.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

3-Ка (Към Дамите)

бихте ли правили 3-ка с най-добрата си приятелка и някое момче ?

Дам стига да си нямам приятел, или ако той е съгласен!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

хахаха как може приятеля ти да е съгласен да правиш 3-ка с други хора ... е виш ако тои е момчето с нея тогава може и да се съгласи :Д

Мега фен
    Град
    SF
    Aбе май засега не.. Знам ли, как ще си деля мъжа с друго моми4е?! Пък било и най-добрата ми приятелка..
    Определено засега не.

Робинята на Quench

нЕЕ .. аПсУрТ!! а после нема мога да я погледна в очите

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Da S udovolstvie

зависи .. незнам
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Sofia
    незнам при момичетата как е , но аз съм правил с бест френда и една мацка
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mii v slu4ai 4e tova mom4e e gadjeto(muja) mi,mnogo bih se zamislila predi da si doveda nqkoq macka v na6eto leglo....no ako e nqkakav nikakav za men ili po-skoro e neinoto gadje-ni6to protiv!

nqma ni6to losho predi vreme go pravih s bivshata mi i s nai dobrata i priqtelka beshe mn qko

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne bih nito puk toi bi iskal

2 men and МОЯ МИЛОСТ

hottie
    Guest
    S nai-dobrata mi priqtelka!!!!? TVURDO NE !! Nie sme kato sestri za boga !

Az bih,stiga da nqmam nikakvi 4uvstva kum mom4eto s koeto 6te go pravim.Prosto ne moga da razdelq mom4eto po koeto si padam s druga,bilo to i best fr

Някой път сексуалните фантазии много се различават от това какво би направил човек..

Единственият начин да разбере човек какво би направил в секса е да му се одаде възможност, и той да се възползва от нея без да се замисли...

А иначе сексуалните фантазии са хубаво нещо.. :P

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    yes, afcourse
    ~ EviL DeViL ~

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Не не бих нито в този случай нито в друг... не съм свикнала да деля мъжа в леглото ми с друга..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Цитирай Първоначално написано от Cradle of tears
    Az bih,stiga da nqmam nikakvi 4uvstva kum mom4eto s koeto 6te go pravim.Prosto ne moga da razdelq mom4eto po koeto si padam s druga,bilo to i best fr
    e da imash li 4uvstva kum men ?

za kombinaciqta dve mom4eta i momi4e e brutalno edna poznata taka sa q otvorili A po temata ne mislq 4e 6te praa troika s gadjeto mi i nai dobrata mi priqtelka 1vo tq nqma da se navie 2ro ne bih si predstavila kak toi q 4uka se pak s1m mn revniva Toi kakto vsqko mom4e navqrno iska troika ama nqma da stane :P :P :P :P

xaxa awe ei mn ste principni trqq probvate ot teq zabraneni raboti :0

Хмм щом съм спала м/у гаджето ми и най-добрата ми приятелка и не съм си помислила и за минута такова нещо,значи не вярвам някога да го пожелая това.Не бих споделила момче с НИКОЯ , независимо коя е и колко ми е близка
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

ako toi beshe v sredata garantiram ti 4e e nqmalo da migne samo za tova 6te si e mislel

Повече от фен
    аз не бих правила троика с наи-добрата ми приятелка за6тото после 6те ми е някакси гадно или може би страно да я погледна в о4ите, но ако прителя е мое гадже не би трябвало да се сагласи за6тото това показва 4е не държи на мен, но и ако приятеля е неино гадже съ6то не би трябвало да се съгласява.

moje biiii....zavisi mnogo i ot priqtelkata no specialno v momenta i duma da ne stava da delq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си