.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

въпрос относно мес.цикъл

значи на 13и 9 месеца съм и от около 1-2 год имам бяло течени,но вчера към обед видях че имах кръв на бельото с и ест. с майка ми предположихме че ми е дошло,да обаче от вчера досега не ми е текло повече кръв.Та въпроса ми е според вас момичета дошло ли ми е,а ако не какво може да е това

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ами и4акай още малко и ще разбереш.аз ли4но не мога д ти кажа....ак онякой друг може да даде акъл.....

Ami v1zmojno e da si imala nqkva rani4ka ot koqto da e kr1vta......A moje i da ti idva na edna priqtelka be6e gore dolu po s16tiq na4in...nqkolko dena ei taka po s1vsem malko kr1vi tolkoz i nakraq i doide...iz4akai i 6te vidi6

A mejdu dr kolko be6e kr1vta nqkolko kapki ili.....pove4e
    ?

Цикълът ти е това! Нормално е първия път да са само няколко капки. А следващия път не се учудвай, ако е след 3-4 месеца.

ami ne be6e 1-2 kapki,no ne be6e i 2 tona sredno koli4estvo nadqvam se da mi e cikula aam nz

Няма от какво да се притесняваш .. понякога бялото течение е съпроводено с малко кръв .. това е нормално .. Много е възможно да ти идва погледни последния път (преди колко време) ти е дошло .. Преброй там около 20-21 дена и ще разбереш .. Не е нищо сериозно
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Цикълът ти е това! Нормално е първия път да са само няколко капки. А следващия път не се учудвай, ако е след 3-4 месеца.
    Вярно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си