- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване/момиче??
ЗдравейтеЗначи искам да попита момичетата случвало ли ви се е след като свършите и да пуснете пишкано защото вчера си свърших и веднага се изпишках после
Благодаря на всички отговорили
![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
I kakvo ot tova. Da ne ti puka.
Eating isn't cheating - Arnold
Ъъ не схванах![]()
Пишнала си докато свършваш или след като свършиш и после ти се допишква?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
i az ne6to nesvanax![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ami momi4eto si e napisalo 4e sled kato e svur6ilo ama ne moga da razbera ne 4etete do krai ili prosto ne razbirate tctctct
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
"Не само мъжете, но и жените понякога еякулират - при оргазъм се отделя безцветна течност, която може да бъде изхвърлена по време на оргазма или преди него. Не оставайте учудени това е естествен процес. Ако ви се лучи такова женско "изпразване", не се притеснявайте бъдете сигурна, че за мъжа до вас това е не само много еротично преживяване, но и гордост, защото той го е постигнал."
Източник
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Както казаха в един филм "The famous woman ejacuation"
++++++++++1Първоначално написано от Alice Fox
Mмммне...не ми се е случвало,но пък това си е нормално-не се притесняваи![]()
I may not be perfect,but I'm always me!
еми ддз...по принцип съм чела,че след оргазъм на хората им се пишка![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Може би...![]()
dam , ponqkoga mi se e pishkalo , obache ne vs pyt :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Миси на всички отговорили![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
na men ne mi se e slu4valo
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Стигна ли барем до 00?![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ХААХАХахХЬАуьхАУХьА мале не.. почти изобщо не се забелязва как всеки е въприел темата различно и пише коренно различни мнениея по темата![]()
Последно... изпишка се докато свършваше и след това точно от това, че ти бевше хубаво ИЛИ след като свърши секса ходи да пикаш в ВеЦе-то?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На много от момичетата и момчетата им се случва в това нема нищо нередно не се притеснявай
Прави го така че да е добре!!!
a men sled silen orgazam vinagi mi se pi6ka,no ne sam se napi6kvala
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!