- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учениците в моя клас !
Аааааааа много се дразня ! Не съм момче с УСПЕХ смисъл с оценките и когато някой каже нещо тъпо и аз му казвам виж колко си тъп и той като ми каже "То оценките си показват , кой е тъп" !
Не съм ТЪП просто съм мързелив !
А и аз съм на това мнение : Ти и да имаш оценки , да не си ТАРИКАТ няма да успееш в живота ! Колко му е да си научеш за часа и после го забравяш !
Това че нямаш хубави оценки понякога не значи че си тъп, защото има хора който ако не ги мързи да учат могат да постигнат много повече отколкото някой който са отличници и зубъри... Обаче много ме дразни някой да каже че го мързи...![]()
![]()
Обикновено тия с ниските оценки са и газарите на класа ... В смисъл лидерите . Не ти говоря за тъпанари - газари , а за свестните пичове които може да не знаят нищо във връзка с урока , но пък са компетентни в много други отношения ... Ти от кои си? Ако правиш плоски изказвания и не знаеш как да подхождаш към ситуацията значи си от тъпанарите .... За т'ва си помисли какъв искаш да бъдеш и го докажи пред себе си , а след това и пред другите
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Хроничния мързел и липса на мотивация води до затъпяване.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Като не ти изнася,няма да им казвш,че са тъпи![]()
Нещо не разбрах какъв е смисълът на темата. Очакваш похвална грамота ли?Е, щом това ти е мечтата пожелавам ти да пораснеш голяяям тарикат
![]()
Don't worry, be happy!
ти тва с тариката го зарежи ... щото не е много така ...и да ако обичаш нем и давай примери ....Първоначално написано от NightGuardian
относно това с мързела си абсолютно прав .... ! и аз съм на това мнение ...
и ми е мно странно как така ти казват тва за оценките ... хмм странно ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....