- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашата връзка : ))
Сегашната ми връзка....в подписа пише колко време е тяТова е най-дългата ми и сериозна връзка,по-добра от всички предишни...
Имали сме и трудни моменти,но сме ги преодолявали.И аз съм грешала,и той....били сме дори на косъм от раздяла,но...сме се задържали толкова време и бъдещето е пред нас.
За това дали ще съм винаги с него- незнам,животът често ни поднася изненади,но засега той е това,което искам и няма пречки(разстояния,родителс ки намеси,възрастови бариери и т.н.)за да продължава нашата връзка.
![]()
Със приятеля ми сме заедно вече от 7 месеца и половина... Не мога да го сравня с предишни връзки просто защото не съм имала такива - исках да е някой, когото наистина харесвам и между нас има химия. Обаче като четох предишните постове, се размечтах връзката ни да беше по-безаварийна. Нашият проблем е, че аз съм прекалено романтична и емоционална, а той е непукист, лесно преживява нещата, а на всичкото отгоре не осъзнава как трябва да се държи с момиче. Започвам дори да се чудя в истинността на думите му, когато ми казва, че ме обича. Не че сигурно не са верни, но не се държи с мен като с момиче, към което има такива силни чувства. По принцип почти винаги в постовете съм във възторг от него, но след вчера, след като първата му целувка, когато ме посрещна след училище и излязохме, беше след като му написах домашното по немски език. Вече не мога да превъзмогна факта, че постепенно ще си останем само приятели, защото за него и приятелските взоимоотношения са много силни (помня как почти винаги допреди да се обадя той все ни замъкваше с приятелите си), той не си мърда пръста да подпомага връзката, а аз се уморих да подтиквам нещата да вървят. Има си и други разлики между нас, аз например си зарязах почти изцяло живота - приятели, семейство, училище, заради него, а той нямаше кой знае какво в училище, нямаше кой знае какви добри взаимоотношения с родителите си, а когато се стигна до това да жертва заради мен времето с неговите приятели, не стана нищо. Около нападките на родителите ми, че не би трябвало момиче, а момче да ухажва и да прави подаръци и изненади в една връзка, все още се държа, макар да са прави. Прекалено даже. Опитвам се да преживея и фактът, че аз съм почти пълна отличничка, а неговата единствена цел в училище е да намери 4-ти за белот, опитвам се да се правя, че не виждам това, когато го успокоявам при притеснението му за изпитите (сега той е в средата на 11-ти клас). Да не говорим, че не се е отказал от навика си да ходи с приятели да се наливат с алкохол, най-вече бира (метъли са, петък и събота вечер са свещени за техния запой...), за щастие поне не му личи много като се напие, но просто позабравя за мен.
Разбирам, че постът ми стана прекалено дълъг, и се извинявам, но просто това ми се е насъбрало от доста време, а не мога да го споделя. Естествено, има ги и хубавите моменти. Та кой не би се зарадвал, когато ти дадат картичка, която по-скоро прилича на оправдание, защото са забравили датата, на която празнувате всеки месец...
Според приятеля ми всичко е добре, щом се обичаме. Но според мен само обич не е достатъчна. Аз лично не мога да се приспособя към неговия начин на живот, макар да се опитвам. Вече и ми писна постоянно да се мъкна с него, затова му давам свобода да си излиза с другите си приятели, само че без мен - понякога сред литрите алкохол не се чувствам на място. Умирам от желание да разбера какво ще става оттук нататък, но ако нещо съм научила, то това е, че трябва да си търпелив и да чакаш, колкото и да те боли и изгаря отвътре... (макар да се надявах никога повече да не се опра до този урок...)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
MoOnLiGhT_ShAdOw ...понякога наистина само любов не е достатъчна....Има нужда от толкова много неща..повечето от които прочетох в поста ти...Понякога се събират хора,които са пълни противоположности...донякъ е като вас...Даже понякога това крепи връзката..виждам че на тебе ти е тежко...но наистина май няма какво друго да направиш освен да изчакаш : )) Късмет и дано да се получи : ))
MoOnLiGhT_ShAdOw - Kakto kazva Kimberly lubovta ne e dostatu4na v edna vruzka. Nujno e niakakvi usilia i ot dvete strani - za razbiratelstvo,za raznoobraie.Taka se poddurja edna vruzka. Ako samo si ia karame ei taka i ima opasnost da stane navik i da pisne. Ako triabva se vijdaite po-riadko za da stane po-specialno vseki put. Ne znam.. vinagi li e bilo taka pri vas?
Е перфектни хора няма,и моя приятел има проблем,и той обича да си пийва,но не това ми е проблема,а че приятелят ми има проблеми с нервите!Писнало ми е от неговите изблици,каквото и да му кажа винаги ми отговаря с нервен тон,нерви са супер незначителни неща.
Ама не знам,как мога да променя това![]()
моята връзка ..... ох дълга и широка
започна на 26-ти юни 2006-таот там до сега ги бройте почти 2 години спомени .... къде добри къде лоши .... и някой даже плашещи но важното е че с това момиче преминахме какви ли не изпитания даже се бяхме разделили (за 1 ден) и то кво стана тя отиде при някъв дето пълен балък целувала са с него и кат видяла разликата от мен до него осъзнала кво е направила защото тя поиска да се разделим и прибрала се хванала моя снимкаи почнала да реве .... аз пък както всеки ден излязах .... но за разлика от друг път този ден бях сам и беше след обяд и се прибрах на следващия ден пиян в кръв весел и в същото време тъжен ам си бях исключил ГСМ-а и като го пуснах видях че имам пропуснати от нея .... звъня и на скайп и там тя ме покани у тях ам при едно условие ..... да си сваля обеците (почти всички) а те бяха .... доста , да си махна гребена (прическата която толкова си уважавах...)
и тва беше ...... а и като отида в тях да не са прая на мн важен ...... което не го разбрах де но както и да е
и така после следваха извинения от нейна страна .... от моя два пъти повече и от тогава не е имало такива караници ...... днес се поскарахме малко ам то нормално след 1 месец веселба идва и един момент .. но си поговорихме и пак накрая смях до сълзи
![]()
и да ви кажа ако продължава така ..... тя е на 16 аз съм на 18и половина ,,,, докато стане на 18 тя аз ше съм на 21 и 100 % ако сме заедно ще има сватбакойто каквото иска да казва аз мн си я обичам и й вярвам когато тя ми каже същото ... дано да не излезе лъжа
....... стискайте палци пожелавам ви го и на вас
Ами... ние по принцип се виждаме всеки ден. Отначало не чувствах това, че бивам леко пренебрегната, без и той да се усети, но тогава бях още на фаза "сляпа любов", когато си летях в облаците. Но постепенно се задълбочиха нещата. Той взе да ми казва, че ме обича (след 3 месеца заедно, де), в последствие взех да му вярвам и да се чудя защо не може да се държи като другите, които обичат приятелките си и ги карат всеки път да се чувстват специални. Засега е имало 2 сериозни разговора с него, след това пак мир и хармония. За кратко. Не искам да има 3-ти, защото имам чувството, че ще е последен... Почти като червен картон във футбола, нали: първо са 2-та жълти, след това си аут, а двата жълти сякаш вече минаха. Дано е или моментно състояние, или да преживея нещата по-лесно...Първоначално написано от the_hottie
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Чувствам се много щастлива с него, за двете години заедно сме преживяли доста неща - хубави и лоши, но сега всичко е наред.
Толкова много ми е дал...