- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ми се качва на главата...
Мацката ми в последно време взе да прекалява.Дразня се от всяко нейно по-дребно действие.Примерно питам я "Искаш ли да се видим",при което получавам отговор "Да бъда ли добра?Еми аре може да дойдеш до нас"...Цупи се за най-малкото нещо,опитва се да доминира и тя да определя правилата.Сега последния път като бях у тях,излязох и не й казах нищо.Да я оставя тя да ме потърси...ама дали ще го направи
![]()
Имай търпение, доста често се случва момичето да се качи на главата на момчето... просто седнете и поговорете кажи и каквото си написал тук и виж как ще реагира, ако няма реакция....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
тва са детски изпълнения.питай я направо и с 2 приказки:"Смяташ да ми се доказваш или да бъдеш с мен,защото ако отношението ти е такова,няма какъвто и да било смисъл да сме заедно"- и да видиш как ще умекне
Прави се на интересна....
Земи я научи кой е шефа при вас![]()
![]()
в една връзка трябва да командва мъжа поне при мен е така...моя го слушам за всичко...
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Един здрав шамар и ще престане да се прави на интересна
![]()
Не бе, сериозно, не се лигави. Вземи се покажи малко като мъж, ина4е девойката ще те ма4ка непрекъснато.
![]()
Робинята на Quench
Според мен или е лигла или иска да те разкара ама не иска да е директно ами те убеждаша, че трябва да си заминеш сам..
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Глупаво поведение.Говори с нея.Садяте,раэговаряте,каэ аш и ,че поведението и е детинско и ,че не е особено адекватно.Абе провеждате един раэговор и дано слеэе на Эемята![]()
[size=7][b][u]fosse cos
точно...Първоначално написано от SINDEL
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Покажи характер и не й позволявай подобни простотии.Бъди на моменти строг но справедлив.Ако наистина те обича ще се опита да се промени и ще продължи да бъде с теб...ако ли не-има много момичета по света!
+1Първоначално написано от sapphirr
Готино и забиващо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Еми, просто е - покажи, че не може да ти стъпва на главата.
Ето, примерно сега недей да я търсиш, нека тя да го направи.И нормално й обясни, че не може така да се държи с теб и това те дразни.Ако не си вземе поука и не се извини, може би проблема и изхода е ясен...Поне аз така бих направила.
Никога не позволявай на една жена да се държи така с теб!
Съгласна съм с по-горните мнения![]()
Smile!?
+1Първоначално написано от ra4ence
![]()
кучка след кучка зад всеки завой![]()
Такива сме момичетата,понякога,но не съм си позволявала чак до там...Кажи й "мило искам да съм с теб и те обичам,но няма да ти позволя да ми се качваш на главата!
.Много е лошо в една връзка,когато и двамата се опитват да се налагат.Нали знаеш поговорката,че два остри камъни брашно не мелят.Успех и да се разберете.
![]()
И аз в началото на сегашната ми връзка модинирах и се правех на интересна,не защото си нямах работа а защото нямах кой знае какви чуства към приятелят си(тогава)и защото имах да му връщам някой неща,но с времето улегнах и сега се разбираме чудесно ту той командва ту аз.Редуваме сеИ някакси се получава.
Еми вземете поговорете обясни и висчко кое как еа тя ако не те разбере по добре и бии шута няма смисъл да ти се качва на главата
![]()
Първоначално написано от sapphirr
+1![]()
Madness is the gift, that has been given to me.