- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още едно разбито сърце
Много често виждаш по-добро решение в това да се метнеш
отнякъде отколкото да продължиш да живееш без този човек който
обичаш винаги съм се питал и немога да си отговоря на въпроса
защо е толкова трудно остроен живота...защо толкова боли?!
Единственото, което поисках от него е една последна среща - той отказа, каза, че няма смисъл, че не иска да ми вдъхва надежди и да ме залъгва, да ми дава надежди.Знам аз колко значех за него, макар и връзката ни да беше от разстояние.И все пак надеждата си я нося с мен.Може би дори ще предизвикам последната ни среща дори той да не желае - не мога да позволя да изчезне просто така.Да - бих се примирила, че той заминава, че може би никога няма повече да се видим, но искам тази последна среща - да открадна последната си прегръдка, да видя за последен път очите му...
Не за вражда, за обич съм създадена!
БОРИ СЕ ЗА НЕЯ!Първоначално написано от Radeto_
Благодаря за подкрепата - от такава се нуждая точно сега, защото паднах от розовия облак на който се бях настанила
Знам много добре какво ти е .Свикнала си с него,свикнала си да е част от живота ти,да е част от теб и сега в един момент всичко си отива.В същото положение съм.Няма да ти казвам да се опиташ да го забравиш или да се разсейваш с приятели да не мислиш затова или пък да си потърсиш друг.Защото каквото и да правиш няма да го забравиш,колкото и да се опитваш да мислиш за други неща все той е в мислите типросто не ства.А това да намериш друг заместител е просто невъзможно (поне за мен в момента).Защо да си с друг като само ще го лъжеш и ще го сравняваш с него,а той за момента е единствен.Знам че не те окуражавам сега но истината е такава и трябва да я приемем.И на мен ми е трудно,но нямаме бъдеще затова му писах да не се търсим,защото така само ме наранява,и ние щяхме да се видим за последно но не стана.Знам и че няма да го забравя и че винаги ще го обичам,но се моля само един ден като го видя освен мисълта че го обичам да ми минава и тази че вече не ме боли и е останал само хубав спомен
Трябва да съберем сили и да продължим напред...без тях...Боли но...такъв е живота
![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Да бъда с друг - да - това е невъзможно.Аз търся във всеки друг него, но е невъзможно да го открия - нужно е време да се премиря.
Според мене е по разумно да си говорите всеки ден било то по скайп или по телефона и така просто някой ден няма да изпиташ нуждата да го чуеш , нещата сами ще се подредят а и все пак той не може да не се върне поне за ден - два