зависи .. незнам![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
незнам при момичетата как е , но аз съм правил с бест френда и една мацка![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mii v slu4ai 4e tova mom4e e gadjeto(muja) mi,mnogo bih se zamislila predi da si doveda nqkoq macka v na6eto leglo....no ako e nqkakav nikakav za men ili po-skoro e neinoto gadje-ni6to protiv!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
nqma ni6to loshopredi vreme go pravih s bivshata mi i s nai dobrata i priqtelka
beshe mn qko
![]()
![]()
![]()
S nai-dobrata mi priqtelka!!!!? TVURDO NE !! Nie sme kato sestri za boga !
Az bih,stiga da nqmam nikakvi 4uvstva kum mom4eto s koeto 6te go pravim.Prosto ne moga da razdelq mom4eto po koeto si padam s druga,bilo to i best fr
Някой път сексуалните фантазии много се различават от това какво би направил човек..
Единственият начин да разбере човек какво би направил в секса е да му се одаде възможност, и той да се възползва от нея без да се замисли...
А иначе сексуалните фантазии са хубаво нещо..:P
Не не бих нито в този случай нито в друг... не съм свикнала да деля мъжа в леглото ми с друга..
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
e daПървоначално написано от Cradle of tears
imash li 4uvstva kum men ?
za kombinaciqta dve mom4eta i momi4e e brutalno![]()
![]()
edna poznata taka sa q otvorili
A po temata ne mislq 4e 6te praa troika s gadjeto mi i nai dobrata mi priqtelka 1vo tq nqma da se navie 2ro ne bih si predstavila kak toi q 4uka se pak s1m mn revniva Toi kakto vsqko mom4e navqrno iska troika ama nqma da stane :P :P :P :P
![]()
![]()
xaxa awe ei mn ste principnitrqq probvate ot teq zabraneni raboti :0
Хмм щом съм спала м/у гаджето ми и най-добрата ми приятелка и не съм си помислила и за минута такова нещо,значи не вярвам някога да го пожелая това.Не бих споделила момче с НИКОЯ , независимо коя е и колко ми е близка![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
ako toi beshe v sredata garantiram ti 4e e nqmalo da mignesamo za tova 6te si e mislel
![]()
аз не бих правила троика с наи-добрата ми приятелка за6тото после 6те ми е някакси гадно или може би страно да я погледна в о4ите, но ако прителя е мое гадже не би трябвало да се сагласи за6тото това показва 4е не държи на мен, но и ако приятеля е неино гадже съ6то не би трябвало да се съгласява.
moje biiii....zavisi mnogo i ot priqtelkatano specialno v momenta i duma da ne stava da delq!