- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- true emo in bg??xahuyxau...:D:D
ima li true emo stylari in Bg??![]()
![]()
![]()
spored men sa samo nqkvi pozior4eta det sa si slojili grivna s 4erepi i ve4e se mislqt za tru emota
![]()
![]()
va6eto mnenie po vaprosa![]()
>•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ
разбира се че има![]()
емота не познавам лично ... тези които сам виждал се държат като уличници ... оттам натам впечатления нямам .... повечето са от типа " Аз съм емо.. ехо виж ми прическата и дрехите аз съм емо !!! Опа това ми е любимата песен : Преслава - еди кфо си" (не й знам репертоара защото мразя чалгата и всичко свързано с нея)
и има някой истински, но емо движението като идея не ми допада ...
Няма по тъпи дебили от тези "фешън" боклуци.От 100 метра миришат на помияри.
Ай хейт емота!
И аз мога да си сложа много черен молив, да си изправя бритона и да го преметна настрани, да си накупя боклуци с черепи от някоя сергия... и кво от това ? - Пак ще съм една от мнoгoто... нищо няма да спечеля.![]()
eho...ABF temata ne e za fe6ani a za emota
![]()
>•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ
Се тая... Аз мразя всичко наредПървоначално написано от InFluEnCe
![]()
emota i fashioni sux
Аз лично не съм виждала ...
П.С: Защо темава е в "Любов"? Любов към емотата ли уе?![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
с една приятелка обсъждахме нещо подобно и единодушно стигнахме до извода, че разбирането ни за емо стилът е напълно извратен от въпросните позьори, които някой по-нагоре спомена (браво бтв)... така че се замисли какво точно трябва да значи емо (малко помощ, идва от emotional...) и ще намериш сам отговора...
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Аман от такива теми и въобще от емота.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
tva 4e bg e bedna nezna4i 4e nqma edin kakuv si vid ot ne6ty si.razbirase 4e ima mladi i depresirani hora ta to kude nqma.prosto sega navlezna dymata imo i samiq stil a depresiqta e ot mn vreme.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Оххх дечица ще престанете ли да се цепите неподготвени ? Първо емо не е равно на фешън. . Второ в България няма ЕМО-та и няма емо-общество. И знаете ли що е то емо и кои са всъщност емотата ? Не не са хората с дънки в боксьорските ботушки и дългите бритончета. Това са хора които слушат Еmotional core, което е разновдиност на пънка. И те като при останалите видове музика си имат специфинични дрехи и прически различни от тези на фешъните ( или така наречените хаус маняци ). Затова преди да пишете врели некипели вземете се поразчетете малко, а не да се чудите колко бързо да нафлуудите форума
аз лично много бих искала да бъда емо,но не се и опитвам,защото знам,че отстрани ще изглежда(и в действителност ще е така),че съм позиорка.затова само им се възхищавам от страни![]()
offline forever!
Има, но са наистина малко. Преобладаващата част са от така наречените фалшиви имота, които слушат мазна,гадна,тъпа чалга. Аз не мога да разбера обличаш се като имо мразиш стила музика, отговарящ на този стил. Има доста заблудени душици.
така, първо да кажа, че не мисля, че темата е за този раздел..
след т'ва искам да кажа, че ИСТИНСКИ ЕМОТА ИМА .. има, ама са малко!повечето са някфи чалга фенчета, дет от два дена УЖ слушат хаус, ама иначе денсат на най големите кючеци .. и всички чалга песни знаят .. но ФАКТ Е, ЧЕ ИМА И 'REAL EMO KIDs` ама са маЛко .. много малко .. в моя град .. знам за 2ма/3ма .. останалиТе са пЪлните позиори ..![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
sega zabelqzah 4e temata e v lybov
![]()
SORRY!!!
![]()
+1Първоначално написано от Just_say_no
emi istinski emota nqma ,samo poddurjat stila na obli4ane i i pri4eska/istinskite emota naistina pravqt gluposti za6toto im pisva ot slojniq jivot i t.n
Уф.. не мога да разбера какво толкова ги чоплите тия емота и тия фешъни? На мен също са ми неприятни, но не им обръщам внимание и не ме интересуват. След като са решили да позират нека си го правят... Гледайте си в собствената паничка, а не в паничката на другите!
>>> House Music <<<
"Емо-тата" са гадни помиярски позиори леле незнам защо обаче аааадски много им се дразня ! И я ми обаяснете кви "емо-та" има в бг -има дръжки! Има само чалгарчета -позиори! Вчера бях на рожден ден на една моя приятелка в една дискотека в която пускат предимно чалга(кофти ама трябваше да уважа) е не можете да си представите колко "емо-та" (дааа истински "тру емо-та") имаше и офффф ...спирам! Гадни са да сгъват!