.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Имам проблем с правенето на секс.

От скоро правя секс от около 2 месеца. Правил съм го не повече от 10 пъти, но имам един проблем. Много ми е трудно с тия пози ,тая мисионерската въобще немога да я направя. Имам чувството ,че съм ебати дървото и немога да доставя удоволствие на приятелката си, която има доста опит преди мен, а и е с 1,5 години по голяма.
    Единственото ,което ми е лесно е тя да е седнала отгоре и аз нищо да не правя,но омръзва и имам чувството ,че тя се отегчава.

Просто немога мисионерска или няква друга. Са некой ще каже ,че по-лесно от тая класическа поза няма ,но аз някак си немога да се извия така незнам що..трудно ми е....срамувам се вече.;

ама в какъв смисъл не можеш да я направиш "мисионерската" ??
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

e kak ne moje6? ne se obijdai maina ama kvo mu e trudnoto nameri nqkoi sait s pozi i probvai taq deto smqta6 4e 6te moje6 ari yspeh!!!

Голям фен
    Ами, ако става въпрос за трудност мисионерската не е най-лесната - дай на задна прашка - 90% от жените я харесват много, а пък за по-лесна от нея не мога да се сетя - всичко ти е пред очите. Пробвайте прави, на стол, тя по корем ти върху нея - нищо трудно няма в тия неща

Ей незнам просто ми е трудно. Някак си немога с краката да си позиционирам тялото много ниско за да може пениса ми да влезне там където трябва. Чувствам се много злеееееееее...

А веднъж пробвах и на задна и неможах да нацела 2 минути и момичето се отказа и пак си минахме на.....тая поза ,която тя седи от горе.

Опитвам се да компенсирам с лизане, тя се кефи супер много ,но вече става отегчително наистина

http://kamasutrabg.hit.bg/poses.htm <- тва на мен ми помогна
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от maxinJoy
    Ей незнам просто ми е трудно. Някак си немога с краката да си позиционирам тялото много ниско за да може пениса ми да влезне там където трябва. Чувствам се много злеееееееее...

А веднъж пробвах и на задна и неможах да нацела 2 минути и момичето се отказа и пак си минахме на.....тая поза ,която тя седи от горе.

Опитвам се да компенсирам с лизане, тя се кефи супер много ,но вече става отегчително наистина
    Е, как пък не успя да уцелиш на задна? То по-лесно за нацелване от тая поза няма - всичко се вижда, хващаш го с ръка и го мушкаш. Ти да не се опитваш да го мушкаш със засилка без прицелване
    И.. хайде стига с тая неграмотност, бе хора - пише се НЕ мога, НЕ искам и т.н. Не пред глагол се пише отделно, ебаси. Научете се да пишете и четете пък тогава секс правете

Мега фен Аватара на amatorium
    Tebe mai te e murzqlo i v chasovete po bulgarski ezik kato cheta zaglavieto. Iskam da ti kaja, che ako produljavash da lejish i priatelkata ti da te e*e skoro i tova shte ti e trudno da pravish
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от maxinJoy

Какво има да правиш краката? Лягаш върху нея, тя е поразтворила крачета и пениса ти е опрян точно до там, където трябва да се влезе. А и момичето може да те обгърне с крака през кръста, а ти да лежиш върху гораната й половина.......

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Опит искало. с моя приятел още 2-рия път сменихме 5-6 пози, а от 3-тия правехме всичко, което ни измисли главата! И двамата нямахме опит!

не можеш да и го сложиш на заднааа?! ами защо не си сложиш ръката на влагалището и,и вече като си сигурен че ''това е дупката'' си слагаш пениса.елементарно е! не се изисква опит! друга поза,която би ти била лесна-тя да е седнала на маса,шкаф,диван и т.н.,и ти пред нея-прав или на колене.

Успех!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Опит искало. с моя приятел още 2-рия път сменихме 5-6 пози, а от 3-тия правехме всичко, което ни измисли главата! И двамата нямахме опит!
    +1
    ..

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    хаха да ви имам проблемите....наистина добре че не съм момче
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    хаха да ви имам проблемите....наистина добре че не съм момче
    +1
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

Град
    Sofia
    Напипай дупката с пръсти и дръж докато хуя ти докосне пръстите ти които са върху дупката После само пъхаш по смело и не се притеснявай , че не влиза просто го прави бавно и малко по малко и ще усетиш как от малките напъни все повече влиза в нея
    Дерзай , че няма да те питам на колко си и и приятелката ти също , че да не може да се получи и знай проблема не е само в теб че не се получава
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си