.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Мислех си,че ще мога, но не успях ...

Има едно момче,което много харесвамм ,но той си има гадже. Проблема е там,че мин седм ми каза,че ме харесвал много, и че при други обстоятелства би направил всичко възможно да е с мен.След това ме целуна ... и се върна при бившата си. Казва,че я обича,но аз виждам че тя само го манипулира. И си мислех,че ще мога да го забравя и да го оставя,но не мога ... ии не спирам да се питам има ли начин да го спечеля ...
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Бори се за него.Бъди настоятелна,покажи му че заслужава нещо по добро от сегашната си аверка...(пробвай и да го съблазниш малко ).Жалко че винаги се получава така...Някое добро момче/момиче да е с неподходящия човек

Просто поговори с него.
    Кажи му ,че ти е гадно ,че искаш да си с него.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Бори се за него. По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си.

Успех!

А въпросното момче знае ли ,че ти имаш някакви чувства към него?

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Еми знае да ... имаше един период в който се зарибявахме и той тогава ми казваше,че с бившата си са скъсали преди месец и сеа изведнъж ..... И да искам да се боря,но просто на знам как да го направя тя оная толкова изкъсо го държи... Че сигурно ако ни види да говорим заедно ще ме обезглави ...
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Град
    STARA ZAGORA
    hahah 6ta obezglavi.. taz verny baq izkuso go tarji .. 6tom daje i ti se spi4a6 ot neq :d ... ami zavisi si ot nego..pokazva6 mu 4e go haresva6...kazva6 mu 4e iska6 da budete zaedno .. i toi si izbira.. A otnosno taq , nedei se pritesnqva tolkoz ot neq ...

Абе мене тая хич не ме бърка .. мога да я хвана и на нищо да я направя тей както аз си зная,още повече че е и по малка от мене .. Работата е там,че ако го направя после ще се скарам с него .... А аз не искам това ...

Супер фен Аватара на miShle
    Мила.. виж какво ще ти кажа ... Ако ти си намерила смисъл в това момче - да бори се за него. Ако си преценила,че ще си заслужава, напправи всичко по силите си. И ако той се осъзнае ... и всичко това има ефкт в крайна сметка ... ще знаеш,че това момче наистина си е струвало,ако не ... съдба ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    в конкретния слу4ай,имаш шанс.имаш нужда не да го забравиш,а от търпение.рано или късно всеки разбира когато е манипулиран или използван,а когато това стане,отношенията рухват.така,4е ако искаш happy ending,се въоръжаваш с търпние и ка4аш момента,когато той ще може да подкрепи казаното с действия.

Мега фен
    Град
    София
    Няма смисъл да се тормоэиш эа някакъв,който е ясно,че не энае какво иска и се държи като някакъв неадекватен пикльо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си