.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Свършване/момиче??

Здравейте Значи искам да попита момичетата случвало ли ви се е след като свършите и да пуснете пишкано защото вчера си свърших и веднага се изпишках после Благодаря на всички отговорили
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

mii na men mi se e slu4valoo :} mn pati

Мега фен Аватара на amatorium
    I kakvo ot tova. Da ne ti puka.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ъъ не схванах

Пишнала си докато свършваш или след като свършиш и после ти се допишква?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    i az ne6to nesvanax
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

ami momi4eto si e napisalo 4e sled kato e svur6ilo ama ne moga da razbera ne 4etete do krai ili prosto ne razbirate tctctct
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    "Не само мъжете, но и жените понякога еякулират - при оргазъм се отделя безцветна течност, която може да бъде изхвърлена по време на оргазма или преди него. Не оставайте учудени това е естествен процес. Ако ви се лучи такова женско "изпразване", не се притеснявайте бъдете сигурна, че за мъжа до вас това е не само много еротично преживяване, но и гордост, защото той го е постигнал."

Източник
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Както казаха в един филм "The famous woman ejacuation"

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    "Не само мъжете, но и жените понякога еякулират - при оргазъм се отделя безцветна течност, която може да бъде изхвърлена по време на оргазма или преди него. Не оставайте учудени това е естествен процес. Ако ви се лучи такова женско "изпразване", не се притеснявайте бъдете сигурна, че за мъжа до вас това е не само много еротично преживяване, но и гордост, защото той го е постигнал."

Източник
    ++++++++++1

Град
    Ryse
    Mмммне...не ми се е случвало,но пък това си е нормално-не се притесняваи
    I may not be perfect,but I'm always me!

Град
    Бургас
    еми ддз...по принцип съм чела,че след оргазъм на хората им се пишка
    Най-същественото е невидимо за очите...

Супер фен
    Може би...

Град
    *in a pink dream*
    dam , ponqkoga mi se e pishkalo , obache ne vs pyt :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Миси на всички отговорили
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

na men ne mi se e slu4valo
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Стигна ли барем до 00?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

ХААХАХахХЬАуьхАУХьА мале не.. почти изобщо не се забелязва как всеки е въприел темата различно и пише коренно различни мнениея по темата

Последно... изпишка се докато свършваше и след това точно от това, че ти бевше хубаво ИЛИ след като свърши секса ходи да пикаш в ВеЦе-то?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

На много от момичетата и момчетата им се случва в това нема нищо нередно не се притеснявай
    Прави го така че да е добре!!!

Супер фен
    a men sled silen orgazam vinagi mi se pi6ka,no ne sam se napi6kvala
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си