- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3-Ка (Към Дамите)
значи 1во да поясня няколко неща:С гаджето ми бих правила тройка,само ако момичето е лесбийка!А пък за варианта 2 момчета и аз .. хич не си го и помислям!..С най-добрата ми приятелка сме се натискали с едно момче в тоалетна и си прая извода,че може би няма да е толкова странно да праим тройка с нея,но с момче,по което и двете не си падаме! И честно казано аз обичам да експериминтирам,но за жалост приятелките ми не си падат по това![]()
За последното съм съгласна.... ако държи на теб няма да има нужда от друга в леглотоПървоначално написано от babylove
А иначе... с най-добрата ми пр преди се базикахме,че ще правим тройка ние двете и едно момче,което не беше гадже на нито една от нас :P Ест,нищо не напраихме....
А иначе нито тя,нито аз бихме делили гаджето си
![]()
хихи,то май на всички момчета ви е като мечта тази 3ка :Pv3n0ma Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 5:07 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
az sam mom4e, bih naprail troika s 2 momi4eta
Мдаа...
И двете ми най-добри приятелки са страшни мацки, определено бих![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
бих,стига да не е с моето или нейното гадже. иначе с голямо удоволствие бих опитала. :P тя е много яка мадама и се целува жестоко![]()
хах за ся не съм мислила но най добрата ми фр не би се съгласила на такифа работи![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Да естествено стига приятелката ми да е навитаи мом4ету да е хубаву
хихиихаиахаиаха
4е то няа ло6у в тфа...стиа да не е оргия
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
хахах определено не..
Мии да![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Хах.. смешен текст си сложила на снимката долу вляво след това изказване "Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
"
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Manyto
da ako az ili tq nqmame 4uvstva kum mom4eto
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Дааа бе ще си деля приятелката с друг... Твърдо НЕ !!! Дори това да ми е най-добрия приятел.![]()
![]()
![]()
Не!Тя не би искала пък и аз нз дали искам![]()
Не,първо аз не правя секс с "някое момче",а с момче,на което държа,и към което имам сериозни намерения.Второ не мога да деля в това отношение,дори и с "най-добрата" ми приятелка.И трето аз не степенувам приятелите или приятелките си,някои са ми по-близки,други не толкова,но нямам "най-добра".
Бих правила , но ако си нямам приятел.Никога не бих делила мъжленцето си с някой , пък дори и с най - добрата ми фр.А пък да спя с друг още по - малко.Секс без любов не правя....
aMi kato cqlo ne mi dopada 3-ka sys o6te 1-no momi4e .. predpo4itam 2-vama muje po qku 6te e![]()
Определено не мисля да си деля приятелката с който и да е мой приятел !!!![]()
+1Първоначално написано от 7hund3rw1nd
Но пък бих пробвала с някое момиче,което не познавам...Или по-точно да не ми е най-добра приятелка ,защото ще ми е гнусно...нз
Angelus & Darla Forever!
ммм дааа .. :P
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
бе с 2 мацки стаа ама аз с некой фр небих се съгласил..нз как ше си я поделим
![]()