.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

здр

Предполагам ,че да.
    Russian Aerospace Agency

значи 1во да поясня няколко неща:С гаджето ми бих правила тройка,само ако момичето е лесбийка!А пък за варианта 2 момчета и аз .. хич не си го и помислям!..С най-добрата ми приятелка сме се натискали с едно момче в тоалетна и си прая извода,че може би няма да е толкова странно да праим тройка с нея,но с момче,по което и двете не си падаме! И честно казано аз обичам да експериминтирам,но за жалост приятелките ми не си падат по това

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от babylove
    аз не бих правила троика с наи-добрата ми приятелка за6тото после 6те ми е някакси гадно или може би страно да я погледна в о4ите, но ако прителя е мое гадже не би трябвало да се сагласи за6тото това показва 4е не държи на мен, но и ако приятеля е неино гадже съ6то не би трябвало да се съгласява.
    За последното съм съгласна.... ако държи на теб няма да има нужда от друга в леглото А иначе... с най-добрата ми пр преди се базикахме,че ще правим тройка ние двете и едно момче,което не беше гадже на нито една от нас :P Ест,нищо не напраихме.... А иначе нито тя,нито аз бихме делили гаджето си

Град
    Бургас
    az sam mom4e, bih naprail troika s 2 momi4eta

v3n0ma Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 5:07 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

az sam mom4e, bih naprail troika s 2 momi4eta
    хихи,то май на всички момчета ви е като мечта тази 3ка :P

Мдаа...
    И двете ми най-добри приятелки са страшни мацки, определено бих
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С мойто или с нейното гадже? Не, не бих!

бих,стига да не е с моето или нейното гадже. иначе с голямо удоволствие бих опитала. :P тя е много яка мадама и се целува жестоко

Град
    Бургас
    хах за ся не съм мислила но най добрата ми фр не би се съгласила на такифа работи
    OnLy God CaN Judge Me !

Да естествено стига приятелката ми да е навита и мом4ету да е хубаву хихиихаиахаиаха 4е то няа ло6у в тфа...стиа да не е оргия
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

Голям фен
    хахах определено не..

Мии да
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Da S udovolstvie
    Хах.. смешен текст си сложила на снимката долу вляво след това изказване " "
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: 3-Ка (Към Дамите)

Цитирай Първоначално написано от Manyto
    бихте ли правили 3-ка с най-добрата си приятелка и някое момче ?

da ako az ili tq nqmame 4uvstva kum mom4eto
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Дааа бе ще си деля приятелката с друг... Твърдо НЕ !!! Дори това да ми е най-добрия приятел.

Не!Тя не би искала пък и аз нз дали искам

Град
    Бургас
    ДА
    Най-същественото е невидимо за очите...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не,първо аз не правя секс с "някое момче",а с момче,на което държа,и към което имам сериозни намерения.Второ не мога да деля в това отношение,дори и с "най-добрата" ми приятелка.И трето аз не степенувам приятелите или приятелките си,някои са ми по-близки,други не толкова,но нямам "най-добра".

Бих правила , но ако си нямам приятел.Никога не бих делила мъжленцето си с някой , пък дори и с най - добрата ми фр.А пък да спя с друг още по - малко.Секс без любов не правя....

aMi kato cqlo ne mi dopada 3-ka sys o6te 1-no momi4e .. predpo4itam 2-vama muje po qku 6te e

Определено не мисля да си деля приятелката с който и да е мой приятел !!!
    Did You Hear About The Man , That Can't Be Destroyed ?!

http://stefanbloggs.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от 7hund3rw1nd
    Определено не мисля да си деля приятелката с който и да е мой приятел !!!
    +1 Но пък бих пробвала с някое момиче,което не познавам...Или по-точно да не ми е най-добра приятелка ,защото ще ми е гнусно...нз
    Angelus & Darla Forever!

ммм дааа .. :P

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Повече от фен
    бе с 2 мацки стаа ама аз с некой фр небих се съгласил.. нз как ше си я поделим

Град
    MoHTaHa
    100% НЕ ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си